Şimdi Ara

shareaza 2.2, son sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün shareaza 2.2, son sürümü indirip kurdum. emule, edonkey, gnutella ağlarına aynı anda bağlanıyor. bugün 5 saattir açık. 30 dan fazla indirme sırada bekliyor. bi gram bişi inmedi. habire pending diyor. shareaza 2.2 ya da 2.1 kullanan başka insanlardan bilgi rica. sizede de böyle uzun beklemeler oluyor mu?

    saygılar



  • kur emule edonkey olsun bitsin dostum ne i,şin var shareaza ile bende kullandım yaramaz
  • ben de denedim ama ı ıh.. İnmiyo hiç bişey port falan da açtım ama nafile. .Şimdilik Torrent, strong dc, emule plus üçlüsüyle gidiyorum(bi de ares var ama fazla kullanmıyorum onu)
  • Yahu upload işini nasıl hallediyorsunuz. Bende freeangel var 2kb upload yapıyorum ama 512kda downloadum 15i geçmiyor (çok nadir 20yi geçiyor)
  • zafer abi topic açmıştı zafer abi çok yaşa aha burda edonkey i kur rahatla.. ilk sayfada..

    forumda sorun var heral linkten girilmio



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 13 Eylül 2005, 21:59:26 >
  • Shareaza çok güzel bir program. Denemelerim hala sürüyor. İşin püf noktası shareaza yı çalıştırdıktan sonra manual olarak network kısmından choose network diyerek connect to edonkey2000 ve connect to gnutella1 demeniz gerekiyor.Gnutella2 ye zaten programı açtıktan sonra bağlanıyor.Hepsine bağlandıktan sonra arama yapıp indirmeye başlarsanız daha faydalı olur.
    Program hemen downloada başlamıyor önce virüs kontrolu yapıp daha sonra indirmeye başlıyor. Hızını alması yarım saati buluyor.
    Tek kötü yanı dosya formatı daha değişik olduğu için emule/edonkey deki downloadlarınıza buradan devam edemiyorsunuz.
    Kendi içindeki medyaplayerı sayesinde biraz indirdikten sonra mesela inen filmin kalitesi hakkında ve fake olup , olmadığı hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz.




  • uzun zamandan beri kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. torrent filmleride indirebiliyorsun.birkaç ağı birden kullanıyor.tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw bu programın ayarları vs yok mudur? Bende edonkey e bağlanmıyor,connectşng diyip kalıyor öylece.
  • Hocam şu aşağıdaki siteye gir. Aradığın filmi istediğin p2p ile indirebilirsin. Ben shareaza da az önce denedim. Filmi gnutelladan indir dedim ve şu an bütün ağlardan çekiyor.

    http://www.findhash.com/catalog/year
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Siya

    Yaw bu programın ayarları vs yok mudur? Bende edonkey e bağlanmıyor,connectşng diyip kalıyor öylece.


    Shareaza açıkken F8 yap Host Cache gelir. Burada sağ tıkla ve filter edonkey surversa tık koy. Rozarback2 yi bul ve sağ tıklayıp priority surver işaretle. Bundan sonra bağlanması gerekiyor.
  • Aşağıdaki resimden de gördüğünüz gibi limewire+bearshare+edonkey+emule kullanıcılarının hepsinden aynı anda download yapabiliyor.

     shareaza 2.2, son sürüm
  • Zafer hocam ben hala edonkey ebağlanamıyorum yaw.
    6346 udp ve tcp portlarını açtım,host cache den razorback i server priority yaptım.Connecting diyor da başka bir şey demiyor.

    Artık bağlanabiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siya -- 15 Eylül 2005, 20:49:54 >
  • yanıt yazanlara teşekkür.

    shareaza yı silip attım. 5-6 saat açık olduğu halde bi gram bişi indirmedi. defaatle denedim. silin gitsin!

    bu arada peanut diye bişi bulup indirdim. mp3 bulmak için çok iyi. deneyin.
  • eMule ve torrentle ilgili aradıklarınızı aşağıdaki adresde bulabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. DH'nin p2p başlıklarını yasaklamasının ve silmesinin ardından tüm eMule ve torrent başlıkları bu siteye taşınmıştır. İlgilenen arkadaşlar göz atabilirler... Günceldir.

    http://www.p2pturkiye.net/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.