Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bunlardan philips daha iyi gibi ama sen hangisini dersen onu alıcam :)
  • @oski

Önce iki panelide izle!!

Netten filan panel alınmaz!
    Yada emin olursun,görüntü olarak,o zaman alınabilir,kısaca önce görüntüsünü bir incele!

+++

@n96

o paneli nereden buldun!! eski ve hiç tavsiye etmediğim bir Sharp paneldir!!
  • electroworldde buldum.bu da sorunlu bir panel demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 7 Eylül 2011; 11:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@oski

Önce iki panelide izle!!

Netten filan panel alınmaz!
    Yada emin olursun,görüntü olarak,o zaman alınabilir,kısaca önce görüntüsünü bir incele!

+++

@n96

o paneli nereden buldun!! eski ve hiç tavsiye etmediğim bir Sharp paneldir!!

teşekkür ederim abi önerilerin için bulabilirsem bu ürünlerden bakıcam :) internete bile giriyormuş bunlar bide dahili uydu süper olucakmış kutu derdi olmicak müthiş direk duvara as izle:)
  • albani üstad ve diğer arkadaşlar,

Sharp 46LE925'i satürn ve media markt'ta inceledim, şu cihazlar arasında kararsızım hepsi distribütör garantili, paralel ithalat değil. Benim için 3D hiç önemli değil mkv alt yazı problemi önemli değil, ayrıca dahili uydu alıcılı olsun istiyordum ama kanal geçişleri yavaş dedikleri için canım sıkıldı.

Sharp 46LE925 (dahili uydu alıcısı var) 5000 lira mediamarkt

Sony KDL52LX900 (dahili uydu alıcısı yok) 4500 lira electroworld

Samsung 46D8000 (dahili uydu alıcılı) 4200 lira teknosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

albani üstad ve diğer arkadaşlar,

Sharp 46LE925'i satürn ve media markt'ta inceledim, şu cihazlar arasında kararsızım hepsi distribütör garantili, paralel ithalat değil. Benim için 3D hiç önemli değil mkv alt yazı problemi önemli değil, ayrıca dahili uydu alıcılı olsun istiyordum ama kanal geçişleri yavaş dedikleri için canım sıkıldı.

Sharp 46LE925 (dahili uydu alıcısı var) 5000 lira mediamarkt>>>üç panel içinde en iyisi budur! ancak buda sorunlu bir panel ve yarın başımı ağrıtma benim!!!!
    almadan önce iyi incele,teknik olarak Samy den ve diğer panellerden çok üstündür!Satıcının dediklerini(bu panel için)hiç duyma bile!
    Bu panel Avrupada bilinmediği/tutulmadığı için böyle ucuz veriyorlar!

Sony KDL52LX900 (dahili uydu alıcısı yok) 4500 lira electroworld>>>UNUT!!!

Samsung 46D8000 (dahili uydu alıcılı) 4200 lira teknosa>>>normalde aman aman tavsiye etmem ama Sharp 9xx için bir alternatif olabilir!

>>LX9xx bunu UNUT

>>9xx bu panel olabilir ama sorunsuz değildir,ancak burada sorduğun paneller içinde en iyisidir!iyice izle MM de(Satıcının dediklerini filan duyma boşuna!)
    sonra başımı ağrıtma,Sharp lar bilenleri için zor paneldir,bilmeyenler için idare eder! takılırsan beni ara+

>>9xx olmazsa D8xx olabilir

• albani hocam öncelikle selamlar.forumdaki yorumlarınız doğrultusunda daha önce 40sl733 almıştım gayet memnunum..şimdi piyasada sadece teşhirleri kalmış..bana 40'' veya 42'' panel lazım,toshiba sl733 kalitesinden aşağı olmamak üzere.arkadşım 42lv4500 aldı ama ben lg düşünmüyorum..lg lerin lv modeli hakkındki düşünceniz ne..toshibadan sonra sharplara göz dikmiştim yorumları okuyunca soğudum doğrusu..toshıba-philips-sharp sıralması olmak üzere model tavsiyeniz ne olur..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 2 Ekim 2011; 22:09:54 >
  • Arkadaşlar öncelikler hepinze merhaba,

Geçtiğimiz hafta 2 gün boyunca yeni bir televizyon almak için zaman haracdım. saturn,teknosa,medamark ı gezerek, en sonunda Sharp 40LE830E modelini 2.999 tl kampanyalı fiyatla mediamarkt merter den satın aldım.

Cihza gerçekten çok güzel.Hd yayınlarda inanılmaz seyir zevki var.Satıcı arkadaşın ürünü tanıtması esansında,usb den yada dlna ile film okuturken altyazı sorunu yaşayacağım inanın hiç aklıma gelmedi ve sorma ihtiyacı duymadım.
    Gelin gorunki bu altyazı prblemi canımı çok sıkmakta.
    sharpın sitesinde
    04.08.2011 tarhili Software Update mevcut. Sizlerden sharp tv kullanan ve aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar illaki vardır. Bu yazılım ile sorunun çözümlnemes, mümkün olabilirmi. Diyeceksiniz ki arkadaşım yükle dene gör.fakat bu noktada yazılım dili ingilizce olarak gorunmekte mevcut yazılımda ki türkçeyi kaybedermiyim yenisini kurduğumda diye sizlerede sormak istedim.

