bu arada oran bu sabah yine %49,2 olmuş ( total/ sayılan), dun gece adminle yine takıştım msn de dedim 5 gundur %55 den %30 a cektiniz hayrola felan tamam bi bakalım dediler .... sabah bi baktım %50 olmasada idare eder. Artık gunde 8 dolar SM e razı olacaz (download) eger satış olursada öpüp başımıza koyacaz. Netload dan silinen 750 gb dosyamı yuklemekle ugrasmadan SM e vakit ayıramaz oldum
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
hic bilmiyorum dostum inan ??
bu arada oran bu sabah yine %49,2 olmuş ( total/ sayılan), dun gece adminle yine takıştım msn de dedim 5 gundur %55 den %30 a cektiniz hayrola felan tamam bi bakalım dediler .... sabah bi baktım %50 olmasada idare eder. Artık gunde 8 dolar SM e razı olacaz (download) eger satış olursada öpüp başımıza koyacaz. Netload dan silinen 750 gb dosyamı yuklemekle ugrasmadan SM e vakit ayıramaz oldum
şuan için netload gibisi yok dimi hocam vazgeçemiyo insan
gittim BONUS la gelen parayla 2.5 tb kota aldım anasını babasını .. İNADIM İNAT
ben bu sharingmatrixe upload yaparken hep sıkıntı yaşıyorum depositfilesa geçtim hotfile netload bıraktım yabancı forumlara takılıcam artık sadece depositfiles kullanan varmı ödemeleri nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: P4P800
ben bu sharingmatrixe upload yaparken hep sıkıntı yaşıyorum depositfilesa geçtim hotfile netload bıraktım yabancı forumlara takılıcam artık sadece depositfiles kullanan varmı ödemeleri nasıl
Sm 'de bugun remote donuk tam 8 stdir admin bi gelse cakcam bi kafa yine
Aynen dostum ya bi türlü upload edilmedi. Benim yerime da kafa çak
ben normal upload yaparken bile donup kalıyor sırf bu yüzden depositfiles çalışıcam
hala sorunlu, ilgileniyorlar
remote ile günlük 10 program ve 100 download alsam iyi para gelir mi? dosya boyutuna göre dağıtım mı var yoksa 1000 download 15 dolar mı? Birde istatistikleri nerden göreceğim?
Sharingmatrix'ten ilk ödememi aldım. Pazartesi geçtim bu hostinge ve bi haftada 19.50$ geldi. Bi daha söylüyorum. Sevdim bu SM' yi.
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
Sharingmatrix'ten ilk ödememi aldım. Pazartesi geçtim bu hostinge ve bi haftada 19.50$ geldi. Bi daha söylüyorum. Sevdim bu SM' yi.
Hocam dosya boyutunun bir önemi var mı downloadlar için? 19,50 dolar kaç download ile kazandınız... Bende başlasammı acaba bu sm ye? Ayırca ne kadar kazandım nerden göreceğim?
Valla genelde 100-450MB arası dosyalar upload ediyorum. 865 sayılan downloada 9.67$ vermiş. Reffererlerden de 10.20$ gelmiş
Bence en kısa zamanda başla. En azından referrerlerden sürpriz gibi para geliyor arada. Bir sürü hostingden remote upload özelliği de var (SM to SM dahil).
nisanda kac dolar kazanmıştın ......... I earned 16$ in April Mayısda kac dolar kazandın ............. I earned 460 $ in May Ve uyelik emailin .................... felan@fiishman.com
gibi bilgiyi o emaile gönderecen ( bu arada benim 220 dolar geldi bugun BONUS parası olarak)
Ya King ben mayısda üye oldum bişe alamıyacak mıyız şimdi bu kampanyadan sadece mayısda kazandığımız tutarı yazıp göndersek olmaz mı?
ben de mayısda üye oldum, maili attım az önce mayıs ayında kazandığımın %50 sini göndermişler paypala
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
Valla genelde 100-450MB arası dosyalar upload ediyorum. 865 sayılan downloada 9.67$ vermiş. Reffererlerden de 10.20$ gelmiş
Bence en kısa zamanda başla. En azından referrerlerden sürpriz gibi para geliyor arada. Bir sürü hostingden remote upload özelliği de var (SM to SM dahil).