Hocam sen MSN de bu arkadaş ile konuşmuşsun galiba. Ne paylaştığını sölemedi mi? Yada taktik falan vermedi mi
evet elemanla görüştüm,
3 yıldır adult sitesi var zamanında banner değişimi ile müşteri kitlesi oluşturmuş.
diğer taktikler zaten bilindik işte.
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
quote:
Hemde sadece 250GB veri ile yakalıyor bunu .
Hocam sen MSN de bu arkadaş ile konuşmuşsun galiba. Ne paylaştığını sölemedi mi? Yada taktik falan vermedi mi
evet elemanla görüştüm,
3 yıldır adult sitesi var zamanında banner değişimi ile müşteri kitlesi oluşturmuş.
diğer taktikler zaten bilindik işte.
Alıntıları Göster
remotelar yine durdu
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
remotelar yine durdu
bendede sayaç dünden beri durdu payment kısmında kazancı gösteriyor ama günlük statistik kısmında göstermiyor ???başka böyle sorunu olan var mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: metin_rap
quote:
remotelar yine durdu
bendede sayaç dünden beri durdu payment kısmında kazancı gösteriyor ama günlük statistik kısmında göstermiyor ???başka böyle sorunu olan var mi acaba ?
Alıntıları Göster
yeni sistemi kurmaya calısıtorlar ama pazartesiye kadar hicbir duzelme beklemeyin
quote:
yeni sistemi kurmaya calısıtorlar ama pazartesiye kadar hicbir duzelme beklemeyin
Hocam eğer sistem sahipleriyle konuşma imkanınız varsa, vaktiniz olduğu bir anda benim sorunumdan bahsedebilir misiniz acaba rica etsem? Paypaldan ödeme kabul eden bir siteden üyelik almam lazım da o parayla, fakat dediğim gibi sistemin hatasından kaynaklı ödememi alamadım maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: maxi_rocker
quote:
Hocam eğer sistem sahipleriyle konuşma imkanınız varsa, vaktiniz olduğu bir anda benim sorunumdan bahsedebilir misiniz acaba rica etsem? Paypaldan ödeme kabul eden bir siteden üyelik almam lazım da o parayla, fakat dediğim gibi sistemin hatasından kaynaklı ödememi alamadım maalesef.
Alıntıları Göster
belki de remote upload olayı en dandik site. 0.49 dolar yapmışım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0
belki de remote upload olayı en dandik site. 0.49 dolar yapmışım :)
Alıntıları Göster
haftasonu hickimse yok. Şu remote u cozemediler ya ne diyim. Allahdan calısırken zamanında atmışım epey oyun
quote:
haftasonu hickimse yok. Şu remote u cozemediler ya ne diyim. Allahdan calısırken zamanında atmışım epey oyun
Alıntıları Göster
ah rs nin sistemi olacak bunlarda
0 hata
aban babam aban
Sonic to Sonic remote uploadda 1 saniyede dosyaları atıyor. Süper oldu bu (tabi korkutuğum şey değilse).
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
Sonic to Sonic remote uploadda 1 saniyede dosyaları atıyor. Süper oldu bu (tabi korkutuğum şey değilse).
filesonic filemanager da tarihe göre felan dosya linklerini üretemiyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: algkmn
filesonic filemanager da tarihe göre felan dosya linklerini üretemiyormuyuz?
Alıntıları Göster
PENDING
PENDING
PENDING
PENDING
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0
PENDING
PENDING
PENDING
PENDING
Alıntıları Göster
Mu'dan remotelar aktaran arkadaşlar
dosyalarınıza INVALID ACCOUNT, BLOCKED IP RANGE hataları alıyormusunuz
quote:
Zamanında HF de aynısını yapmıştı,
ama kaynak link öldüğü anda sizin linklerde gidecek.
quote:
quote:
Zamanında HF de aynısını yapmıştı,
ama kaynak link öldüğü anda sizin linklerde gidecek.
Alıntıları Göster
ftp göçtü yine yüklediklerim görükmüyır.
quote:
Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu
ftp göçtü yine yüklediklerim görükmüyır.
Alıntıları Göster
remotelar duzelmiş ozellikle Mu'dan deniyorum ve %0 hata ( ama ne kadar aynen gider bilemem), fırst bu fırsat abanın.
quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
remotelar duzelmiş ozellikle Mu'dan deniyorum ve %0 hata ( ama ne kadar aynen gider bilemem), fırst bu fırsat abanın.
Alıntıları Göster
rapid dosya isiemlendirmeyi değiştirdi remote lar calısmıyor