Bilgi ve göüşleriniz rica ediyorum. Bu arada bu cihazla ilgilenen arkadaşlar varsa cihazla ilgili merak ettikleri detaylarla ilgili sorularına yardımcı olabilrim.

• Ben yükledim sende yükleyebilirsin, ne gibi hataları gösterdiğini açıklamasında yazıyor ingilizce diye bir sorun çıkar diye endişelenme bende altyazı okumuyor inş bozarım diye bi sinir indirip update ettim. En iyi özelliği bu update bluray filmlerde resim oynatma ve ses arasında bir yarım saniyelik gecikme vardı bunun gibi sorunlar düzeldi buna şükür diyorum ama altyazı malesef sorunu hala aynı arkadaşım ben böyle şansa sıçayım ve hiçbir modelinde de altyazı okumuyor ne şansız adamız biz. Altyazıyı geçtim eurosportta'u her açtığımda 14:9 açıyor her seferinde düzeltmek durumunda kalıyorum belki bunun neden olduğunu bilen bir arkadaş vardır. Ben hala netten nasıl düzeltileceğini araştırıyorum yeni bir durum olursa buraya yazarım. sağlıcakla kalın.
  • Ek olarak aklına belki şu takılmıştır, ingilizce update ile tv dili ingilizceye döner mi diye çekiniyorsan böyle birşey yok hala türkçe kullanacaksın.
  • LC32LE320E model Sharp modeli fiyatı ve özellikleri itibariyle ilgi mi çekti?Bu da mı Albani üstadın bahsettiği sorunlu serilerdendir yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir mi? Eğer sorunluysa max. o fiyata daha iyi bir alternatif olarak ne alınabilir marka ve model olarak? Panasonic in 32E3E IPS paneli tavsiye edilebilir mi?
  • Sharp 46LE925 ikinci el görmüştüm 3.500 tl güvenemedim
  • Arkadaşım senin aldığın model 3d sanırım bununla ilgili görüşlerini yazarmisin,ve kanal gecisleri nasıl degermi 2999tlye .
  • arkadaşlar sharp 40lu820e modelini 1900 e aldım bimeksten yorumlarınızı bekliyorum nasıl bir model bilgisi olan var mı ben bu işten hiç anlamam... :)))
  • merhabalar arkadaşlar sormak istediğim sharp lc-40 lx810 e modeli 1 tb hard disc destekliyormu kullanan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim birde alt yazı sorunu oluyormu
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho72

merhabalar arkadaşlar sormak istediğim sharp lc-40 lx810 e modeli 1 tb hard disc destekliyormu kullanan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim birde alt yazı sorunu oluyormu
    teşekkürler

Destekliyor
  • @albani dostum sharp 40le830e cihazı tavsiye eder misiniz? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • hekese merhabalar

1 sene önce almış olduğum SHARP LC-52LE700E televizyonu aldım.Tek sorunum usb girişinden mkv vb. türü filmleri izleyemiyorum.Sharp ın uluslararası sitesine gittim oradanda pek cevap bulamadım.Eğer benim modeli kullanan varsa sorununu çözdüyse bende yaralanmak isterim.Özellikle albani senin yardımını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar, bende led tv almak istiyorum fakat o kadar çok tercih edilecek marka var ki, arasında kalıyorum, sürekli model model inceliyorum, ben incelerken yeni modeller çıkıyor, ölüp gitcez daha tv alamadık :), neyseki, bu aralar d7000 veya d8000 arasında ne fark var diye aranıyorum ama bu sırada bir satıcı abi sharp al dedi, dedi de yazıları okuyorum sharptan kaçar gibi oldum :) 46 lık led için önerileriniz ne olur????

şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar,

Bu aralar bir arkadasim icin LED tv bakiyoruz ve aklimda hic yokken birden SHARP alalim diye nokta koyduk fakat hangi model SHARP olucak orada takildik.

102-106 Ekran olanlardan birini tercih etmek istiyoruz. (ust limit 2000TL)

Kullanim seklinde DVB-C Tuner e takilacak conax modul ile teledunya kullanmayi dusunuyoruz.
    3D olayini hic dusunmuyoruz.
    Elektrik tuketimizde dusuk olmasi tercih sebebi.

Ayni zamanda RGB+Y destekli olmasi da tercih sebebi (asagidakilerin hepsi RGBY desteklimi bilemedik)

Bizim bulabildigimiz Modeller.

LC-40LE824
    LC-42LE320
    LC-40LU820U
    LC-40LX810
    LC-40821E

Sizin oneriniz hangi model ve neden o model seklinde cevap verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.