Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atogen

Yaklaşık 10 gün önce mediamarkttan 4299 tl ye LC-46LE830E aldık.Söyleyebileceğim tek şey kusursuza yakın.Kusursuz değil çünkü samsung ve panasonic gibi DTS desteği yok (fakat şubat ya da mart da çıkan bir haberde çok yakında sharp ın da DTS desteği veren 3. firma olacığını söylüyordu) ve Samsung-LG gibi SMART TV içeriği çok iyi değil( fakat yine Sharp'dan yapılan açıklamada çok yakında film applerinin ve diğer içeriklerin NET+ platformuna konulacağı yönünde). Gelelim diğer kusursuz olan kısımlara içindeki tuner çok başarılı CI+ DVB-T/C/C2/S/S2 fln ne varsa açıyor.Sitemizde QAM destekli Headend Smart city(D-SMART) ve Digitürk mevcut.Siteye kurulumu yapan firma + 2-3 teknik servisin imkanı yok tv qam desteklese bile yayını açmanız olanaksız dese de ben dsmart modül kayıpsız yayınları (HD+SD) izliyorum ki böylece hdmi ve scart kablodan kurtulup QUATTRON teknolojisinden daha ii verim alıyorsunuz.Siyahlar müthiş bildiğin simsiyah diğerleri gibi grimsi fln değil.Daha önce biz yayınlarda sarı ve türevlerini aslında görmemişiz bunu anladım . 3D harika tmm filmler Half-SBS ama derinlik yine de d7000 e göre daha ii hatta incelemeler d8000den bile daha ii olduğunu söylüyor.Ekran mat ekran yansıma yapmıyor kendini göremezsin ekranda.Bulutlanma ya da ışık sızma zaten yok. 1 tb hddyi sorunsuz görüyor ,daha takılma yapmadı.3D boyut gözlüğü hafif ve ayrıca diyelim ki siz görüntüyü 2D -> 3D yaptınız ama eşiniz 2D izlemek istiyor o zaman gözlük üstündeki switchi 2D ye getiriyor ve siz 3D izlerken o 2D izliyor.Yanlız gözlükler her yer de bulunmuyor ve pahalı(200-300 tl),ama yurtdışından 40-50 $ getirtebilirsiniz.Kurulum çok hızlı oldu sabah 08:30 da aradık 12:30 gibi gelip Servisplus dan gelip kurdular..Aklıma geldikçe yazıyorum kusura bakmayın kendi youtube olayı var ve son güncelleme ile skype da eklenmiş.Fakat kendi browser ı flash destekli değil yani ordan youtube a girdiğinizde plugin istiyor yani izleyemiyorsunuz bilmiyorum samy ya da panada bu nasıl..Sorusu olan varsa elimden geldiğimce yanıtlamaya çalışırım..son olarak şunu söliim Japon yapar Koreli taklit eder

+NET menüsüne ek app lerin gelmesi ve hd uydu alıcısının digiturk desteklemesi uzun süre alırmı? ve bir sorum daha olacak hareketlerde akıcılık nasıl ?

• 1.5 sene önce quatron olmayan aquos model almıştım. bu modellerde usb den sadece foto gösterme vardı. yazılım güncellemesi vr mıdır acaba divx seyredebilmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: =Ali-Kemal

+NET menüsüne ek app lerin gelmesi ve hd uydu alıcısının digiturk desteklemesi uzun süre alırmı? ve bir sorum daha olacak hareketlerde akıcılık nasıl ?
    Bu olay tamamen digiturk ile alakalı. Piyasada yerli markalar haricinde dahili uydusu digiturk destekleyen tv yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Bu olay tamamen digiturk ile alakalı. Piyasada yerli markalar haricinde dahili uydusu digiturk destekleyen tv yok diye biliyorum.

hocam sanırım irdeto'nun digiturk modülleri bu olayı hallediyor. çünkü CI+ özellikli tüm tv lerde desteklidir yazıyor üstünde ki bendeki sharp LE830E modeli de CI+ DVB/S/C/S2 desteklemekte zaten. fakat şuan karşımdaki tek sorun digiturk' ün irdeto modülünü bulmak...

• quote:

quote:

quote:

hocam sanırım irdeto'nun digiturk modülleri bu olayı hallediyor. çünkü CI+ özellikli tüm tv lerde desteklidir yazıyor üstünde ki bendeki sharp LE830E modeli de CI+ DVB/S/C/S2 desteklemekte zaten. fakat şuan karşımdaki tek sorun digiturk' ün irdeto modülünü bulmak...

