Şimdi Ara

Shell'de her 50 TL harcamaya 5 TL BONUS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce sms geldi. güzel kampanyaya benziyor fakat süresi kısa. yine shell'de kullanılabilecekmiş bonuslar.

Kampanya 5 Mart - 5 Nisan 2012 arasında kampanyaya katılan Bonus üyesi Shell istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 50TL ve üzeri akaryakıt ve Shell otogaz alımlarında geçerlidir.
    Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Visa dahildir.
    Kampanyaya Paracard, Shop&Miles, American Express, ticari ve sanal kartlar, taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal pos, mail order işlemleri dahil değildir.
    Kampanyada 50TL ve üzeri işlemde Garanti kartları en fazla 5TL bonus, diğer Banka Bonus'ları ise bir sonraki alımına 5TL indirim hakkı kazanacaktır.
    Kazanılan bonus veya indirim, 12 - 20 Nisan 2012 arasında harcama yapılan kart ile Bonus üyesi Shell istasyonlarında kullanılabilir.
    Aynı gün içerisinde birden fazla alım halinde ilk 50TL ve üzeri harcama kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 20TL bonus kazanabilir.
    Kampanyaya katılım için; kampanya süresince Garanti Bankası için SHELL yazıp 3340'a, Deniz Bonus için 3280'e, Şeker Bonus için 7353'e, ING Bonus için 2205'e, TEB Bonus için Turkcell için 4766'ya, Avea ve Vodafone için 05327524766'ya, Happy Card için 2442'e sms gönderilmelidir. Eurobank Tekfen Bonus için sms ile katılım gerekmemektedir.
    Flexi Card'lar katılım için EVET SHELL yazıp kartin son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir.
    Flexi için katılım sms'nin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler geçerlidir.
    Kampanyada işlemler Garanti POS'undan geçmelidir.
    Gönderilen smsler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu nosundan gönderilmelidir.
    Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Gönderilen her sms operatör tarifeleri üzerinden 1 sms olarak ücretlendirilir.

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1391

• _____________________________
  • bu kampanyadan bonusları yatan varmı?
    12 nisandan itibaren kullanılabilir demesine rağmen bende(teb bonus) kart bilgilerinde birşey gözükmüyor

bonus karta yüklenmiştir şeklinde.

ama kartımı kontrol etmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SMS bana da geldi. Bugün gider kullanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.