Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay anasını. Sınavlar bitti bugün 15 film paylaştım (24 yabancı foruma). Biraz önce baktım 7.5 referrerden kazanmıştım. Sevdim ben bu işi.

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • webkurdu47

o 7.5 doalrın üstüne tıkla HANGİ forumdan uyenin satın aldıgını gör. Bu ozellik bugun eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 31 Mayıs 2010; 23:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

webkurdu47

o 7.5 doalrın üstüne tıkla HANGİ forumdan uyenin satın aldıgını gör. Bu ozellik bugun eklendi

Evet dostum yukarda da söylemiştin. Ben de acaba ne zaman referrerden para kazanırım da o özelliği görürüm diye sabırsızlanıyordum.

Bu arada referrer linki olarak paylaşım yapmadığım ilginç bir adres var http://fdnlinks.com/design/links.swf?a=DOSYA-IDSI diye bir yerden alınmış.

• bende sm ye upload yapıyorum ama benden henüz alan olmadı
  • Bu arada bazı linklerde USA ' dan yapılan indirmeleri sayıyor bazılarını saymıyor. Örnek aşağıda. İki dosyada farklı gösteriyor.

• Bu özellik çok iyiymiş ya. SM yavaş yavaş kendini geliştiriyor gerçekten. Böyle giderse HF yi sollar.
    quote:

webkurdu47

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Bu arada bazı linklerde USA ' dan yapılan indirmeleri sayıyor bazılarını saymıyor. Örnek aşağıda. İki dosyada farklı gösteriyor.

Alaska ise saymayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetworkXXX

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Bu arada bazı linklerde USA ' dan yapılan indirmeleri sayıyor bazılarını saymıyor. Örnek aşağıda. İki dosyada farklı gösteriyor.

Alaska ise saymayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

arkadaşlar aranızda sharingmatrix premium satan var mı???

satıyorum dostum pm
  • quote:

4 download icinmş tüm sozler .

19 diye koydum 4 tanesi sayılmış demek

Bugün düzelmiş downloadı artırınca para veriyorlar artık.
  • verdigim dosyaların bu kadar az inmesini çözdüm hotfile gibi manage fileste farklı download görünüyor, statistics sayfasında farklı gorunuyor
  • PAID .. aynı zamanda ulke yanında paralı uye anlamına da geliyor. Yani adam parayı verip uye oldugysa ve amerikalıysa UNPAID e giriyor.
    Malum prem uye downloadları sayılmıyor
  • dostlar dosya boyutları önemli mi ? 10 kb lık indirseler fark eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

dostlar dosya boyutları önemli mi ? 10 kb lık indirseler fark eder mi ?

dosya boyutları ve indirmelerin sayıldığı ülkeler burada

http://sharingmatrix.com/affiliate

fazla puan almak için 251 - 400 mb arası gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworkXXX -- 1 Haziran 2010; 19:47:21 >
  • 1Mb to 100Mb dem iş adamlar. Buarada arkadaşlar SM netload kadar populer degil. Netload dan 17000 download yakalarken SM de
    bunun 5 de birine kurban olursunuz o yuzden kucuk dosyalr ile zaman kaybetmeyin. En az 201 mb olsun dosyalarınız
    benim arsiv eski oldugundan 200 mb dosyalar ve ortalamam hep 9-10$/1000 download arasında. Yeni arsiv yapacaklar
    200+ mb dosyalara bölün ama 400 ve + yapmayın freeler cekemezler
  • günde ne kadar mesai ile ne kadar para kazanabiliriz.

sizler tüm gününüzü pc başında mı geçiriyorsunuz ?
  • SM de onemli olan opsiyonel secenekler netde AZ olan şeyleri koymanız. Populer oyunların RAPID ve HF yedekleri heryerde varken
    neden SM ceksinler. Onun yerine çok hızlı silinen ve 1 sene oncesinin oyunları daha cok tercih ediliyor.
  • SM açılmıyor şuan?

EDIT : Düzeldi.

Bu arada SM to SM baya hızlandı dünden beri. Linki ekledikten 1 dk sonra uploadlanmış oluyor. Çok sevdim ben bu SM'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 2 Haziran 2010; 14:37:55 >
  • Mayıs ayındaki %50 fazla payout kampanyası bitti. Bittide bi değişiklik görmedik. Dl ler %10 arttı bende ama yansıyan bişey olmadı.

Adamların herşeyi karıştı.İstatistik sayfası bir muamma. Bir gün dl leri bir gün satışları göstermiyor.(Nazar değmesin 2 gündür düzgün)

Çarpıldıkmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.