Şimdi Ara

sharkoon 650w neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 tl her an gümleyecekmiş hissi veriyor
    sinerji.gen.tr
    Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-650w-shp650-v2-80-guc-kaynagi-p-33279

ya da kaliteli bir psuya bu parayı verende bir sazanlık var
    sinerji.gen.tr
    Corsair 650W RM Series RM650 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-650w-rm-series-rm650-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-35173

alman malı deniyor ama powerboost fiyatına bir psuya güvenemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 17 Ağustos 2020; 16:43:8 >

• Hoppala! hocam ayni psu sende var ya :), bu shpV2 ler corsair VS sari etiket ile ayni zaten, tek farki zaten dogru düzgün calismayan koruma devresinin bir baska modeli ile degistirilmesi. Cikar psuyu ister icini ac ister kenarindan bak, aynilar... Her VS konusunda 5 yil diye yaziyorsun, ayni psu yu sharkoon diye mi gömüyorsun? bu konuyu gördügüm iyi oldu, bir kac ss alayim dursun.
  • Düşük bütçeler için alınabilecek, idarelik bir psu işte. Öyle kalite beklememek lazım zaten. 80+ Bronze bile değil.

İç tasarımı bile ben ucuzum diye bağıran bir psu işte.

sharkoon 650w neden ucuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Düşük bütçeler için alınabilecek, idarelik bir psu işte. Öyle kalite beklememek lazım zaten. 80+ Bronze bile değil.

2070 takmaya korkarım ben buna
    50a diyor ama maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 17 Ağustos 2020; 17:26:27 >

• Sistemin bileşenlerini bilmemek ile birlikte öyle rx5700xt 2070s falan çalıştırmayacaksınız orta seviye bir sistemi rahatlıkla besleyecektir alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Sistemin bileşenlerini bilmemek ile birlikte öyle rx5700xt 2070s falan çalıştırmayacaksınız orta seviye bir sistemi rahatlıkla besleyecektir alabilirsiniz.
    alacağımdan değil yalnızca dolaşırken dikkatimi çekti
  • 2070 alacak durumu olan insanda bir zahmet bu psu ya bakmasın zaten. Gitsin doğru düzgün gold psu baksın. Uygun fiyata High power performance gd var onu alsın.

Doğru düzgün pek inceleme göremedim ama yazdığına göre bu fiyat aralığında çokça kullanılan Capxon gibi uygun fiyatlı kapasitörlerden var içinde.

• 2060s ve Ryzen 5 3600 ile sıkıntısız çalışmakta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Düşük bütçeler için alınabilecek, idarelik bir psu işte. Öyle kalite beklememek lazım zaten. 80+ Bronze bile değil.

içi resmen eskiden patlayan codegen 500w psu lar gibi

• Hoppala! hocam ayni psu sende var ya :), bu shpV2 ler corsair VS sari etiket ile ayni zaten, tek farki zaten dogru düzgün calismayan koruma devresinin bir baska modeli ile degistirilmesi. Cikar psuyu ister icini ac ister kenarindan bak, aynilar... Her VS konusunda 5 yil diye yaziyorsun, ayni psu yu sharkoon diye mi gömüyorsun? bu konuyu gördügüm iyi oldu, bir kac ss alayim dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

Hoppala! hocam ayni psu sende var ya :), bu shpV2 ler corsair VS sari etiket ile ayni zaten, tek farki zaten dogru düzgün calismayan koruma devresinin bir baska modeli ile degistirilmesi. Cikar psuyu ister icini ac ister kenarindan bak, aynilar... Her VS konusunda 5 yil diye yaziyorsun, ayni psu yu sharkoon diye mi gömüyorsun? bu konuyu gördügüm iyi oldu, bir kac ss alayim dursun.
    eminseniz alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.