Şimdi Ara

sharp XD1E serisi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
0
Favori
35.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Vipracing

Ok öğrendiğim iyi oldu ekstra bir vakit ayırmama gerek yok orası için.Profiloya vb uğradığım zaman yol üstünde ise geçerken ziyaret ederim.
    Firmaların pazarlama stratejileri konusundaki düşüncenize de tamamen katılıyorum.Nedendir bu zihniyet?Bizim ülkeye özel sanırım bende çözemedim malesef.

Darty, Profılo alısverıs merkezı ana gırısının tam karsısında, rahatlıkla bulabılırsınız.
  • Bu resimde az bisey VGA pict. ayari yapilmis goruntuden

[simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • Dublanc VGA pict ayarlarini biliyormusunuz acaba?
  • Evet bu Belkinin priz grubu ise yaradi gibi ses yok denecek kadar az zaten dugmesinden kapatiyorum tv yi kapatmak istedigim zaman.Boylece daha guvenli oldu.
    PS3 olayina gelince umarim en kisa zamanda sizde bu keyfi yasarsiniz.Oyun olmadigi icin oyun kisminin tadini alamadim,Demo oyun oynamak istedim ama bu sefer de makina update etmek istedi kendini bende update etmek istemedigim icin olmadi.En kisa zamanda oyun alip deniyecegim ozellikle 1080p oyun istiyorum.
    DTV goruntulerini bu aksam cekip aticam foruma

quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

quote:

Orjinalden alıntı: insom

Vallah TV`yi degistmekten vazgectim.Hicbir problem i yok cunku sadece bi olupixcel var.Oda olsun artik zaten pek farkedilmiyo ancak 30 santimden bakarsaniz goruyosunuz.Yeni TV`yi gonderceklerdi ama istemedim simdi oda hatali gelicek sonra baska bi tane iste falan fisman yani anliycaginiz onla ugrasmak istemedim.Ben bisey farkettim(veya bana oyle geliyo).Bu TV`yi seyrettikce TV`de goruntu kalitesi artiyo.DTV`de eskiden bu kadar guzel gostermiyodu simdi super gosteriyo bazi kanallar sanki HD`iymis gibi gosteriyo.DTV yayindan da resim alip gondericem.

TV yi degıstırmemekle ıyı etmıssınız. Olu pıksel konusunda sanslıydım ama dediginiz gibi yenı gelecek TV de de cıkabılır. Ses konusunda, aldıgınız belkin priz grubu ise yaradı mı? En azından acma kapama anahtarını kullandıgınız da durum nası?

Benım de bu TV yı kullanırken aldıgım keyıf sureklı artıyor, ki daha kapasitesinin cok ufak bır kısmından yararlanıyorum. Siz PS3 baglayarak, TV yı cok daha randımanlı kullanmaya basladınız. Sıra bizde artık

DTV icin resimleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 31 Ocak 2007; 21:02:59 >

• ınsom resım konusunda cok ıyı yapıyorsun ben sahsen sana tesekkur ederım yanlız dıkkatımı ceken bır konu var oda su resımlerı tamamen karanlık ortamda cekıyorsun galıba tv nın kasasını guzellıgını goremıyoruz

eger mumkunse soyle yaparmısın ımkanın varsa sabıt bır goruntuyu tam karanlık- az ısıklı ve normal ısıklı ortamda cekıp burada yayınlayabılırmısın ben sahsen ne kadar fark eder cok merak edıyorum

forumda bır arkadas sabıt goruntuyle bu yazdıgım sekılde 3 goruntuyu yayınlamıstı ucude bırbırınden cok farklıydı ama onun cıhazı BENQ MP720 projeksıyon cıhazıydı ve en ıyı tabıkı tam karanlık ortamda verıyordu acaba normalden daha fazla parlaklıga sahıp ve mat ekran kullandıgı ıcın yansıma yapmayan lcd tv de sonuclar nasıl cıkacak ben sahsen cok merak edıyorum mumkunse sana cok zahmet olacak ama bu 3 goruntuyu cekıp buraya koyarsan cok sevınırım sımdıden tesekkurlerımı sunuyorum gule gule kullan

