Şimdi Ara

SHARP IN SÜPER ÖZELLİKLERİ,AMA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar anlamadığım birşey var?

    Sharpın bazı modellerine baktığımda bir çok iyi özelliğini görmekteyim,üstelik muadili marka ve ürünlerden çok daha ucuz.

    Mesela ;http://www.istanbulbilisim.com.tr/-SHARP-LCD-TV,66,1415.html adresindeki SHARP LC-46HD1E LCD TV ye baktığımızda müthiş özellikler görmekteyiz; 100 Hz panel,4ms tepki süresi,15.000 kontrast ve özellikle dikkatimi çeken; 160 GB HDD..

    Tüm forumu uzun süredir takip etmekteyim ve bir çok arkadaşın fikirlerinden çok faydalandım.

    Sharpla ilgili şöyle bir şey düşünüyorum;

    Bir çok arkadaş diyecekki;Sharp türkiyede çok tutulan bir marka değil,üstelik servis ağıda yaygın değil.Ancak diyelimki bu ürünü İstanbul Bilişimden aldım,İstanbul bilişimden alacağım diğer ürünlerdeki garanti riski bunda da olacak (İ.Bilişimle ilgili forumda yazılan tüm yorumları okudum).

    Sizlerinde SHARP la ilgili fikirlerini almak istiyorum arkadaşlar,özellikle yukarıda verdiğim model hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum.

    En son Philips in Auera 9900 ü (LCD), Pioneer ın 508X (Plazma) arasında bir tercih yapacağımı düşünüyordum,ancak fiyat/özellik karşılaştırmamda SHARP ında değerledirilebileceği fikrine kapıldım.

    Söz Sizlerde..







  • Siz yine de Philips yada daha pahalı gelecek olan Pioneer düşünün. Nedenlerini yazmışsınız zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 3 Kasım 2007; 2:33:19 >
  • Philips ya da Pioneer'i İstanbul bilişimden aldınız diyelim . Garanti yada tamir durumu söz konusu olduğunda İstanbul bilişim işinizi çözemese bile piyasada bu ürünlerin yetkili teknik servisleri mevcut, parçaları mevcut. Bir arıza durumunda bir şekilde çözüme ulaşabilirsiniz. Ancak Sharp'ın Tr'de yekili servis ve parçası yok. Paranızda olsa tamir ettirmekte çok güçlük çekersiniz. O Tv size diğerlerinin 2 katı kaliteli görüntü ya da özellik vermeyecek. Çok çok iyi olsa %10 oranında olacaktır ancak değişiklik. LCD TVler deyim yerindeyse "taş gibi" değil her an arıza çıkarma durumları var. Bunları okuyoruz forumlarda. Bence riske girmeyin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLoWeR

    Philips ya da Pioneer'i İstanbul bilişimden aldınız diyelim . Garanti yada tamir durumu söz konusu olduğunda İstanbul bilişim işinizi çözemese bile piyasada bu ürünlerin yetkili teknik servisleri mevcut, parçaları mevcut. Bir arıza durumunda bir şekilde çözüme ulaşabilirsiniz. Ancak Sharp'ın Tr'de yekili servis ve parçası yok. Paranızda olsa tamir ettirmekte çok güçlük çekersiniz. O Tv size diğerlerinin 2 katı kaliteli görüntü ya da özellik vermeyecek. Çok çok iyi olsa %10 oranında olacaktır ancak değişiklik. LCD TVler deyim yerindeyse "taş gibi" değil her an arıza çıkarma durumları var. Bunları okuyoruz forumlarda. Bence riske girmeyin


    sharp'in mallarina turkiyede sanırım SABANCI bakıyor. yani adanada sharp ile sabancının ortak bir fabrikasi vardi diye biliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.