Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Under Maintenance

In order to provide you a best service, our technical team is doing maintenance on the site.

This page will be automaticlly refreshed each 60 seconds for your convenience.

Thanks for your understanding.

Hadi bakalım hayırlısı

Alıntıları Göster
    bugun hesabımda -6.5 gördüm (dunku hesabımda) ve bunun REFUND olduu soylendi. İlk kez başıma geldi sizinde REFERRER kısmında böyle bir
    NEGATİF sayı görürseni bir veya daha fazla uye parasını geri istemiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

bugun hesabımda -6.5 gördüm (dunku hesabımda) ve bunun REFUND olduu soylendi. İlk kez başıma geldi sizinde REFERRER kısmında böyle bir

Eski sistemde benimde başıma gelmişti. Müşterinin parasını memmun kalmayıp sizden geri istemesi gibi birşey. Kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

quote:

Eski sistemde benimde başıma gelmişti. Müşterinin parasını memmun kalmayıp sizden geri istemesi gibi birşey. Kötü oluyor

Alıntıları Göster
    Galiba sayaçları göçtü.

• quote:

Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu

Galiba sayaçları göçtü.

Alıntıları Göster
    filesonic to hotfile remote upload olmuyor, contents text html hatası veriyor, neden olmadığı hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanX

filesonic to hotfile remote upload olmuyor, contents text html hatası veriyor, neden olmadığı hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    2 tane oldu bende ama bu arada da 2 tane satın alınan degerde ortada yok

3 gundur nedir bu cektigimiz ya

turanX , cunku hotfile (email destekli) username leri desteklemiyor. Ozel bir kod yazmaları lazım. Bu yuzden hic yırtınma derim.
    Ben 1000 kez yazdım cevap bile yazmadılar bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 28 Eylül 2010; 8:34:29 >

• quote:

2 tane oldu bende ama bu arada da 2 tane satın alınan degerde ortada yok

3 gundur nedir bu cektigimiz ya

turanX , cunku hotfile (email destekli) username leri desteklemiyor. Ozel bir kod yazmaları lazım. Bu yuzden hic yırtınma derim.
    Ben 1000 kez yazdım cevap bile yazmadılar bu konuda

Alıntıları Göster
    sayaclar kımıldamıyor ( 13 st de 3 dolarmı olur), remote hata veriyor. Kısacası sonic ipini cekiyor

• quote:

sayaclar kımıldamıyor ( 13 st de 3 dolarmı olur), remote hata veriyor. Kısacası sonic ipini cekiyor

Alıntıları Göster
    @worldwidewild; teşekkür ederim tahmin ettiğim sebeptenmiş, evet diğer sitelere remote şu an olmuyor..
  • quote:

@worldwidewild; teşekkür ederim tahmin ettiğim sebeptenmiş, evet diğer sitelere remote şu an olmuyor..

Alıntıları Göster
    beyler SONIC bitti, cunku herkesin boyle yuksek download alma sebebi, gunde 20-30$ , free uyelerin programlar ile aynı anda birden fazla
    dosyayı cekebilmesi bu yuzden bi free uye aynı anda 10-20 dosya cektiginden gunde 20$ kazanıyordun dedi ama artık hile felan yok dedi
    her free uye tek dosya cekecek buna neden olan herseyi block e etcez dedi. Kısacası kazanclarınızda %80 kayıp bekleyebilirsiniz.

• quote:

beyler SONIC bitti, cunku herkesin boyle yuksek download alma sebebi, gunde 20-30$ , free uyelerin programlar ile aynı anda birden fazla
    dosyayı cekebilmesi bu yuzden bi free uye aynı anda 10-20 dosya cektiginden gunde 20$ kazanıyordun dedi ama artık hile felan yok dedi
    her free uye tek dosya cekecek buna neden olan herseyi block e etcez dedi. Kısacası kazanclarınızda %80 kayıp bekleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben herkesin 20-30 $ kazandığını sanmıyorum açıkçası. Belki sende %80 kayıp olabilir ama bir çok kişi eskisi gibi sürünmeye devam edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Ben herkesin 20-30 $ kazandığını sanmıyorum açıkçası. Belki sende %80 kayıp olabilir ama bir çok kişi eskisi gibi sürünmeye devam edecektir.

Alıntıları Göster
    Benim de bugün sayaçlarda sorun var. Toplam 7 DOWNLOAD almışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Alıntıları Göster
    işler down olacak desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

işler down olacak desenize

Alıntıları Göster
    filesonicte linklerden premium kazanan arkadaşlar, ne tür paylaşım yapmalıyım sizce. Tek link filmler mi oyunlar mı 1 gb lık. bana taktik verseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanelif

filesonicte linklerden premium kazanan arkadaşlar, ne tür paylaşım yapmalıyım sizce. Tek link filmler mi oyunlar mı 1 gb lık. bana taktik verseniz

Türkiye'de yapacağın paylaşımlar için filesonic'e hiç bulaşma, Türkiye D grubunda para vermiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Bence sistemleri iyice sapıttı, dün gece tarih atladığında baktım sayaç 1'di 2 dakika sonra felan baktım aniden 35 oldu, aniden 35 olan download gün boyunca 72'ye çıkmış 5 saattirde öyle duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 28 Eylül 2010; 21:42:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Bence sistemleri iyice sapıttı, dün gece tarih atladığında baktım sayaç 1'di 2 dakika sonra felan baktım aniden 35 oldu, aniden 35 olan download gün boyunca 72'ye çıkmış 5 saattirde öyle duruyor...

Alıntıları Göster
    icq'dan çalışıyoruz diye yanıt aldım ...sayaçlar düzelir bir kaç saaate bence.

• quote:

icq'dan çalışıyoruz diye yanıt aldım ...sayaçlar düzelir bir kaç saaate bence.

Alıntıları Göster
    quote:

done!
    downloads will process within the next 20 minutes

İCQ'dan hish böyle dedi..
  • quote:

quote:

done!
    downloads will process within the next 20 minutes

İCQ'dan hish böyle dedi..

Alıntıları Göster
    hish felan guvenmeyin, adamın dedii şu

hile ile binlerce kullanıcının aynı anda onlarca dosya cektigini tespit ettik ve buna engel olmak icin sistemi yeniden kodladık
    bundan sonra hile hurda yapamayacaklar bu yuzden kazanclarınız ciddi dusebilir
  • quote:

hish felan guvenmeyin, adamın dedii şu

hile ile binlerce kullanıcının aynı anda onlarca dosya cektigini tespit ettik ve buna engel olmak icin sistemi yeniden kodladık
    bundan sonra hile hurda yapamayacaklar bu yuzden kazanclarınız ciddi dusebilir

Alıntıları Göster
    sayaclar aynen devam normalde 25-30 dolar gelirken dun 7 dolar gelmiş resmen %75 bir azalma var. Bundan sonra sonic benim icin stepne
    fileserve e MU dan buldugum tum buyuk dosyaları film, oyun cakıp oradan yoluma bakcam sizede oyle öneririm

• quote:

sayaclar aynen devam normalde 25-30 dolar gelirken dun 7 dolar gelmiş resmen %75 bir azalma var. Bundan sonra sonic benim icin stepne
    fileserve e MU dan buldugum tum buyuk dosyaları film, oyun cakıp oradan yoluma bakcam sizede oyle öneririm

Alıntıları Göster
    hala filesonic e guvenen varsa el kaldırsın bakın ben kaldırıyorum
  • quote:

hala filesonic e guvenen varsa el kaldırsın bakın ben kaldırıyorum

Alıntıları Göster
    %60 premuim seçeneğini denedin mi?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.