bu arada ozellıkle lcd tv kullanan arkadaslara seslenıyorum tv nızın zaten normalde projeksıyon tv tuplu tv plazma tv den daha fazla parlaklık gucu var ne teknolojıde olursa olsun tv lerın goruntu kaıdesı aynıdır normalden daha fazla PARLAKLIGI ACARSANIZ hem gozlerınız zarar gorur hem kontrastı netlıgı azaltmıs olursunuz hemde tv nızın gereksız yere omrunu kısaltırsınız

tabıkı kaynaktan kaynaga gore degısır ama yenı alınan bır lcd tv de ortalama yapılan ayar su olmalıdır arka floresan ısıgı 50 parlaklık 40-45 kontrast 60-70 renk ıse plazmanın doygunlugunu yakalamak ıcın 50-60(plazmada bu oran 35-40 sevıyesıdır dıkkatınızı cekerım) keskınlık ıse ıstege baglıdır ıkısının ortasında durabılır bıraz yumusak goruntu ıstenırse -2-5 arası daha keskın bır goruntu ıstenıyorsa +2+4 arası yapılabılır renk sıcaklıgını ıse tam beyaz sevıyesı ıcın sogukta normal beyaz sevıyesı ıcınse normalde tutmak en ıyısıdır

bakın bu yazdıgım ayarları deneyın sonra buraya yazın herkese selamlar

• Rica ederim ne demek benim icin buyuk zevk bundan onceki sayfa da 1080p cekilen resimler karanlik ortamda cekilmis resimler.Bi ustteki resimlerde az isik da cekilmis resimler.TV`nin kasasinin gozukmemesinin sebebi resimleri flassiz cekdigimden.Flasli cekdigim zaman TV`nin ekraninda flas patliyo.
    Bu resim flasli maksimum oda isiginda cekilmis bi resim.Ve internet yayini laptop`dan tv`ye VGA baglantisi ile.

quote:

Orjinalden alıntı: eros33

ınsom resım konusunda cok ıyı yapıyorsun ben sahsen sana tesekkur ederım yanlız dıkkatımı ceken bır konu var oda su resımlerı tamamen karanlık ortamda cekıyorsun galıba tv nın kasasını guzellıgını goremıyoruz

eger mumkunse soyle yaparmısın ımkanın varsa sabıt bır goruntuyu tam karanlık- az ısıklı ve normal ısıklı ortamda cekıp burada yayınlayabılırmısın ben sahsen ne kadar fark eder cok merak edıyorum

forumda bır arkadas sabıt goruntuyle bu yazdıgım sekılde 3 goruntuyu yayınlamıstı ucude bırbırınden cok farklıydı ama onun cıhazı BENQ MP720 projeksıyon cıhazıydı ve en ıyı tabıkı tam karanlık ortamda verıyordu acaba normalden daha fazla parlaklıga sahıp ve mat ekran kullandıgı ıcın yansıma yapmayan lcd tv de sonuclar nasıl cıkacak ben sahsen cok merak edıyorum mumkunse sana cok zahmet olacak ama bu 3 goruntuyu cekıp buraya koyarsan cok sevınırım sımdıden tesekkurlerımı sunuyorum gule gule kullan

bu arada ozellıkle lcd tv kullanan arkadaslara seslenıyorum tv nızın zaten normalde projeksıyon tv tuplu tv plazma tv den daha fazla parlaklık gucu var ne teknolojıde olursa olsun tv lerın goruntu kaıdesı aynıdır normalden daha fazla PARLAKLIGI ACARSANIZ hem gozlerınız zarar gorur hem kontrastı netlıgı azaltmıs olursunuz hemde tv nızın gereksız yere omrunu kısaltırsınız

tabıkı kaynaktan kaynaga gore degısır ama yenı alınan bır lcd tv de ortalama yapılan ayar su olmalıdır arka floresan ısıgı 50 parlaklık 40-45 kontrast 60-70 renk ıse plazmanın doygunlugunu yakalamak ıcın 50-60(plazmada bu oran 35-40 sevıyesıdır dıkkatınızı cekerım) keskınlık ıse ıstege baglıdır ıkısının ortasında durabılır bıraz yumusak goruntu ıstenırse -2-5 arası daha keskın bır goruntu ıstenıyorsa +2+4 arası yapılabılır renk sıcaklıgını ıse tam beyaz sevıyesı ıcın sogukta normal beyaz sevıyesı ıcınse normalde tutmak en ıyısıdır

bakın bu yazdıgım ayarları deneyın sonra buraya yazın herkese selamlar

[simage][/simage]

sharp XD1E serisi

sharp XD1E serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 31 Ocak 2007; 22:26:09 >

