Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Yeni remote upload sistemini burdan deneyebilirsiniz.http://master13.filesonic.com/remote-upload
    Arkadaşlar benim hesabımdaki para 15$ ı geçti fakat daha öncedende demiştim payments kısmında 11$ paid oluyor gözüküyor daha önce hiç ödeme almamama rağmen. Şimdi cuma günü buradaki 15$ hesabıma yatar mı? Yoksa filesonic paramı üzerine mi yattı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

Arkadaşlar benim hesabımdaki para 15$ ı geçti fakat daha öncedende demiştim payments kısmında 11$ paid oluyor gözüküyor daha önce hiç ödeme almamama rağmen. Şimdi cuma günü buradaki 15$ hesabıma yatar mı? Yoksa filesonic paramı üzerine mi yattı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2 hafta önce 33$ ödemem yapıldı gösteriyordu fakat hesabıma hiç para gelmemişti. Sonradan farkettim ki ödeme kısmında yanlış belirtmişim WMZ Numaramı yazmayıp e-mail adresimi yazmışım. WMZ = WebMoney.

Parayı gönderirlermi ? Mail attım ama.

• quote:

15 ise yatırır tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

15 ise yatırır tabi

Alıntıları Göster
    DOWNLOADER LARA MÜJDE

FRESHWAP ve 5 sitenin sahibi JAVED bir share sitesi acmış ve şu an PAYPAL dan onay beklediklerinden para dagıtma işini aktive etmemişler
    ama onay aldıkdan sonra 10 tane hostdan remote alan PREM UYEYE 10 TB ( free register uyeye bile 2.5 Tb )yer veren bir host olacak bu.

Paypal dna onay alıp resmen acılınca site ilk topigi burada acacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 23 Eylül 2010; 11:51:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

DOWNLOADER LARA MÜJDE

FRESHWAP ve 5 sitenin sahibi JAVED bir share sitesi acmış ve şu an PAYPAL dan onay beklediklerinden para dagıtma işini aktive etmemişler
    ama onay aldıkdan sonra 10 tane hostdan remote alan PREM UYEYE 10 TB ( free register uyeye bile 2.5 Tb )yer veren bir host olacak bu.

Paypal dna onay alıp resmen acılınca site ilk topigi burada acacam.

Alıntıları Göster
    FILESONIC ADMINDEN UYARI EMAIL'I

1 haftada tamı tamına 20 tane türk üye HILE yaptıgından dolayı uyeliklerini, ve kazanclarını kaybetmiştir.
    Lütfen arkadaşlarına söyle biz onlardan daha akıllıyız, kendi kendine ref olma, dedicated server dan
    download gibi basit ve cocukca yontemlere basvurmasınlar. Kara listeye giren cıkamaz. AYAKLARINI DENK ALSINLAR.

aman arkadaşlar, cok ciddi bir email bu ve lutfen rica ediyorum 3-5 kuruş fazla kazanc diye altın yumurtlayan tavugu ızgara yapmayın

• quote:

1 haftada tamı tamına 20 tane türk üye HILE yaptıgından dolayı uyeliklerini, ve kazanclarını kaybetmiştir.
    Lütfen arkadaşlarına söyle biz onlardan daha akıllıyız, kendi kendine ref olma, dedicated server dan
    download gibi basit ve cocukca yontemlere basvurmasınlar. Kara listeye giren cıkamaz. AYAKLARINI DENK ALSINLAR.

aman arkadaşlar, cok ciddi bir email bu ve lutfen rica ediyorum 3-5 kuruş fazla kazanc diye altın yumurtlayan tavugu ızgara yapmayın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1 hafta önce bozulan servırları yapmıyacak mı bu adamlar 18 dolardan 6 7 dolara düştü gelirlerimm????çok etkiledi bu olay beni servırların bozulması çooook

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_rap

arkadaşlar 1 hafta önce bozulan servırları yapmıyacak mı bu adamlar 18 dolardan 6 7 dolara düştü gelirlerimm????çok etkiledi bu olay beni servırların bozulması çooook

Alıntıları Göster
    FRESHWAP 'in sahibi türk benim bildiğim.
  • quote:

şaşırmamak lazım king bizden beklenecek bir hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

şaşırmamak lazım king bizden beklenecek bir hareket

Alıntıları Göster
    streamin , turk degil pakistanlı

• quote:

streamin , turk degil pakistanlı

Alıntıları Göster
    düzelmicek mi arkadaşlar servırları yaaaaaa 1600 dl "den 600"e düştü dl sayım düzelmiyecekse değiştirecem upload sitesini
  • quote:

düzelmicek mi arkadaşlar servırları yaaaaaa 1600 dl "den 600"e düştü dl sayım düzelmiyecekse değiştirecem upload sitesini

