Şimdi Ara

sharp hangi ülkenin ve servisine nasıl ulaşırız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sharp buzdolabı almayı düşünüyorum. sormak istediğim bu sharp buzdolapları hangi ülkenin ürünüdür? sitesinde yetkili servis telefonuna ve adreslerine ulaşamadım . bunu nereden buluruz?
    almayı düşündüğüm buzdolabı

• Bir kaç haftadır buzdolabı arayışındayım. Başlangıçta ben de Sharp düşündüm ancak hiç bir satıcıda buzdolaplarını görmedim. Satışında bile bu kadar sıkıntı varsa, servisinde devasa sıkıntı vardır dedim. Sonuçta dayanıklı tüketim malı ve illa ki servise ihtiyaç duyulacak, kapısı yamulur, rafı kırılır vs. sonuç olarak Sharp'ın peşini bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

arkadaşlar sharp buzdolabı almayı düşünüyorum. sormak istediğim bu sharp buzdolapları hangi ülkenin ürünüdür? sitesinde yetkili servis telefonuna ve adreslerine ulaşamadım . bunu nereden buluruz?
    almayı düşündüğüm buzdolabı

sharp japon malıdır servisiyle alakalı bişey diyemem çünki bendeki buzdolabı 10 senedir hiç arıza vermedi.ilk günki gibi takır takır çalışmakta..memur olduğum içinde bu 10 senelik zamanda yaklasık olarak 7 taşınma yaptım.sağında solunda taşınmadan kaynaklı ezilmeler mevcut ama içerisinde motorunda maşallah tık yok..şeytan kulana kurşun....diyeceğim o durki almışken kalitelisini almakta fayda var..

• 6 ay bosch low frost kullandıktan sonra yetersiz soğutmadan dolayı iade edip, yerine sharp gc700 modelini aldım. 1 haftadır kullanıyorum, şimdilik çok memnunum. iklimsa servis veriyor. çağrı merkezini ararsanız bulunduğunuz ildeki yetkili servise yönlendireceklerdir.

sharp evet japon markası. benim aldığım model tayland üretimi, kompresör ise lg marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silbogg S kullanıcısına yanıt
    sharp GC700VSL aldım iklimsanın bir bayisinden şimdilik memnunum tayland üretimi. ama güzel dolap beğendim . siemens bosch falan almanın eşiğinden döndüm iyiki sharp almışım diye seviniyorum:)
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    güzel seçim, güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sharp GC700VSL aldım iklimsanın bir bayisinden şimdilik memnunum tayland üretimi. ama güzel dolap beğendim . siemens bosch falan almanın eşiğinden döndüm iyiki sharp almışım diye seviniyorum:)

Biraz kullanıp daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karub77 K kullanıcısına yanıt
    eski vestel buzdolabımla mukayese dahi etmem dün akşam buz aküleri koydum üst buzluk kısmına sabah baktım felaket dondurmuş. (-18 ayarlı) vestel de 2 gün ancak bu hale gelirdi buz aküleri.
    alt kısım ise müthiş güzel sogutuyor. dolapdan ne alsam resmen dolap beni soguttu korudu diye bagırıyor. (3 e ayarlı) vestelde 5 e ayarlıyken bile bu kadar sogutma olmuyordu . motor sesi var ama asla rahatsız edici değil. eski dolapda bunun 3 kat daha fazlasıydı.

her gün sabah 6 da kalkıyoruz. her gün sabah saat 6:15 de dolapdan gelen ses kesiliyor. saat gibi dakik çalışıyor.(gündüz evde olmadoğımız için hangi saatlerde sesin kesildiğini bilmiyorum
    bu forum sayesinde sharp marka dolabın iyi olduğunu öğrendim. iyiki araştırarak almışım . yoksa siemens alıyordum.
  • bende 10 senedir var ses falan duymuyorum hiç
  • wkend kullanıcısına yanıt
    nasıl yani hiç mi ses yok eminmisiniz?
  • quote:

nasıl yani hiç mi ses yok eminmisiniz?

ses var illaki ama o kadarda değil çıkan ses.mesela 2 gün önce uğur derin dondurucu aldım 7 çekmeceli ses seviyesi 38 desibel yazmakta..sharp ile uğur aynı ses düzeyindeler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.