Benim anlatmak istediğim de buydu. Sharp cephesi CI+ destekliyor, o noktada bir sorun yok. Herhangi bir marka için Digitürk HD çalıştırabilmesi için CI+ desteğinin olması yeterli. Sorun Digiturkun irdeto kart ve modülleri dağıtmaması.

Piyasada Arçelik ve Vestel ile anlaşmaları var, TV ile birlikte modül ve kart geliyor. Bunların yanında Loewe'de de var böyle bir digiturk anlaşması.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim anlatmak istediğim de buydu. Sharp cephesi CI+ destekliyor, o noktada bir sorun yok. Herhangi bir marka için Digitürk HD çalıştırabilmesi için CI+ desteğinin olması yeterli. Sorun Digiturkun irdeto kart ve modülleri dağıtmaması.

Piyasada Arçelik ve Vestel ile anlaşmaları var, TV ile birlikte modül ve kart geliyor. Bunların yanında Loewe'de de var böyle bir digiturk anlaşması.

Evet hocam dediklerinin hepsi dogru. Digiturk henuz sadece LOEWE ile anlasmis ENPLUS' dan bizzat bu cevaplari aldim. Digiturk' ün SHARP ile anlasma yapmasi onumuzdeki 6 ay icinde gerceklesebilir. Bu vakit zarfinda tek care digi' yi kutusuyla kullanmak. Bulabilirseniz irdeto modullerle' de kullanmak mumkun. Fakat irdeto modul bulabilmek hic de kolay degil... Gerekli arastirmayi yaparsaniz bu modullerden karakoy' de bulabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine11 -- 25 Haziran 2012; 11:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sharp Aquos serisindeki mkvlerde altyazı problemi hala devam ediyor mu ? Bunun bir çözüm yolu yok mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

Sharp Aquos serisindeki mkvlerde altyazı problemi hala devam ediyor mu ? Bunun bir çözüm yolu yok mudur

Aquos serisinde harici altyazı okunmaz. Fakat çoğu televizyonun yapamadığını yapıp filmin içine gömdünüz altyazıları okur.
  • Zoru başarım kolayı yapamıyor yani :) tabi birde dts sorunu var sanırım...
  • arkadaşlar sharptan daha vivid bir panel varmı ? ve le830 ve le 925 arasında hangisi daha üstün ve iyi paneldir hangisi sharp nezninde daha üst modeldir bilgisi olan arakadaşlar lütfen cevaplasın 46 inç civarında hangisini almak gerekir hangisi daha iyi bütçe 4000-5000 arası veya sharptan daha vivid performansı yüksek panel varmıdır varsa hangisidir ? renk doğruluğu veya doğal renk gibi kavramlar umrumda değil olabildiğince canlı ve parlak görüntü istiyorum sevgilerle herkese kolay gelsin
  • arkadaşlar sharptan daha vivid bir panel varmı ? ve le830 ve le 925 arasında hangisi daha üstün ve iyi paneldir hangisi sharp nezninde daha üst modeldir bilgisi olan arakadaşlar lütfen cevaplasın 46 inç civarında hangisini almak gerekir hangisi daha iyi bütçe 4000-5000 arası veya sharptan daha vivid performansı yüksek panel varmıdır varsa hangisidir ? renk doğruluğu veya doğal renk gibi kavramlar umrumda değil olabildiğince canlı ve parlak görüntü istiyorum sevgilerle herkese kolay gelsin
  • Arkadaşım sen direk samsung alabilirsin samsunglar oldukça vivid dir hem canlı renklere hemde parlak ekranlara sahiptir.ES serisi tam senin aradığın panel
    Sharpları pek bilmiyorum.
    Kolay gelsin selamlar.
  • arkadaslar bende 42 sharp aquos lcd var..Kendiliginden kapaniyor..Acaba bunun cozumu varmi..
  • Media marktan Sharp 46 LX 810 modelini almaya karar verdim. Sadece 3d,smart,dahili uydu alıcı özellikleri yok. Zaten bu özellikleri kullanmayacağım o yüzden fazla para verip almaya gerek yok. Diğer tüm özellikleri 830 serisi ile aynı. Fiyatı 2699tl. Amacım iyi,kaliteli görüntü ve güzel bir televizon. Phlips,panasonic,sharp markalarında araştırma yaptım. Bana uygun Sharp diye düşünüyorum. Kullanan bilen veya başka markada başka tv tavsiye edecek olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm. Çünkü bu hafta içi almayı düşünüyorum.Teşekkürler.
  • Sharpın 3d olmayan ve mkv dosyalarını sorunsuz göstericek modeli mevcutmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

Media marktan Sharp 46 LX 810 modelini almaya karar verdim. Sadece 3d,smart,dahili uydu alıcı özellikleri yok. Zaten bu özellikleri kullanmayacağım o yüzden fazla para verip almaya gerek yok. Diğer tüm özellikleri 830 serisi ile aynı. Fiyatı 2699tl. Amacım iyi,kaliteli görüntü ve güzel bir televizon. Phlips,panasonic,sharp markalarında araştırma yaptım. Bana uygun Sharp diye düşünüyorum. Kullanan bilen veya başka markada başka tv tavsiye edecek olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm. Çünkü bu hafta içi almayı düşünüyorum.Teşekkürler.

