Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben açıkcası daha hızlı cevaplar bekliyordum, halen birilerinden yardım yazıları bekliyorum
  • evet sana hızlı olmasada yenı okudum yazılarınızı en altakı tv de.RGBY Quattron 4 Renk Alt-Piksel Paneli vardır bunu alın
  • DBV-C uyumlu model sanırım 814 ve 824 serisi..bunu dikkate alın..
  • dbv-c ne işe yarıyor????
  • (Sony Bravia KDL-40HX800 102 Ekran 3D LED TV + 3D )herkes şunu bilsinki sony tv lerden başkasını almayın ha hoşunuza gıderse başka marka alabılırsınız sizin bileceğiniz sey tavsıye etmem sony kalıtesını asla ne samsung ne lg ne dığerlerı yakalayamaz cok farklılıkları var alınca görürsünüz 40 inç (102 cm), Full HD 1080, Dynamic Edge LED ve Motionflow 200Hz PRO özellikli 3D LCD TV
    Süper ince bir ekranda sinema salonu deneyimi yaşayın

Sony Bravia KDL-40HX800 102 Ekran 3D LED TV

40 inç (102 cm), Full HD 1080, Dynamic Edge LED ve Motionflow 200Hz PRO özellikli 3D LCD TV

Olağanüstü yüksek kontrasta sahip ince, sinematik ekran
    Hareketli sahnelerde ultra akıcı görüntüler
    Full High Definition 3D deneyimi için hazır
  • fiatı sadece
  • Sony KDL-40NX710 102 Ekran 3D LED TV

Dynamic Edge LED, Monolithic Design ve Wi-Fi® erişimli 102 cm/40 inç, Full HD 1080, 3D LCD TV

Full High Definition 3D deneyimi için hazır
    Monolithic Design konseptiyle mekanınıza benzersiz bir tarz kazandırın
    Çevrimiçi içerik ve hizmetlere kolay Wi-Fi® erişimi

