Şimdi Ara

sharp XD1E serisi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
0
Favori
35.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Freq:562000khz
    FFT:2k
    GI:1/32
    QAM:64 QAM
    video PID:6017
    AUDIO PID:6018
    PCR PID:6017

altta da zaten aldigi sinyalleri gosteriyo ama bu oranlar sabit degil devamli degisiyo

mesela suanda

signal strength:%72
    signal quality :%93
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Yazayim degerleri:

Freq:562000khz
    FFT:2k
    GI:1/32
    QAM:64 QAM
    video PID:6017
    AUDIO PID:6018
    PCR PID:6017

altta da zaten aldigi sinyalleri gosteriyo ama bu oranlar sabit degil devamli degisiyo

mesela suanda

signal strength:%72
    signal quality :%93

Cozunurluk yada hz ıle ılgılı bısey gozukmuyor. TV den cok DTV yayının kalıtesını merak etmıstım aslında. Özellikle son görüntü çok hoşuma gitti

• DTV yayin kalitesi gercekten guzel.TV`nin geldigi gun ve ondan sonraki 4-5 gun burda firtina vardi cok kotu.Herhalde ruzgar anteni oynatiyo du bundan dolayi da goruntu ilk gunler kotuydu.Simdi ise super daha evvelde soyledigim gibi iyiki bu tv`yi almisiz.Siz bide tam randimanli kullandiginiz zaman goreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

DTV yayin kalitesi gercekten guzel.TV`nin geldigi gun ve ondan sonraki 4-5 gun burda firtina vardi cok kotu.Herhalde ruzgar anteni oynatiyo du bundan dolayi da goruntu ilk gunler kotuydu.Simdi ise super daha evvelde soyledigim gibi iyiki bu tv`yi almisiz.Siz bide tam randimanli kullandiginiz zaman goreceksin.

PC, DVD baglı, oyun oynuyorum yada fılm seyredıyorum. Elımdekı tum fılmler bıttı, haftasonu dogru alısverıse. Bu boyuttaki bır ekranda oyun oynamak da muthıs keyıflı. PS3 aldıgımda ne olucak halım bılmıyorum, uykusuz geceler, bol kahvelı mesai saatleri

• Bu resimde arka baglantilar.Anten,HDMI PS3,VGA pc ve audio.
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 2 Şubat 2007; 23:02:21 >
  • En sonunda 7 li Belkin Pure AV priz grubundan alabıldım. Acma-kapama anahtarını kullanınca da stand by modundayken gelen vızıltı sesi ortadan kalktı
  • Evinizdeki topraklama nasil?
    quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

En sonunda 7 li Belkin Pure AV priz grubundan alabıldım. Acma-kapama anahtarını kullanınca da stand by modundayken gelen vızıltı sesi ortadan kalktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Evinizdeki topraklama nasil?
    [

Evde topraklama var diye biliyorum ama nasıl yapılır, farklı teknıkler varmıdır bılmıyorum.
  • Bende benzer bir sorun vardı direkt 1 metre çubuğu toprağa gömdüm Yinede bilgisayar vb nin olduğu her prizden iyi bir ups ile çıkış alıyorum.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Evinizdeki topraklama nasil?
    [

Evde topraklama var diye biliyorum ama nasıl yapılır, farklı teknıkler varmıdır bılmıyorum.

• "system failure" arkadasımızın tavsıyesı uzerıne bu prız grubunu aldım. Çok kullanışlı bir cihaza benziyor. LNB, anten, telefon hattı baglantısı ıcınde slotlar mevcut. Priz ile beraber telefon kablosunun yanında altın kaplamalı (yada aynı renge boyanmıs) LNB ve anten kablolaları da gelıyor. Belkın ın bılgısayar ıcın olan grubunu da almak ıstıyorum. Evdekı kablo, priz baglantıları ınanılmaz kotu durumunda, heryerden kablolar fıskırıyor, priz grubları bırbırıne baglanmıs durumda. Belkın ın ayrıca bu prıze baglanan cıhazlar ıcın garantı vermesı de cok guzel

• Aynen katılıyorum.Her şey çok güzel olsada yinede takmak lazım diye düşünüyorum ciddi bir 'sigorta'.Hem bu kadar para yatırılan cihazlar içinde ufak bir bedel.
    quote:

"system failure" arkadasımızın tavsıyesı uzerıne bu prız grubunu aldım. Çok kullanışlı bir cihaza benziyor. LNB, anten, telefon hattı baglantısı ıcınde slotlar mevcut. Priz ile beraber telefon kablosunun yanında altın kaplamalı (yada aynı renge boyanmıs) LNB ve anten kablolaları da gelıyor. Belkın ın bılgısayar ıcın olan grubunu da almak ıstıyorum. Evdekı kablo, priz baglantıları ınanılmaz kotu durumunda, heryerden kablolar fıskırıyor, priz grubları bırbırıne baglanmıs durumda. Belkın ın ayrıca bu prıze baglanan cıhazlar ıcın garantı vermesı de cok guzel

• Prizi Metrocity Teknosa dan aldım. Tabi XD1E leri sormadan edemedım. Birçok insanın bu TV leri merak ettıgını, begendıklerını ama yerınde gorup, incelemek istediklerini söyledim. Yetkili arkadaslarda eger merkez stoklarında varsa ve musterı de ısterse, ıstenılen modelı merkezden aldırıp, magazaya getırtebıleceklerını soledıler. Kutusundan cıkartılıp, ıncelenmesıne, test edılmesını de yardımcı olacaklarını belırttıler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 5 Şubat 2007; 18:22:32 >
  • Bu hafta orayı bir kere daha ziyaret edeceğim bende belirtirim ekstradan ;)
    quote:

