Şimdi Ara

sharp XD1E serisi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
0
Favori
35.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı ayarlarında Sharp 1080p HDTV
     sharp XD1E serisi

Samsung F71 lerdeki blu-ray format ready notu yüzünden, forumda ufak bir karmaşa yaşandı. En azından XD1E serisi için 1080p/24hz in desteklendiğini ve ekran kartının gördüğü TV nin desteklediği formatların listesini gösteren ayar sayfası

sharp XD1E serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 11 Şubat 2007; 13:58:20 >

• Hocam şu resimleri koy artık özellikle yakından cekimler bekliyorum senden koca koca yazılar ile internette dolaşmanın tadıda bir başka olur yaw
  • Şarj makinasını bulamadım, yenı pıl taktım, olmadı. Ama en yakın zamanda resımlerı koymaya calısacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 11 Şubat 2007; 23:08:51 >
  • Orjinalden alıntı: DubLanC

Orjinalden alıntı: eros33

arkadaslar humax hdcı2000 hd receıver ın goruntusunu ve performansını merak eden arkadaslar kadıkoydekı TEKNIK SAAT ELEKTRONIGE(aynı anda panasonıc 42pv60 a ve samsung le40 n71 e baglı) ve yesılkoy ıstasyon caddesındekı SAMSUNG SHOP ta(samsung le46 f71e baglı) gorebılırler :banana

Bu receiver ı duymustum ama saglıklı bır bılgı edınemedım. Hd receiverların fiyatlarının da çok yüksek olmasından dolayı en azından 1 sene digiturk abonesi olup, gelişmeleri takip etmek istiyorum. Vermiş oldugunuz adreslerde SD goruntusu ıcın kullandıkları bellı, mumkun olursa goruntu resımlerını sizden bekliyoruz
    dostum her ıkı magazada da basta dıscovery hd olmak uzere 6adet hd kanalın goruntusunu gorebılırsınız dublanc dostum sadece sd yayınlar ıcın degıl selamlar herkese

• Bende 1.5 derece miyobum 1.75 olmuş bende geçen sene farkettim inadına değiştirmiyorum reçeteyi
    Güzel wallpaper lar varmış sitede hemde yüksek çözünürlüklü.Bendede var buna benzer site adresleri isteyen olursa veririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

O büyüklükte bir panel için 1 metre inanılmaz güzel bir mesafe

Gözlük kullanıyorum ama gözlerim ilerlemiş, bu çözünürlükte bunu anladım. Aynı resim için nerdeyse tüm geniş ekran ve 4:3 çözünürlüklerinin olduğu duvar kağıtları için güzel bir site. Burdan indirip, PC yi kullanmayı bırakıp manzara seyrediyorum

http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=ratings&w=1920&h=1200

• İstanbul Bilişim'de var diye görünüyor ama arayıp sormak lazım. Sipariş ile getiriyor olabilirler.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lcd_content.asp?content_id=35
  • onlarda yok yok zatenhele maşallah bir site yapmışlar, dersin bu kadar malı nereye koyuyorlar.mallar herhalde sadece sitede var stok maliyeti yok anlayacağınız

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum her ıkı magazada da basta dıscovery hd olmak uzere 6adet hd kanalın goruntusunu gorebılırsınız dublanc dostum sadece sd yayınlar ıcın degıl selamlar herkese

Yolum düşerse o taraflara bakmakta fayda var o zaman. Bu cihazın fiyatının 1000€ civarında oldugunu duymustum ama en buyuk korkum digiturk hd paketini cıkarttıgında kendi receiverını zorunlu kılacak mı? Birkaç yerde Pace HD receiverlarının digiturk de kullanılacagını okudum. Bu konuyu daha once de maıl ve telefonla dıgıturkle konusmustum ama sorularım cevapsız kaldı Şimdi gaza gelip alırız Humax ı, ondan sonra digiturk kullanamazsınız derlerse yandık.. Bir de Dreambox8000 HD receiver, mart nisan gibi Türkiye ye gelecekmiş, onu da merak etmiyor değilim

• quote:

Bende 1.5 derece miyobum 1.75 olmuş bende geçen sene farkettim inadına değiştirmiyorum reçeteyi
    Güzel wallpaper lar varmış sitede hemde yüksek çözünürlüklü.Bendede var buna benzer site adresleri isteyen olursa veririm.

Ufak bir operasyonla, bu işe toptan çözüm bulmayı düşünüyorum. Benzer wallpaper sitelerini sizden bekliyorum. Google da sürekli site arayıp, güzel resimler bulmaya çalışıyorum. 42" de, 1920*1080 de manzara seyretmek gibisi yok. Bu arada sizin çekmiş oldugunuz resimlerde gerçekten muhteşem. "Wildlife" kısmından bir resmi de siz izin verirseniz, elde ettiğim görüntüler arasında bu baslıga koyacagım. Çözünürlükleri desktop için ufak kalıyor ama aynı karede orjinal boyutu ile buraya koymak istiyorum

• Resim cekme konusunda özürlü olduğum için canlısının çok daha iyi olduğunu belirtmek isterim

1920*1080 1080p/60hz ve 120dpi font buyuklugu,

Desktop 1
     sharp XD1E serisi

Desktop 2
     sharp XD1E serisi

Desktop 3
     sharp XD1E serisi

1:1 piksel mapping
     sharp XD1E serisi

Office 1
     sharp XD1E serisi

Office 2
     sharp XD1E serisi

Internet 1
     sharp XD1E serisi

Internet 2
     sharp XD1E serisi

• quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Resim cekme konusunda özürlü olduğum için canlısının çok daha iyi olduğunu belirtmek isterim