Full HD 3D kapasitesi - BRAVIA televizyonunuzu isteğe bağlı Active Shutter gözlükler ve 3D verici ile yükselterek, ekrandaki sahneleri gerçek gibi görünen 3D görüntülerle size ulaştıran harika Full High Definition 3D deneyimine hazırlanın
    Minimalistik Monolithic Design – Seyretme keyfini artıran, ekran kapalıyken dahi nefes kesici görünen zarif ve göz kamaştırıcı ekran yüzeyi ile odanıza benzersiz bir tarz kazandırın
    Dynamic Edge LED – Yerel karartmalı Edge LED teknolojisi, arka ışığı en iyi şekilde ayarlayarak üstün görüntü kalitesi ile en açık beyaz ve en koyu siyah tonlarını buluşturan çok yüksek kontrast oranını ince bir ekran tasarımında birleştiriyor
    OptiContrast Panel – Yüksek kontrast oranına, ayrıntılı siyah tonlarına ve gerçek derinlik algısına sahip ultra net sinematik görüntünün keyfini çıkarın; düşük yansıtmalı yüzey parlamayı azaltır ve TV kapalıyken bile etkileyici bir görünüm sunar
    Dahili Wi-Fi® – Kablo karmaşası olmadan kablosuz ev ağınıza kolayca bağlanın
    BRAVIA Internet Video – TV'nizi doğrudan İnternet'e bağlayarak çevrimiçi hizmetlere erişin, tam ekran video akışı sağlayın ve kaçırdığınız TV programlarını izleyin (kullanılabilen hizmetler ülkeye göre değişir)
    BRAVIA Internet Widgets – Televizyon seyrederken en sevdiğiniz web sitelerini takip etmek için kullanışlı çevrimiçi araçları TV'nize indirin
    Full HD 1080 – 1920 x 1080 piksel görüntü çözünürlüğü ile spor müsabakalarının, filmlerin ve oyunların tadını muhteşem High Definition ayrıntısında çıkarın
    Motionflow 100Hz PRO – Standardın iki katı kare hızı ve arka ışık yanıp sönme teknolojisiyle, spor veya aksiyon filmleri gibi hızlı hareket eden görüntüleri gerçekçi akıcılık ve daha fazla netlikle görüntüleyin.
    BRAVIA ENGINE 3 – Görüntüleri etkileyici ayrıntılar, en iyi kontrast oranı ve gerçekçi renk tonlarıyla görüntüleyin
    İsteğe bağlı özel tasarım stand - Eşsiz bir tasarıma sahip bu fırçalanmış alüminyum TV standıyla oturma odanıza şık bir tarz ve zengin ses katın
    DLNA – Evin herhangi bir yerinde bulunan dizüstü bilgisayar, cep telefonu veya müzik çalar gibi uyumlu cihazlardan BRAVIA® televizyonunuza film, müzik ve fotoğraf aktarın
    Live Colour™ – Kapalı, Düşük, Orta ve Yüksek modları arasından seçim yaparak renk ayarlarınızı canlı resimler ve en iyi görüntü kalitesi için ayarlayın
    Görünmeyen Hoparlörler – TV tasarımına gizlenmiş ve sesi en uygun biçimde yükseltecek şekilde yerleştirilmiş hoparlörler ile ses ve görüntünün mükemmel birleşimini yakalayın
    BRAVIA Sync – Tek bir düğmeye dokunarak uyumlu cihazları çalıştırmanızı veya ayarlamanızı sağlayan evrensel uzaktan kumanda seçeneğiyle bütün ev eğlence sisteminizi kontrol edin
    USB Media Player – USB'den oynatma özelliğiyle TV'nize bir USB cihazı takıp filmlerin, fotoğrafların ve müziğin tadını çıkarın
    Cinema Mode – Eşsiz film benzeri dokulara, renk ve parlaklık ayarlarına sahip iki farklı sinema modundan birini seçip gerçek sinema tecrübesini evde yaşayın
    Scene Select – Seyrettiğiniz şeyin atmosferine en uygun, dinamik ve gerçekçi görüntü ve ses ayarlarının tadını çıkarmak için uzaktan kumandadaki tek bir düğmeye dokunmak yeterli
    24p True Cinema™ – Saniyede 24 kare ile gerçek sinema tecrübesini yaşayın ve filmlerin tadını yönetmenin tasarladığı biçimiyle çıkarın
    Favoriler – favori kanallarınızı ve İnternet videolarınızı işaretleyin, türe göre favorilerinize göz atın ve tek bir düğmeye basarak favori içeriğinize gidin
    HDMI® – 4 giriş (2 arkada, 2 yanda, tümü CEC'li), Blu-ray Disc™ ve PLAYSTATION®3 gibi High Definition kaynaklara bağlanmayı daha da kolaylaştırır
    Dahili dijital karasal TV tuneri – Dijital TV kanallarına (veya analog TV'ye) erişmek için dahili bir DVB-T tuner (MPEG2) olduğundan set üstü cihazlara gerek kalmaz; analog TV kapalıyken dijitale geçiş yapmanın en kolay yoludur
    Dahili MPEG-4 AVC HD TV tuneri – Set üstü cihaza gerek olmadan, HD TV kanalları dahil tüm TV hizmetlerine MPEG4 AVC dekoderli dahili DVB-T ve DVB-C tuner ile erişin (ülkeye ve hizmeti destekleyen operatörlere bağlıdır)
    CI+ Ready – CI+ CAM ile kolayca akıllı kart takarak ücretli TV ve abonelik kanallarına erişin (CI Plus, Dijital Video Yayını – Ortak Arayüz ile tamamen uyumludur, böylece mevcut CAM'ler kullanılabilir)
    Garanti : Sony Eurasia Garantisi

• DLNA onaylı BRAVIA TV'nizin merkezde olduğu bir ağ kurmak akıllıca bir tercihtir. Bu ağ ile evinizin herhangi bir noktasındaki diğer DLNA uyumlu cihazlardaki film, oyun, fotoğraf ve şarkılara kolayca erişebilir, TV uzaktan kumandanızı kullanarak geniş ekranda tümünün keyfini en güzel ayrıntılarla sürebilirsiniz. BRAVIA TV'nizin uyumlu olup olmadığını öğrenmek için ürününüzde DLNA logosu veya etiketi olup olmadığına bakın.
  • digiturk gibi dijital platform yayınları receiver olmadan sadece kartını ve uydu kablosunu tv'ye takarak izlemenizi sağlıyor..

Sony bildiğim kadarıyla artık samsung ile birlikte çalışıyor lcd tv konusunda..sony'nin bence güzel olan tek tarafı tasarımları ve malzeme kalitesi.. ben açıkcası sony'e güvenmiyorum biraz dağıldı gibi..yani Türkiye'deki arçelik fabrikasında bile sony üretliyor.

Tasarım ve kalite derseniz bu işi en iyi loewe yapıyor..Samsung modelleri çoğu insan için yeterli. avantajları var..Ben sharp aldım..piyasa çok değişiyor artık eskiis gibi değil..önceden bir tv alınırdı en az 10 sene kullanılırdı şimdi bi sene içinde çok şey değişiyor..en azından fiyatlar taban yapıyor..1 sene önce aldığım tv fiyatına şimdi ne modeller var..
  • %40 indirimli, AMOLED Sharp!

http://www.bimeks.com.tr/urun/116554/sharp-lc46lx810e-117-ekran-led-tv.aspx

Kıllanmadım desem yeridir.

