Şimdi Ara

Sharp IS01: Android işletim sistemli, Snapdragon işlemcili mobil internet cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sharp, Android işletim sistemli Snapdragon işlemciye sahip MID'i (mobil internet cihazı) IS01'i tanıttı.

Sharp'ın mobil internet cihazında Android 1.6 işletim sistemi bulunuyor. Snapdragon işlemciye sahip olan mobile internet cihazı 5 inç boyutunda

960 x 480 çözünürlük sunan multitouch yapıda ekrana sahip. QWERTY klavyesi bulunan IS01'de 2 adet kamera bulunuyor. Bunların ilki otomatik odaklanma özelliki

5.27 mp olup arkada diğeri ise 0.43 mp olup videolu görüşmeler için ön tarafta konumlandırılmış.

802.11 b/g WiFi, Bluetooth 2.1 + EDR, microSD kart girişi gibi özelliklerinde unutulmadığı Sharp IS01 mobil internet cihazının dahili hafızası 4 GB olarak belirlenmiş.

Sharp'ın mobil internet cihazı IS01'in Ekim ayında piyasaya sunulması beklenirken fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

• çerçeveyi ince yap cebe rahat sığsın
  • 1numaralı ekran üreticisi sharptan daha iyi ürünler bekliyoruz. Böyle ekranda film izlemek isteyenler acaba o hafızaya yüksek kalitede kaç film atabilir.

Ayrıca arkadaşın dediğin gibi çerçeve çok kalın.

-Mobil internet denmiş, telefon özelliği yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.