1920*1080 1080p/60hz ve 120dpi font buyuklugu,

Desktop 1
     sharp XD1E serisi

Desktop 2
     sharp XD1E serisi

Desktop 3
     sharp XD1E serisi

1:1 piksel mapping
     sharp XD1E serisi

Office 1
     sharp XD1E serisi

Office 2
     sharp XD1E serisi

Internet 1
     sharp XD1E serisi

Internet 2
     sharp XD1E serisi

Hocam mükemmel yaw tv'nin nokta aralıkları ne kadarda küçük ki bu yazılardaki netliğede çok yansıyor monitör filan almaya gerek yok müthiş bir deneyim bununla surf yapmak sharp'ın bu serileri gerçekten cok iyi

• DubLanC: Buradan bile belli oluyor harika!Ben bir TV setinde bu boyutta bir panelde bundan iyisini görmedim (Allah nazardan saklasın darısı başımıza )
  • 1920*1080 çözünürlüğü destekleyen elimdeki oyunlardan

Halflife2
     sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

Medieval 2 Totalwar
     sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

F.E.A.R
     sharp XD1E serisi

• Süper görüntü kalitesi var yahu kafayı yedirttin bana burda artık resim koyma , dublanc hocam XD1E serilerinin eksi yanları nelerdir mesela senin kullanmakta olduğun bu modelde hoşuna gitmeyen herhangibirşey varmı ? standby konumunda iken ses geliyor demiştin yeni aldığın priz ile bu sorun tamamen ortadan kalktımı ? başka ne gibi eksikleri var sence ?

Edit : mesela kayan altyazılardaki netlik nasıl flulaşma oluyormu yazılarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 12 Şubat 2007; 19:11:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Hocam mükemmel yaw tv'nin nokta aralıkları ne kadarda küçük ki bu yazılardaki netliğede çok yansıyor monitör filan almaya gerek yok müthiş bir deneyim bununla surf yapmak sharp'ın bu serileri gerçekten cok iyi

Teşekkür ederim. Gercekten bu cozunurlukte ve ebatta PC monıtoru kullanmak inanılmaz keyifli. Yabancı forumlarda, bu şekilde kullanan insanların yorumlarını bazen abartı buluyordum ama gercegını gorunce hak vermemek elde değil. Stand by konumunda gelen ses, 42XD1E lerde ortaya çıkabilen buzzing (vızıltı) sorunu. Ben ancak panele çok yaklaştığımda özellikle kulağımı dayadıgımda duyuyordum(Tv nin çalışması sırasında herhangi bir ses yok). Ama benim kadar şanslı olmayan kullanıcıların oldugunu okumustum. Buzzing, guc kısmında ufak bır parcanın degıstırılmesı ıle cozuluyor ama bazı kullanıcıların bunun yerıne garantı kapsamından TV lerini degistirdigini biliyorum. Priz grubunu almadan once, TV nin odamda oldugunu ve geceleri rahat uyudugumu da eklersek benim için buzzing bir sorun teşkil etmiyordu. Priz grubunu almamın sebebi ise bu cihazları güvenli bir kaynaga baglamak istememdi. Açma-kapama anahtarını da kullandıgım için ses ortadan kalktı. Buzzing sorunu dısında 42XD1E lerde nadiren ortaya cıkabilen sorun, gelen sinyalden bagımsız olarak gözüken dikey bant seritleridir. Yaptıgım testlerde bununla ılgılı hıcbır ıze rastlamadım. Backlıght bleeding, ölü piksel konusunda da hiçbir sorunla karsılasmadım.

• Bilgiler için teşekkürler , aynı serinin 37" olanında sanırım sadece kontrast oranı düşük diğer tüm özellikleri aynı yanılmıyorsam ? gerçi aralarında fiyat farkı pek yok almışken 42" olanı almak daha mantıklı , peki ya 37" olanında bu buzzing denen olay varmı ?
  • quote:

DubLanC: Buradan bile belli oluyor harika!Ben bir TV setinde bu boyutta bir panelde bundan iyisini görmedim (Allah nazardan saklasın darısı başımıza )

Teşekkür ederim, umarım Teknosa XD1E konusundaki sıkıntıları giderir, siz de en azından canlısını gorme, test etme sansını yakalarsınız. Belki sizde XD1E kullanıcısı olursunuz

sharp XD1E serisi

İnternet sitenizdeki resimler muhteşem ve bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler
     sharp XD1E serisi

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Bilgiler için teşekkürler , aynı serinin 37" olanında sanırım sadece kontrast oranı düşük diğer tüm özellikleri aynı yanılmıyorsam ? gerçi aralarında fiyat farkı pek yok almışken 42" olanı almak daha mantıklı , peki ya 37" olanında bu buzzing denen olay varmı ?

37" modelinin teknik özellikleri 42" olan versiyonla aynı ama 42" in paneli Taiwan da üretilirken, 37" in paneli Japonya da 46" ve 52" larin üretildiği Sharp ın kendi fabrikasında yapılıyor. 37" de, takip ettiğim forumlarda buzzing yada banding konusunda sorun yasayan bir kullanıcı goremedim diyebilirim. Bu serideki en sorunsuz model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 12 Şubat 2007; 19:41:46 >

• Görüntüler harikaydı iyi bir tercih yapmışsınız tebrik ederim.Favorilerimde ilk sıraya çıktı diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih70

Görüntüler harikaydı iyi bir tercih yapmışsınız tebrik ederim.Favorilerimde ilk sıraya çıktı diyebilirim.

Tesekkur ederim. Darısı sızlerın basına
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.