Edit: Teşhirli ya da kusurlu olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 14 Ocak 2012; 11:06:10 >
  • sharp vıdeosunu kullandım tamam ıyıdır ama teknolojı ısım yapan fırmalar daha ıyı uretır neden cunku butce önemli butce vede cok satan fırmalar daıma teknolojısını gelıştırr yanı malı yönden kuvevetlı olması lazım sharp ıse sınırlı sayıda uretımı var bazı dallarda cok ıyı kalıte buzdolabı uretır evet 2 sene once aldım cokk mukemmmel ama tv de bırşey demek henuz erken ama sony den başka düşuncen ne dırsenız ıkı marka var lg ve samsung bırkere höpörlerı cok yuksek ses verme özellığıne sahıp sony bır cok seyı ustun bakın ınceleyın vede akıllı tv dır sony bunu untmayın bır kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

%40 indirimli, AMOLED Sharp!

http://www.bimeks.com.tr/urun/116554/sharp-lc46lx810e-117-ekran-led-tv.aspx

Kıllanmadım desem yeridir.

Edit: Teşhirli ya da kusurlu olabilirmiş.

O panel LED-LCD dir!
    AMOLED değildir,zaten o ebat AMOLED henüz üretilmedi,verilen bilgilerde yalnıştır!

O panelde Sharp UV2aX-Gen/Quatron) TFT-LCD Modül kullanılmıştır+
    Sharp ın Rusya/Doğu Avrupa pazarı için çıkardığı 2009 Model olup 2010 da satılmıştır+

Bimeks sanırım müşteriyi "yemek" istiyor AMOLED diyerek

++

• arkadaşlar bende SHARP LC-46LE810E var, bu günlerde 2 tb lık bir hardisc im vardı, onu taktım arasıra film falan seyretmek için, ancak mkv. leri oynatamıyor, varmı bunun bir çaresi update yada yazılım güncelleme falanla,
  • yazılımını güncelle..

2TB denemedim ama 1TB'lik HDDdeki mkvleri sorunsuz takılmadan oynattı. Ancak hernekadar mkv oynatsada DTS desteği olmaması ve altyazılarının çıkmaması mkv film izlemeyi engelliyor.
  • Albani arkaşım mail attım size musait oldugunuzda bakarsanız sevinirim.

bende sharp 52le820 duşünüyorum bakarım kısmetse olucak hayırlı aksamlar.
  • selamlar arkadaslar
    verdiginiz bilgileri zevkle okuyorum
    emeginiz için tesekkurler , özellikle albani arkadaşa
    benimde bir ricam var
    üç arkadaş 32-37ve 40 inç olmak üzere led tv almak istiyoruz 3d li ve 3d siz önerileriniz ne olabilir
    cevaplarsaniz çok sevinirim
    yeni modeller için nisan mayısı beklemek sizce mantiklimidir
    su an işteyim firsatim olunca bende size bir tv markettinde yasadiklarimi anlatacagim
    teşekkurler
  • 32/37 ler artık giriş ve vasat paneller oldu sayılır(çoğu böyledir,yani ucuz maliyetli bunlar!)
    40 larda durum biraz daha iyi(Sony/Phil OK dir)

37 de Pany LCD 37E30E OK dir(buna ait başlıkta bazı bilgiler vardır veya yeni forumda daha detaylı yazmıştım)

3D için bu ebatlar bit kadardır!

++
  • merhaba,
    forumu çok düzenli takip edemedim, çok profesyonel bir kullanıcı değilim, en fazla PS3 oynuyor ve HD uydu kanalları izliyorum
    sizlerin tecrübenizle fikir vermeniz mümkün müdür?

- yeni bir sharp lcd led tv (3D özellikli 46LE830 idi sanırım) aldım, garantinin 2'den 5 yıla çıkması için extra 500TL vermeye değermi sizce? (hani duyduğunuz arızaları vs var mıdır açısından)
    - yapmam gereken renk ayarları var mıdır? Tarif eden bir link tavsiye etseniz de gayet yeterlidir.
    saygılar
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@oski

Önce iki panelide izle!!

Netten filan panel alınmaz!
    Yada emin olursun,görüntü olarak,o zaman alınabilir,kısaca önce görüntüsünü bir incele!

+++

@n96

o paneli nereden buldun!! eski ve hiç tavsiye etmediğim bir Sharp paneldir!!

40LE705 panelinin neyi var ki ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.