Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
134.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filesonic bitmiştir. en azından benim için. bunlar download ları öyle bir kıstı ki kendi arşivimi silmeyi bile düşünüyorum. o kadar sinirliyim.
  • 1 hafta once 25*30 dolar alırken günde şu anda 3 dolar gibi komik bir rakam alıyorum 10 tb dosyaya 100 küsur forumda 600*700 full filmim var siz söyleyin bana ben ne yapayım
  • Acaba ödeme günü oldugu icin mi yapıyorlar diyecem ama art niyetli bir firma degil sharingmatrix zannedersem farklı bir sorun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Ekim 2010; 14:53:09 >
  • Linklerden premium için 1gb partlık filmler oyunlar paylaşsam kazanırmıyım pre. bana tüyo verir misiniz? nasıl yapayım ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_rap

1 hafta once 25*30 dolar alırken günde şu anda 3 dolar gibi komik bir rakam alıyorum 10 tb dosyaya 100 küsur forumda 600*700 full filmim var siz söyleyin bana ben ne yapayım

üst mesajları okudun mu dostum ?

• Vallahi kafayı yiyecem. Uzun zamandır hiç premium satmazken bugün 2 tane satmışım. Kafadan 10$ zarar var inşallah alanlar yıllık almamışlardır yaw. Gelde uyu şimdi bakayım mümkün mü artık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 1 Ekim 2010; 23:52:13 >
  • sayhus , onlar satış degil, almış cekim yapmış ve sonrada paypal'dan IADE istemişler (hemde 1-2 st icinde) ben en az 10 kez bunu yasadım
    ve boşuna para bekleme
  • Ödemeler gelmiş..

• FileSonic Improvements!

Beloved Affiliates,

We have been working very hard over the past few months to improve our system and bring it to a level where we feel confident in it.

We have now reached that point. Over the past few weeks our service has been extremely performant and sales are once again through the roof.

We would like to invite you to upload and post links like crazy in the next few weeks as we will be announcing some promos that will sweep you off your feet.

Be ready to make a lot of money with us, we want to be your #1 file host and we will do whatever it takes to get there.

• arkadaşlar pre satmak için ne tür paylaşımlar daha çok gidiyor. tek link filmler mi oyunlar mı bluray filmler mi???
  • remotelar yine gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

remotelar yine gitti

Biraz önce netload'dan yaptım remote çalışıyordu, bu arada filesonicten FS'ye remote çalışmıyor bilgin varmı.
  • Bizim kazancımız ne zaman böyle olacak

• tester + 10-15 sitede mod/admin/vip uye + 2-3 tane warez site sahibi olmak + auto poster scripti kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

tester + 10-15 sitede mod/admin/vip uye + 2-3 tane warez site sahibi olmak + auto poster scripti kullanmak

Dostum,

bu stats'ın sahibi normal user.

3 yıldır adult sitesi olan ve sadece kendi sitesinde paylaşım yapan bir user'ın.

20 k tekil hiti var.

Üstelik Oron ve uplaod.to da veriyor. Onun gelirleri ayrı.
  • fungan 'ı diyorsun galiba. Ben genel olarak gunde 50-100 dolar arası para kazanabilmek icin aktardım.En az 700-800 dolar harcamak lazım zannedersem bu gelirler icin.
  • beyler download sayımızın artmamazın bir sebebi de hala download manager ile uyumsuz olması filesonic'in. Bircok program hala hata veriyor sonicde
    bu yuzden de hattı cok hızlı olan ulkeler haricinde yavas ulkeler sonic'i tercih etmiyor. Buda kazancı fena dusuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

tester + 10-15 sitede mod/admin/vip uye + 2-3 tane warez site sahibi olmak + auto poster scripti kullanmak

Salla babam salla

Sadece vps parası verip haftada 200$+ kazanç elde ediyorum. Ne bir sabit konum var, ne bir mod olduğum site, nede auto posterdan anlarım.

Şu adam şu kadar kazanıyor bende gireyim kazanırım diye bu işlere girerseniz kusura bakmayın ama kazanamazsınız. Bu iş herkesin sandığı kadar kolay bir iş değil. Düzen gerekiyor, zaman ayırmak gerekiyor. Bir konuyu 50 yere açmakla iş bitmiyor, konuya sahip çıkmak, ölen linkleri yenilemek, sorun çıkan kullanıcıya yardımcı olmak gerekiyor. Onlar kazanıyor diye bende kazanırım sanıyorsanız yanılıyorsunuz, günde 1 2 dolara razı olursunuz. Boşa kürek çekenler tez vakit başka iş arasınlar, burada ekmek her geçen gün zorlaşıyor...

• uzman konuştu.
  • placeformyhead sonduzenlemneden sonrada mı hala 200$ elde ediyorsun ben o duzenleme onceasi ayda 1000$ elde ederken
    şu an gunde 10$ anca geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.