Prizi Metrocity Teknosa dan aldım. Tabi XD1E leri sormadan edemedım. Birçok insanın bu TV leri merak ettıgını, begendıklerını ama yerınde gorup, incelemek istediklerini söyledim. Yetkili arkadaslarda eger merkez stoklarında varsa ve musterı de ısterse, ıstenılen modelı merkezden aldırıp, magazaya getırtebıleceklerını soledıler. Kutusundan cıkartılıp, ıncelenmesıne, test edılmesını de yardımcı olacaklarını belırttıler.
  • slm,bende yilbasindan önce siparis verdigim SHARP 42XD1E gecen hafta geldi,mükemmel bi cihaz süper demek az kalir,gercekten meraklilarina tavsiye ederim.

insom kardesime bi nsorum olacak laptopa baglantilari nasil yaptigini ve LIG TVyi internetten nasil izliyorsun yardimci olursan sevinirim kardesim.Selamlarla lion_tas
  • quote:

Orjinalden alıntı: lion_tas

slm,bende yilbasindan önce siparis verdigim SHARP 42XD1E gecen hafta geldi,mükemmel bi cihaz süper demek az kalir,gercekten meraklilarina tavsiye ederim.

insom kardesime bi nsorum olacak laptopa baglantilari nasil yaptigini ve LIG TVyi internetten nasil izliyorsun yardimci olursan sevinirim kardesim.Selamlarla lion_tas

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. PC-Laptop baglantısı ıcın adım adım yapılması gereken ayarlar, konu içerisinde mevcut. 2. sayfanın sonlarında bulabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 5 Şubat 2007; 19:33:47 >

• slm insom kardes,Benim SHARP 42XD1E var birde VAIO PCG-K215M laptopup var,ögrenmek istedigim baglanti kablolarin ne oldugu yada ne kablosu alacagim,bu islemleri yaptiktan sonra LIGTVyide nasil yapacagimi anlatabilirsen sevindirirsin kardesim simdiden tesekkürler.
  • Slm lion

Oncelikle TV`in hayirli olsun aramiza hosgeldin.Laptop`tan TV`ye Dublanc`in dedigi gibi ben bu kabloyla bagladim male to male hd15 vga assagda linki verdim.LigTV meselesine gelince ben yurt disinda oldugum icin digiturk`un yurt disina internet uzerinden verilen yayiniyla seyrediyorum maclari.Yanliz Turkiye`den bu sekilde seyredebiliyor mu onu bilmiyorum.Onun linkinide vereyim bi kontrol edin isterseniz bakalim oluyo mu?

ligtv

veya:
    quote:

Orjinalden alıntı: lion_tas

slm,bende yilbasindan önce siparis verdigim SHARP 42XD1E gecen hafta geldi,mükemmel bi cihaz süper demek az kalir,gercekten meraklilarina tavsiye ederim.

http://cgi.ebay.co.uk/5m-SVGA-Monitor-VGA-Male-to-Male-M-M-Cable-Lead-HD15_W0QQitemZ300077980048QQihZ020QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemhttp://zoneb.digiturkwebtv.com/http://www.digiturkwebtv.com/

• link uzun olunca karisti.Birde Dublanc arkadasimizin bi onceki sayfada vermis oldugu VGA ayarlarini yapmak lazim.Saolsun o ayarlari vermeseydi ben sittin sene cozemezdim isi

Bu lig tv:http://zoneb.digiturkwebtv.com/

Veya:http://www.digiturkwebtv.com/

Vga kablo:http://cgi.ebay.co.uk/5m-SVGA-Monitor-VGA-Male-to-Male-M-M-Cable-Lead-HD15_W0QQitemZ300077980048QQihZ020QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 5 Şubat 2007; 19:48:47 >
  • TV`ye gelince evet bence mukemmel demek bile az.Herkez bi SONY ,SAMSUNG tutturmus gidiyo.Bu TV`yi yasamadiklari icin bilmiyolar.1080p ve ucuz olmasi cabasi
  • tabıkı kaynaktan kaynaga gore degısır ama yenı alınan bır lcd tv de ortalama yapılan ayar su olmalıdır arka floresan ısıgı 50 parlaklık 40-45 kontrast 60-70 renk ıse plazmanın doygunlugunu yakalamak ıcın 50-60(plazmada bu oran 35-40 sevıyesıdır dıkkatınızı cekerım) keskınlık ıse ıstege baglıdır ıkısının ortasında durabılır bıraz yumusak goruntu ıstenırse -2-5 arası daha keskın bır goruntu ıstenıyorsa +2+4 arası yapılabılır renk sıcaklıgını ıse tam beyaz sevıyesı ıcın sogukta normal beyaz sevıyesı ıcınse normalde tutmak en ıyısıdır

sharp lullanan arkadaslar benım soyledıgım ayarları yapan oldumu sonucları nelerdır yazarsanız sevınırım bakım toshıba kısmınada yazmıstım bu ayarları uygulayanlar cok memnunmus goruntu super oldu dıyorlar bılgınıze

bu arada ben ınternet uzerınden home cınema choıce un sıtesını takıp edıyorum bu sırketın kardes dergısı olan WHAT VIDEO and WIDESCREEN dergısınde SHARP 42XD1E modelını ayrıntılı olarak test edıyorlar subat 15 den sonra yenı sayısı cıkacak ve test ı ınternet sıtelerınden okuyabılırız daha dogrusu bu topıc ın sahıbı DUBLANC dostumuzdan ben sahsen rıca edecegım selamlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.