Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

bende sorunsuz ilerliyor, ama bazen 45 dk da bir atıyor sayac. Oluşturdugum denkelem %95 uyuyor degerler

evet haklı olabilirsiniz ama bende hala bir tık yok ilk mesajı attımdan beri

yani son bir saattir bir faaliyet yok dosyalarımın inmemesi imkansız

not: saat 01.00 oldu ve sayaç hala yerinde sayıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarWars -- 27 Mayıs 2010; 1:03:40 >
  • Şu adminleriyle kanka olan arkadaşlar söyleseler de Türkiye'yi saymaya başlasalar denesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Şu adminleriyle kanka olan arkadaşlar söyleseler de Türkiye'yi saymaya başlasalar denesek

dün gece benim linkten biri bir yıllık üyelik almış ve kazandığım 16.5 doların intikamını alıyorlar acaba

zira sayaçta en ufak bir kımıldama bile yok

• sayac arızalı ama para sayılıyor dikkat edin merak etmeyin .. o da admin gelince onarılacak. para kısmı 2.08 dolar benim
    e yani sayac calısmasa para sayılmaz dimi sorun sadece gozukme problemi.
  • Beyler yeni kampanya nasıl ama super dimi, hadi bakalım paylaşım ve satışlara hız kazandıralım

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • arkadaşlar benim kafama takılan bir şey var

ben premium üyeyim ve affiliate olarakta faaliyetteyim ama

http://www.sharingmatrix.com/registration_partner diye bir sayfa var burada information ve verication kısmı var burası burayı doldurduğumza ne oluyor acaba yoksa bu farklı bir olaymı.
  • Kampanya iyimiş

Her hafta en çok dl yapan ve pre satan kişiyemi verecekler ?

Benim dl çok pre azsa yada tam tersi pre çok dl azsa ?

Anlayan biri anlatsın nasıl kazanacağımızı
  • işde totalda en iyi ilk 50 ye vercekler. Bize dusecegini hic sanmam
  • hotfile den remote yapamıyorum siteye html page diyor...nası çözeceğim bunu?
  • hotfile banladı onları. bu arada Sharingmatrix >>>Sharingmatrix eklenmiş ooohhhyeaaaa super bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

hotfile banladı onları. bu arada Sharingmatrix >>>Sharingmatrix eklenmiş ooohhhyeaaaa super bu

Obaa bunlar iyice rekabeti arttıryolar. Bi pre. üyelik alıp uploada başlamak lazm artık

• Remote de aynı anda 200 link ekleme sınırını 500 falan yapsalar olmaz mı ya bi konuşsak adamlarla

Yada şöyle birşey oluyo mu, 200 link eklesek onlar bitmeden bi 200 link daha ekleyebiliyomuyuz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Remote de aynı anda 200 link ekleme sınırını 500 falan yapsalar olmaz mı ya bi konuşsak adamlarla

Yada şöyle birşey oluyo mu, 200 link eklesek onlar bitmeden bi 200 link daha ekleyebiliyomuyuz ???

dün o şekilde 2000 link ekledim 30 - 40 dakikada bitti remote.. 2 - 3 html page hatası aldım sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

Remote de aynı anda 200 link ekleme sınırını 500 falan yapsalar olmaz mı ya bi konuşsak adamlarla

dün o şekilde 2000 link ekledim 30 - 40 dakikada bitti remote.. 2 - 3 html page hatası aldım sadece :)

oo çok iyiymiş. Gece mi eklemiştin acaba linkleri yoksa gündüzleri mi daha hızlı ? Ona göre bende eklyim bu gece biraz bişeler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

oo çok iyiymiş. Gece mi eklemiştin acaba linkleri yoksa gündüzleri mi daha hızlı ? Ona göre bende eklyim bu gece biraz bişeler

gündüz kota mı dayanır :) 3 - 11 happy hours zamanında atıyorum :)

• @qontak0,

Aynen hocam bende onun için sormuştum

200+200 peşpeşe 400 link ekledim 25dk da falan hepsi tamamlandı. Html hatasıda vermedi hiç
  • Ben defalarca denedim herhalde birden fazla ip ile çekiyor sm o yüzden iki rapid hesabım gitti. Siz nasıl yapıyorsunuz da rapid banlamıyor acaba? Yoksa ben mi bahtsız bedeviyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: icillis

Ben defalarca denedim herhalde birden fazla ip ile çekiyor sm o yüzden iki rapid hesabım gitti. Siz nasıl yapıyorsunuz da rapid banlamıyor acaba? Yoksa ben mi bahtsız bedeviyim??

Dün gece tek IP den çekti 80 gb kadar.
    Bir kaç hafta öncesi html_page hatasını verdiği zamanlar 2 IP den çekiyodu. Ama bi sorun olmuyordu rapid hesabı için.

Rapid 5 farklı IP den sonra hesabı banlıyor. 2-3 IP den birşey olmuyo genelde.

Mesela ben x7.to ya remote yaparken 3 farklı ip den aynı anda indiriyo. Rapid hesabıma hiç bişey olmadı 1 aydır.

Örneğin;
    Thu, 20. May 2010 95.211.115.XXX 46300901 KB
    Thu, 20. May 2010 95.211.113.XXX 44487165 KB
    Thu, 20. May 2010 95.211.112.XXX 48470704 KB

Aynı günde 4 Ip yi geçmemeye dikkat ediyorum.

• Kendimde kullanmıyorum halbu ki sadece remote için kullanıyordum. Neyse yeniden deneyeyim bari, belki şansım bu sefer yaver gider...
  • 1) remotelar duzeldi
    2) SM > SM remote eklendii.. EN SUPERI BU
    3) netload u bırakacam (yedeklemem olacak sadece ) arada bir paylaşcam
    4) cok basit paylaşımlarla gunde 8-9 $ kazanıyorsam SM de netload verdigim cabayla cok otesini alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.