Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yansıyamaz cunku adamların mesajını okumamışsın .::2010DH::.

NOTE: The May promotion is now over. Please send us an email at promo@sharingmatrix.com with your results* if you participated to receive your bonus. *Results: Your percentage increase from April to May and your dollar value for the month of May.
  • Arkadaşlar konuyla alakasız ama hepinizi t.prdx sitesini boykota çağırıyorum. azcık eklediğiniz dosyalar indirilmeye başlandığı zaman banlıyorlar yada başka işler yapmaya kalkıyorlar. tam bir ş..sizlik abidesii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Arkadaşlar konuyla alakasız ama hepinizi t.prdx sitesini boykota çağırıyorum. azcık eklediğiniz dosyalar indirilmeye başlandığı zaman banlıyorlar yada başka işler yapmaya kalkıyorlar. tam bir ş..sizlik abidesii.

Aynen benim 1 üyeliğim banlandı. Şimdiki üyeliğimde 400 küsür mesajım oldu onu banlamasalar bari

Ama güzel site iyi hit alıyo konular onun için yapacak bişeyimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Arkadaşlar konuyla alakasız ama hepinizi t.prdx sitesini boykota çağırıyorum. azcık eklediğiniz dosyalar indirilmeye başlandığı zaman banlıyorlar yada başka işler yapmaya kalkıyorlar. tam bir ş..sizlik abidesii.

Aynen benim 1 üyeliğim banlandı. Şimdiki üyeliğimde 400 küsür mesajım oldu onu banlamasalar bari

O hangi site yau?

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

O hangi site yau?

Hocam Pm atcaktm ama mesaj kutun doluymuş

• Boşalttım hocam. Bekliyorum Şimdiden teşekkürler
  • Bende bekliyorum rica etsem şu enteresan siteyi banada söyler misiniz? Bu arada malum bb de bugun 5000 mesajlı 400 thread'li hesabımı banladı. Biraz hit alınca hepsinde aynı çünkü büyük paralr dönüyor..
  • Türkiye ye ödeme yapılmaya başlandığı zaman başlığa ekleme yapabilir misiniz ?
  • quote:

quote:

hayır 2. üyeliği açtım onu da anlamışlar. demekki eski üyelikle ilgili en ufak ip ucu vermemek lazım.
    yani madem kendinize ayıracaksınz siteyi o zaman üylik almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

yansıyamaz cunku adamların mesajını okumamışsın .::2010DH::.

NOTE: The May promotion is now over. Please send us an email at promo@sharingmatrix.com with your results* if you participated to receive your bonus. *Results: Your percentage increase from April to May and your dollar value for the month of May.

Bunun için birde kayıtmı yaptıracaktık. Dikkat etmemişim. Düzeltebilirsem bir mail yollayalım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::2010DH::. -- 3 Haziran 2010; 11:34:02 >
  • kayıt degil

nisanda kac dolar kazanmıştın ......... I earned 16$ in April
    Mayısda kac dolar kazandın ............. I earned 460 $ in May
    Ve uyelik emailin .................... felan@fiishman.com

gibi bilgiyi o emaile gönderecen ( bu arada benim 220 dolar geldi bugun BONUS parası olarak)
  • o site tam bir topluk örnegi. Adminler kendi postlarından cok para kazanıyor ve başkalarının dosyalaına katlanamıyor
    önce banlıyor inat edersenbiz dosyalarınızı ihbar ediyorlar Oraya hic bulaşmayın. Birçok forum var, wrzbb gibi Yapmanız
    gereken google da arama yapmanız. İlla portal olması gerekemez. Bu arada unutmayın fransız ve polonyalılar wrz konusunda
    cok hevesli ve onların siteleri cok hit alıyor. Polonyalı ve slovaklar cok cabuk banlıyorlar. EN bas kural " NO MEGA THREAD"
    buda bana ters. işim yok 30 foruma 30 topik mi acacam. Tek topige reply ile atmak varken. Eger otomatik progra kullanan varsa
    google sayesinde super siteler bulabilirsiniz. Dedim ya populer 3-4 film ve oyunu google da aratın + rapidshare veya + sharingmatrix
    eklemeyide unutmayın arkasına
  • quote:

kayıt degil

gibi bilgiyi o emaile gönderecen ( bu arada benim 220 dolar geldi bugun BONUS parası olarak)

230 göndermeleri gerekmiyormuydu. Mailden sonramı ödeme yaptılar ?

• yta ben yaklaşık yazdım... (kafadan) Ama gelecek kısım tam tamına hesaplıyorlar. EVete mektupdan 2 gun icinde gelmezse support@... emailine
    email at ama geliyor
  • quote:

yta ben yaklaşık yazdım... (kafadan) Ama gelecek kısım tam tamına hesaplıyorlar. EVete mektupdan 2 gun icinde gelmezse support@... emailine
    email at ama geliyor

king yeni bir konu açtım mutlaka yorumlarını bekliyorum bişeyler yapalım.
  • http://www.forumposter.us/

ve

http://www.forumposterpro.org/

2 tane forum poster var.. Biri 200+ dolar oteki baska.. onune gelen forum poster cıkarıyor ve GERI PARA ISTEME YOK diyorlar... bu ne demek
    guvenmeyin bize
  • hangi topik ogameci , profilin gozukmuyor
  • sayılma oranı gene diplerde . işde yonetime attıgım email

That does not mean $/1000 download. I'm posting same forums
    same places. Only Games (people love it)

My daily total download is about 2000-2700 for 5-6 days

and here is the table

when I was earning 10-11$/day and today I will earn 5-6 $/day with same download number.

Friend, problem is not my FILE size or other things. I'm trying to do my best.. I'm carying my all files

and posting them step by step. I earned 29 referrer in 30 days. (from 1 month to 1 year account).

But this UNSTABLE possition make me suspicious. Whenever I plan to totaly give up from netload.

This ration goes down and make me nervous. And not only me, I have MSN of 13 referrer's of 29 refferer.

ANd whenever a problem appears they knock on my MSN .. KNOCK KNOCK.....I hope you can understand me and US .

• İlk 50 yi yayınlamışlar. Meblağlar çok yüksek değil. 50 ye girebilirdik ama bu ara satışlar kesat
  • quote:

kayıt degil

Ya King ben mayısda üye oldum bişe alamıyacak mıyız şimdi bu kampanyadan sadece mayısda kazandığımız tutarı yazıp göndersek olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 3 Haziran 2010; 20:05:05 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.