Bildirim
SHARP LC-46LE730EV hakkında görüşleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kimsenin fikri yokmu yaw -
Bugün itibari ile media Marktten aldım. Paket içeriğinde 2 tanede sharpın 3d gözlüğü hediye geldi. 380 tl değerinde yazıodu gözlük ama bıraz abartı geldi fiyat. Önce bostancı elektroworde gittim 2300TL idi. Sonra bostancı media marktten 2000 TL'ye satın aldım. 200TLye de 3 yıl garantı uzattım. 2200TLyw bana geldi. Daha kurmadım salı günü yetkılı servisi arıcam gelip kurcaklar. Ondan sonra fıkırlerımı paylaşırım. -
Daha once 46le732e kullanmistim. Guzel tv yanlis mac yayinlarinda sikinti yasamistim. Ayrica isik sizmasi ve bulutlanma olaylarina dikkat etmeni tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sifir bir eve kiraya çıktım şansa dairenin topraklamasinda sıkıntı çıktı hiç bir elektronik cihazını kurdurmadim daha. Maç yayınında ne gibi bir sıkıntı var. Digiturk hd üyelik alicam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X