Hocam biraz geçmi oldu bilmiyorum ama 2700 TL ye o modeli aldıysan yazık olmuştur. Çünkü şuanda SHARP 40LE830E modeli ENPLUS' da 2600 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercand

Media marktan Sharp 46 LX 810 modelini almaya karar verdim. Sadece 3d,smart,dahili uydu alıcı özellikleri yok. Zaten bu özellikleri kullanmayacağım o yüzden fazla para verip almaya gerek yok. Diğer tüm özellikleri 830 serisi ile aynı. Fiyatı 2699tl. Amacım iyi,kaliteli görüntü ve güzel bir televizon. Phlips,panasonic,sharp markalarında araştırma yaptım. Bana uygun Sharp diye düşünüyorum. Kullanan bilen veya başka markada başka tv tavsiye edecek olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm. Çünkü bu hafta içi almayı düşünüyorum.Teşekkürler.

Hocam biraz geçmi oldu bilmiyorum ama 2700 TL ye o modeli aldıysan yazık olmuştur. Çünkü şuanda SHARP 40LE830E modeli ENPLUS' da 2600 TL

Dostum benim dediğim tv 46 ekran, oyuzden 40 ekran tv için 2600 çok oluyo, sanırım o ayrıntı gözden kaçmış:)

Sharp tan vazgeçtim, 47 Ls5600 aldım. Çünkü her 2 tv de 3D ve smart yok. Fakat arada 900TL fark var. Dolayısıyla doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Geç cevap vermiş olsanda teşekkür ederim sağol.

• arkadaşlar merhaba.. saturn ün broşüründe bulunan sharp lc60le741es modelini almayı düşünüyorum.. normalde sony 55hx850 nin fiyatının düşmesini beklerken bu ürünün fiyatını görünce değerlendirmek istedim.. 55hx850 ile karşılaştırdığınızda sharp ın ürününü almamı tavsiye eder misiniz?

http://flyer.redblue.de/TR/SA/IS2/1912DOG1/TR_SA_IS2_1912DOG1.pdf

Yorumlarınıza istinaden cumartesi günü almayı düşünüyorum. Bu arada düğün hazırlığı olayından dolayı erken almak istiyorum. önümde 9 ay var.. bunu belirtmekte fayda var.. 9 ay içinde sony nin fiyatı düşer onu alırsın derseniz ok :)

Smart tv özelliği benim için çok önemli değil. görüntü kalitesi ve parça panel kalitesi olarak tavsiyenizi rica ediyorum..

sharp LC60LE741s ??
    sony 55hx850 ??

• Tavsiye etmem hiç!!!

Sen herhalde ebatına ve buna göre de fiyatının ucuz olmasına göremi bunu değerlendirdin acaba???

85x OK dir(bütçen uygun ise tabiki!!)

Ayrıca Düğüne 9 ay varsa neden acele ediyorsun! 85x ler ise gördüğüm kadarıyla 2013 de 95x ile aynen devam edecek gibi!!
    bu aslında iyi bir şey diyebilirim ve zaman içinde fiyatı da iner bu durumda! ancak SE nin ub konularda tutumu da çok
    sinir bozucu ve herifler kolay kolay fiyatlarını kırmıyorlar!
  • açıkçası ayırdığım max bütçe 4k TL.. bu cihazda benim butcem dahilinde v oldugundan degerlendirmek istedim.. sharp panelleride kalitelidir.. evimizde 3 senedir kullanıyoruz memnunuz fakat her seri iyi olacak diye birşey yok.. o yuzden en iyisi ben bu panele bulasmamayım.. :)
    hx850 de şu ana kadar 5200 e falan düştü en fazla.. ben biraz daha bekleyeyim en iyisi.. :) acele etmemin nedeni aradan çıksın tv nin ödemesi yaklaşımı yoksa başka birşey değil..
    yorumunuz için teşekkür ederim.. beklemenin ve 950 serisinin cıkmasını bekleyip 850 ler icin zulaya yatayım.. :)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.