• VGA ıle PC baglantısı ıcın ayar bulamadım. Nerdeyse tum kullanıclar PC baglantısını DVI-HDMI kablo ıle yapmıslar ve bununla ılgılı ayarlar mevcut. Benım kullandıgım ayarlar ıse

Backlıght : 2
    Contrast : 30
    Brightness : -2
    Red : 0
    Green : 0
    Blue : 0
    Color temp : Mid-High

Ayrıca ekran kartından da ayar yapmadım. Default konumdalar.
  • Buda az isikda cekilmis flassiz resim yine internet yayini.
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • Bu tamamen karanlik ortamda cekilmis resim flassiz yine
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • Bunlar da burda ki DTV yayindan alinmis resimler.
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • DTV
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • DTV

[simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • Son DTV.Tesekkurler dublanc VGA ayari icin.
    [simage][/simage]

sharp XD1E serisi
  • Rica ederim. DTV goruntulerı süper

• quote:

Rica ederim. DTV goruntulerı süper
  • Özellikle son resme takılıp kaldıgımdan sorumu soramadım. DTV için TV ye gelen sinyalin cozunuruk/hz degerlerı nedır acaba ? Birde TV menusunde DTV ıcın i/p settings aktif oluyor mu ?
  • ınsom tv ın cok guzel resımler ıcın tesekkur ederım sıze bır tıyo da vereyım o zaman 45 gun ıcınde sharp xd1e modelının 42 46 ve 52 sının dogubankada gelme ıhtımalı cok yuksek bılgınız olsun sahsen ben bekleyecegım selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

ınsom tv ın cok guzel resımler ıcın tesekkur ederım sıze bır tıyo da vereyım o zaman 45 gun ıcınde sharp xd1e modelının 42 46 ve 52 sının dogubankada gelme ıhtımalı cok yuksek bılgınız olsun sahsen ben bekleyecegım selamlar

Bu TV yi almak isteyen arkadaslar ıcın Teknosa dısında guzel bır alternatif olabilir. 37" de gelseymiş keşke
  • DTV freq:562000 khz diye bisey yaziyo herhalde odur kanallara gore degisiyo ama rakamlar.yanliz i?p olayini
    bulamadim nerde acaba?

quote:

Özellikle son resme takılıp kaldıgımdan sorumu soramadım. DTV için TV ye gelen sinyalin cozunuruk/hz degerlerı nedır acaba ? Birde TV menusunde DTV ıcın i/p settings aktif oluyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

DTV freq:562000 khz diye bisey yaziyo herhalde odur kanallara gore degisiyo ama rakamlar.yanliz i?p olayini
    bulamadim nerde acaba?

quote:

Özellikle son resme takılıp kaldıgımdan sorumu soramadım. DTV için TV ye gelen sinyalin cozunuruk/hz degerlerı nedır acaba ? Birde TV menusunde DTV ıcın i/p settings aktif oluyor mu ?

VGA, HDMI baglantısında "i+" tusuna bastıgınızda gelen sınyalın cozunurluk ve hz degerlerını gosterıyor TV nın ust kısmında. Sızın seyrettıgınız DTV yayının hangı cozunurlukte oldugunu merak etmıstım, demek kı DTV ıcın frekansı gosterıyor.
    I/p settings in ozellıgı, eger TV ye gelen sınyal "i" interlaced ise bu ayarı "p" prograssive yaptıgınızda, sınyal prograssıve olucak sekılde TV tarafından ıslenıyor. Kullandıgım upscale DVD 1920*1080i/50hz sinyal gonderıyor, TV menusunde de prograssive olarak secili bu ayar. DTV menusunde cıkmadıgına gore demek kı bu ayar HDMI baglantısı ıcın gecerlı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.