Şimdi Ara

sharing programlarinda ilk sıradakiler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

audiogalaxy
    audiognome
    bearshare
    blubster
    edonkey 2000
    filenavigator
    grokster
    imesh
    kazaa
    limewire
    morpheus (fasttrack)
    qtraxmax
    rapigator
    winmx
    overnet
    emule
    xolox

sharing programlarindan en iyileri hangisi?
    bu programlari tanimak icin hepsini ayni anda sisteme kursak (xp pro)
    acaba xp de gocer mi?
    hepsi ayni anda calistirilabilir mi?

• imesh ile kazaa'yı aynı anda çalıştırıyorum çalışıyorlar fakat bağlantı yıkılıyor.
    şöyle cable olsa idare eder
  • imesh kullandım pişman olmuştum.. icq ile aynı anda kullanamıyodum.. sonra kazaa ile tanıştım ve bütün dertlerim son buldu.. sizede öneriyorum.. KAZAA .. kazaa .. kazaa :) bu ürüne hemen kavuşabilirsiniz tek yapacağınız 0900-951-65-25-45-54-87 nolu telefona alo demek.. hadi ne duruyorsunuz :))
  • Kazaa baya iyi ama tabiri caizse ömüyor bandwith i
  • Tabi ki iMesh, hem hızlı hem daha çok sonuç buluyor.
  • kazaa çok iyi be..
  • edonkey ile kazaa kullanıyorum, memnunum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kazaa, imesh çok yawaşh geldi bana...
  • neye göre yavaş
  • imesh hangi hızda yavaş? Ben iMeshde 950k gördüm, kazaa şimdiye kadar bu hıza hiç ulaşamadı. Hatta yaklaşamadı bile. edonkey bağlanmıyor zaten.
  • iMesh iyi olmasına iyide sistem kaynaklarını muazzam derecede sömürüyo buda bizi KaZaa taraftarı yapıyo [elvis]
  • kazaa-lite çok iyi değil ama port bağımsız yapısı kullanımını zevkli yapıyor ;)
  • yani doyrsun ki, iletisimde istedigim portu secebiliyorum? :-)
    secince ne oluyor, secmek gerekiyor mu? vala ben 80 numarayi kullaniyorum, gelen de giden de 80 eheueh misfarilerimi cay ile karsiliyorum :-))))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Divinity</i>
    <br />edonkey ile kazaa kullanıyorum, memnunum..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

edonkey programını ben bir türlü online yapamadım.kurduktan sonra bir ayar gerekiyomu Divinity
  • bu arada bende win mx kullanıyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by maat</i>
    <br />yani doyrsun ki, iletisimde istedigim portu secebiliyorum? :-)
    secince ne oluyor, secmek gerekiyor mu? vala ben 80 numarayi kullaniyorum, gelen de giden de 80 eheueh misfarilerimi cay ile karsiliyorum :-))))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eğer sabit port kullanırsan admin seni engeller port bağımsızsan ya interneti keser, yada anlaşırsın ve downloadlarını 17:55de başlatırsın :)
  • hehe, biraz problem yok degil hani burada.. ama istedigim portu kullanamama durumu mu olur? kazaa lite yi 80 nolu port ile kullaniyorum :-) 80 ve 1080 duyduk duymadik demeyin :-))) cok heyacnli hic sormayin muahuah port scan'lar, trojanlar, batti balik yan gider eheueh
  • 10 Yıllık Hort :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.