Alıntıları Göster
    bence bu kasıtlı yapılan bir iş. benimde download lar birden düştü. anlamıyorum bir işler çeviriyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

bence bu kasıtlı yapılan bir iş. benimde download lar birden düştü. anlamıyorum bir işler çeviriyorlar ama

Alıntıları Göster
    hish ile chatdyim
    yeni remote u kurmaya calısıyorlar be 2 tane cok baba bug buldum, 1-2 gune oda duzelcek ondan sonra hersey super olacak dedi
  • quote:

hish ile chatdyim
    yeni remote u kurmaya calısıyorlar be 2 tane cok baba bug buldum, 1-2 gune oda duzelcek ondan sonra hersey super olacak dedi

bu iyi haber peki düzelmicekler mi servırları yaaaaaa 1600 dl "den 600"e düştü dl sayım düzelmiyecekse değiştirecem upload sitesini
  • quote:

quote:

hish ile chatdyim

bu iyi haber peki düzelmicekler mi servırları yaaaaaa 1600 dl "den 600"e düştü dl sayım düzelmiyecekse değiştirecem upload sitesini

Alıntıları Göster
    ya beyler sabır ya sabır ben 2 tb dan fazla dosya kaybettim tek uyeligimde otekine bakmadım bile moralim bozuldu
    downloarım %50 azaldı, sabredin duzelcek şu an sonic den iyisi piyasada yok. Fileserve malüm. Azıcık sabır

• quote:

ya beyler sabır ya sabır ben 2 tb dan fazla dosya kaybettim tek uyeligimde otekine bakmadım bile moralim bozuldu
    downloarım %50 azaldı, sabredin duzelcek şu an sonic den iyisi piyasada yok. Fileserve malüm. Azıcık sabır

Alıntıları Göster
    Var mı ödemesi gelen? Saat kaç gibi geliyor ödemeler?
  • quote:

gece yapıyorlar ödemeyi 12 gibi king abi sorunlar düzelecekse zaten değiştirmem ancak sende biliyorsun nasıl çabaladığımı 1600 dl"den 500 600 dl ye düştüm oron da bile günde 200 gb dosya ile 200 dl oluyor
  • quote:

quote:

gece yapıyorlar ödemeyi 12 gibi king abi sorunlar düzelecekse zaten değiştirmem ancak sende biliyorsun nasıl çabaladığımı 1600 dl"den 500 600 dl ye düştüm oron da bile günde 200 gb dosya ile 200 dl oluyor

Alıntıları Göster
    kardeş inan benimde kazanclar 1/3 e indi. Zaten cevrede bunlara opsiyon yok. HAni komple adult yapcaksan fileserve dene derim.
    En sevmedigim şu DMCA zımbırtısı. inan o olmasa herseyimi taşırdım fileserve e . Adamı zorla cenabetlikden para kazanmaya zorluyorlar.

• quote:

kardeş inan benimde kazanclar 1/3 e indi. Zaten cevrede bunlara opsiyon yok. HAni komple adult yapcaksan fileserve dene derim.
    En sevmedigim şu DMCA zımbırtısı. inan o olmasa herseyimi taşırdım fileserve e . Adamı zorla cenabetlikden para kazanmaya zorluyorlar.

falla fileserver "i denedim ancak oron kadar iyi saymıyor dl"leri acaba adminler sana söyledimi o bozulan servırların ne zaman düzeleceğini şu 1 hafta önce bozulan servırların
  • quote:

quote:

falla fileserver "i denedim ancak oron kadar iyi saymıyor dl"leri acaba adminler sana söyledimi o bozulan servırların ne zaman düzeleceğini şu 1 hafta önce bozulan servırların

Alıntıları Göster
    sorun serverların baska ulkelerde olması buda ulaşılabilirliği azaltıyor. Acıkcası kayıplarıma aglamak yerine
    yeni oyunları yuklemeyi yegliyorum hic olmazsa durumu kurtarmak icin

maxi_rocker , turkiye saatiyle 22 civarında demişti hish son olarak 1-2 st e gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 24 Eylül 2010; 20:39:56 >

• quote:

maxi_rocker , turkiye saatiyle 22 civarında demişti hish son olarak 1-2 st e gelir

Hocam bahsettiğim durum hakkında bir bildiğin var mı peki? Daha önce hiç ödeme almamama rağmen payments kısmında 11$ paid olarak gözüküyor. Bu akşam ödememi alacak mıyım acaba çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.