Şimdi Ara

SharePod: iTunes olmadan şarkı yükleme ve pc ye atma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SharePod: iTunes olmadan şarkı yükleme ve pc ye atma!

iPodların senkronizasyon yazılımı olan iTunes, iPodlara müzik, video, resim, televizyon gösterileri ve film aktarma imkanı sunuyor.Fakat iPod’dan bilgisayara herhangi bir materyal aktarma imkanı tanımıyor.Düşünün bilgisayarınız çöktü ve müzikleriniz silindi ya da arkadaşınıza gittiğinizde müziklerinizi ona aktarmak istediniz.Hem iPod’unuzu hem de aktarmak istediğiniz müzikleri başka bir aygıtta götürmek boşu boşuna olur.Çünkü neden iPod’dan aktarabiliyorken ikinci bir kopya götüresiniz ki.

iPod’unuzun içini biraz araştırdığınız zaman müzik dosyalarınızı orada görebilirsiniz fakat onları kopyala-yapıştır tekniği ile aktarmanız olanaksızdır.Apple buna izin vermiyor.İşte burada sharePod yardımımıza yetişiyor.Sadece 580 KB boyutundaki bu dosya yükleme gerektirmeden herhangi bir iPod’daki materyalleri bilgisayara aktarma imkanı sunuyor.

Download:
    http://hotfile.com/dl/56973995/4c41163/SharePod.exe.html

• Güvenilir bir program mı acaba , onu da bilmek gerekiyor.
  • Ben deneme amacli birkac muzik attim pcye sorun cikmadi.
  • Sadece gerekirse bilgisayara kopyalamak icin kullanirim, yoksa itunes is goruyor hayli hayli.
  • Sağol, yanlışıkla bilgisayardaki müziklerin birazını sildim yeniden bulup albüm kapağı girmekten çok çok daha kolay bu yöntem.
  • iPod 'daki şarkılarınızı yedeklemek için bu programı kesinlikle tavsiye ederim Custom Back-up özelliği var içindeki şarkıları istediğiniz gibi yedekleyebiliyorsunuz.

Örn:
    [Artist Adı] - [Şarkı Adı] . m p 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NgSharpz -- 1 Ağustos 2010; 1:51:33 >
  • bu programı sadece dıger pc lerde kullancağım ıcın açıcam...
    bi srun cıkartırmı ? cıhaza zarar verır mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anapod diye bi program var o da güzeldir..

http://www.redchairsoftware.com/anapod/

birde imtoo diye bi program o da fena değildir..

http://www.imtoo.com/ipod-computer-transfer.html
  • bu tur programların ipod a bi zxzararı varmıdır stabilite konusunda ? ve attığımız parçalar itunes ile bir uyumsuzluk gosterir mi ? yani library e atılır mı ?
  • benim itunes sorunlu ya. atamıyorum bi türlü şarkı bu bilgisayarda. kardeşimin bilgisayarında atabiliyorum bunda atamıyorum bu programları denicem.

teşekkürler
  • sharepodu birisi resimli anlatırsa yararlı bir başlık olur...

ben ve diğer arkdaşlarımda yararlanır.. itunes ile uğraşmak zorunda kalmayız
  • çok işime yaradı teşekkürler
  • sharepod ile ipoduma sorunsuz bir çok şey attım. Ancak şimdi şöyle bir hata veriyor.

System.IO.IOException: Data error (cyclic redundancy check).

at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    at System.IO.FileStream.ReadCore(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
    at System.IO.FileStream.Read(Byte[] array, Int32 offset, Int32 count)
    at System.IO.BinaryReader.ReadBytes(Int32 count)
    at SharePodLib.Parsers.BaseDatabaseElement.ReadToHeaderEnd(BinaryReader reader)
    at ao.a(IPod A_0, BinaryReader A_1)
    at g.a(IPod A_0, BinaryReader A_1)
    at h..ctor(av A_0)
    at SharePodLib.IPod..ctor(DeviceFileSystem A_0, IPodLoadAction A_1)
    at SharePodLib.IPod.GetConnectedIPod(IPodLoadAction action)
    at o.a()
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.