Şimdi Ara

Sharpshooter alternatifi 70 Tl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün teknosa da gördüm.Ebayda bir satıcı 13 Sterlin e koymus Teknosa da70 Tl idi bana35-40 Tl daha verip sharpshooter almak daha mantıklı geldi sizce??

http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=950 ürün aynsı

• Ebaydaki ile mi aynı yoksa teknosadakiyle mi ?
  • İkisi ile de aynı
  • Bu ürünü bilmiyorum ama SS çıktığı dönemde yanında başka firmaların tüfekleri de çıkmıştı ama hepsi SS yanında ezilmişti. Ucuzdular ama hiç kullanışlı değildiler o yüzden ucuzluğuna aldanmamak gerek.
  • arkadaşlar bilmediğimde soruyorum ilgimi çekti diyelimki bunu aldık tabi birde herhalde bunun yanında eyecam'de almak gerekiyor bağladım oyun oynarken adamı nasıl ilerticez yani tamam bunla nişan aldık vurduk falan ama oyunda sağa sola ileri falan nasıl gdicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

arkadaşlar bilmediğimde soruyorum ilgimi çekti diyelimki bunu aldık tabi birde herhalde bunun yanında eyecam'de almak gerekiyor bağladım oyun oynarken adamı nasıl ilerticez yani tamam bunla nişan aldık vurduk falan ama oyunda sağa sola ileri falan nasıl gdicez ?

Oyun oynayabilmek İcin bir adet eye cam bir adet move controller ve bir navigator gerekiyor navigator ds3un yarısını dusun onunla hareket ettiriyorsun adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

arkadaşlar bilmediğimde soruyorum ilgimi çekti diyelimki bunu aldık tabi birde herhalde bunun yanında eyecam'de almak gerekiyor bağladım oyun oynarken adamı nasıl ilerticez yani tamam bunla nişan aldık vurduk falan ama oyunda sağa sola ileri falan nasıl gdicez ?

Oyun oynayabilmek İcin bir adet eye cam bir adet move controller ve bir navigator gerekiyor navigator ds3un yarısını dusun onunla hareket ettiriyorsun adamı

bir elde makinalı tüfek diğer eldede adamı ilerleten alet anladım ama ne bilim öle daha zor olmazmı ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bir elde makinalı tüfek diğer eldede adamı ilerleten alet anladım ama ne bilim öle daha zor olmazmı ya ?

şimdi şöyle oluyor. sharpshooter olarak düşünürsek elimizdeki aleti. sharpshooter a aslında sadece üzerinde 3-4 tuşu bulunan plastik parçası diyebiliriz. kullanışlı olmasına laf edilmez orası ayrı. şimdi SS in ön tarafına üstünde renkli ışık bulunan Ps Move controller'ı takıyoruz. onun altındada tüfeği iki elle tutacağımız için tutma yeri var o tutma yerine de move'un yanında verilen arkadaşın DS3 ün yarısı dediği controllerı takıyoruz. o controller'ın üstünde analog ve tuşlarda bulunuyor, ordan sağa sola gidiyoruz. bi elimizle orayı diğer elimizle dipçiği yani tetiğin olduğu yeri tutuyoruz. yani sağ elimizle ateş ediyorsak. sol elimizle sağa sola gidiyoruz.

son hali böyle oluyorhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgtBuqPVJmDpLsEr7ULzChA-N8ccp-k-O4-6Mb6hiIKu6ddCac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 23 Temmuz 2011; 1:32:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle oluyor. sharpshooter olarak düşünürsek elimizdeki aleti. sharpshooter a aslında sadece üzerinde 3-4 tuşu bulunan plastik parçası diyebiliriz. kullanışlı olmasına laf edilmez orası ayrı. şimdi SS in ön tarafına üstünde renkli ışık bulunan Ps Move controller'ı takıyoruz. onun altındada tüfeği iki elle tutacağımız için tutma yeri var o tutma yerine de move'un yanında verilen arkadaşın DS3 ün yarısı dediği controllerı takıyoruz. o controller'ın üstünde analog ve tuşlarda bulunuyor, ordan sağa sola gidiyoruz. bi elimizle orayı diğer elimizle dipçiği yani tetiğin olduğu yeri tutuyoruz. yani sağ elimizle ateş ediyorsak. sol elimizle sağa sola gidiyoruz.

son hali böyle oluyorhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgtBuqPVJmDpLsEr7ULzChA-N8ccp-k-O4-6Mb6hiIKu6ddCac

Teşekkürler dostum

Şimdi iyice anladım güzel ve kullanışlı bi sisteme benziyor aslında meraklıları için alınabilir oynanabilirlik nasıl peki kullanan varmı zevklimi ?

• ben kullanmıyorum ama movela oynayıp DS3 de beceremeyenler var
  • hahaha gamestar maltepe pazarında satılan "nes" klonlarını uretıyodu en son. o zamandan beri hiç duymamıştım
  • gayet iyiymiş. birisi 2. eline 310 istiyordu :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.