Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
14
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • chuck yaşlanmış be.o kadar makyaj ve benden genç olmasına rağmen ben acıdım yani düşünün ya da HDTC izledik ondan mı kötü görünüyor.

    daha komik bir film beklerdim.emlakçıya gidip şelaleli mağara istemeleri çok komikti mesela.
  • Avengers i falan geç black panther in küsüratı kadar ancak hasılat yapmış film. 300 lerde kalmış. Chuck i severdim ama daha iddialı bir başrol olmalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli bir filmdi bence. Shazamin güçlerini shazam denince hızlı hizli vermesi


    Shazam familyde ablanin gücü ne ?
    Doğulu elektrik, küçük kiz hiz, şişko olan güç, yakın arkadaşı olan uçma. En buyuklerinin gücü ne ?
    Supo da olaylar bitmiş geliyor.
    Shazam vs supo kim kazanir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 4 Haziran 2019; 2:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hepsinin gücü aynı değil mi? Sonuçta hepsi Shazam, hepsi aynı şekilde aldı güçlerini. Farklı güçlerinin olması saçma olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Benim filmden gordugum kadariyla sadece bilyy de tüm gucler var digerlerinde tek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Çizgi romanda var aslında hepsinin güçleri var ama biz en son shazam family gördük aslında başlarda görsek olabilirdi daha çoğu güçlerini kullanamadı zaten daha acemiler.

    Film vasatın üstünde çok fazla ben yapamam edemem ile geçti aslında. Ama normalde de shazam böyle espriler bazen bayıyor açıkcası bana öyle geldi. 2 film biraz daha iyi olabilir gibi bakalım.
  • Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görkemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M
  • Yapımı hiçbir beklenti içinde olmadan sadece filmsizlikten açıp izledik. Yapım epey eğlenceli olmuş, önyargımı yıktı geçti. Ergen karakterlerin süper güçlere sahip olması filan epey eğlenceli olmuş. Tadını bozmayacaklarsa bir film daha beklerim şahsen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Yapımı hiçbir beklenti içinde olmadan sadece filmsizlikten açıp izledik. Yapım epey eğlenceli olmuş, önyargımı yıktı geçti. Ergen karakterlerin süper güçlere sahip olması filan epey eğlenceli olmuş. Tadını bozmayacaklarsa bir film daha beklerim şahsen.
  • Film baya baya iyiydi gerçekten, Eleştirebileceğim tek konu bir şekilde düşmanın daha güçlü olması ve superman'inde olaylara dahil olmaması olur filmin sonlarına doğru yardıma gelse çok güzel olurmuş, Maalesef Dc bu konuda çok kötü, İzlerken çok eğlendim hiç sıkılmadım gayet akıcı bir film olmuş devamı gelir umarım.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    İzlemediysen izle müdür. Kafa dağıtmak için birebir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    İzlemediysen izle müdür. Kafa dağıtmak için birebir.
    Kanka DC'ci olarak 3d bluray bekliyorum TV 65 inç 3d ancak kesiyor, 3d'leri kaçırmam, ben seviyorum derinliği hem led tv ler cinemadaki o karanlık leş perdeye 1000 basar IMAX hariç
  • berbat bir filmdi
  • Ben de beğenmedim.
  • Ben diğer arkadaşların aksine filmi kötü buldum. Uykumu getiren nadir süper kahraman filmlerinden
  • 2 gün oldu filmi izleyeli bişeyler yazmadan önce biraz bekleyeyim dedim sıcağı sıcağına yazmayayım diye. Bekledim çünkü uzun süredir bu kadar kararsız kaldığım bir film olmamıştı herhalde iyi desem olmuyor kötü desem hakkını yemiş gibi hissediyorum. Çok ikircikli bir durumda bıraktı film beni.
    Yer yer çok sıktı. yer yer göndermeleriyle özellikle shazam ismi ile ilgili olanlara , bir türlü isim bulamamalarına güldüm. Ama bazı sahnelerde ileri sarmamak için çok tuttum kendimi. Dc nin daha evvel yaptığı işler ortadayken yeni bişey denemeleri gayet doğal geliyor kesinlikle anlıyorum . Karanlık temayı tam tutturamamışlardı diğer filmlerde ( Batman lar hariç onları DC yaptı diye saymıyorum ) O yüzden biraz daha absürte kaçan film denemesi çok mantıklı geliyor özellikle ellerinde shazam gibi bir karakter varken . Ama ne bileyim tam oturmayan bişeyler var gibi hissettim bittiğinde hala da öyle geliyor. Belki de Marvel ın filmlerinde kullandığı metotlara çok alışmanın bir yan etkisi üzerimdeki bilemiyorum. Yeniliklere açık değilmişim gibi geliyor. Neyse özetle dc ye "iyi denemeydi montaigne" demek istiyorum filmle uyumlu olması açısından .




  • Fena değildi işte. Özellikle tam da yaşı küçük kitleye hitap eden epey düzgün bir film olmuş.
  • 80 puan veririm bence guzel bir film olmus asil dcnin reisi batman varken jokerdede o kalitede bekliyorum asil dc joker ile baslayacak gibi umarim becerebilirler cristopher nolan yok basinda ama bekliyoruz bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculukları çok kötü buldum. Büyücü siyahi oyuncu mesela izlerken sürekli bir gülme isteği oluşturdu bende. Bence bu sıkıntı senaryodan kaynaklanıyor. Çünkü o da çok zayıf kalmış.

    Açıkçası daha iyi bir film bekliyordum çünkü güvendiğim bazı yorumcular iyi olduğunu söylemişti. Hayalkırıklığına uğradığım gibi Hollywood'un şuan ki düştüğü duruma üzüldüm. WB Disney Marvel'la rekabet edeceğim diye çok kötü duruma düşmüş. Evet ana karakter çocuk ama bu kadarda çocuklara hitap eden bir film yapmaya çalışırken filmi mahvetmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli keyifli bir film olmuş beğendim devamını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.