Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
69
Favori
95.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 25 Ocak 2013; 0:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cks-70 ve cks-90 kullandıktan sonra birde cks-77 denemek lazım. Tarafımdan bir adet cks-77 alınmıştr. Şuana kadar olan ilgisi için teşekkür ederim. Pazartesi ürün elime geçtiğimde umarım memnun kalırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastfalcon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahlegan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kerati01

    Bende Selçuk beyden Shure Se215 Limited editon aldım.
    Ürün pazartesi kargolandı bugün elime ulaştı.
    ürün orjinal kutusunda ve açılmamış olarak geldi.
    şimdi kulaklığa alışmaya çalışıyorum..


    Nasıl orijinal kutusunda ve açılmamış geldi?? fastfalcon'a nasıl bu kadar ucuz satabiliyorsunuz diye bir soru sormuştum bana cevap olarak;

    quote:

    MErhabalar;
    Demiş olduğunuz konudan bende müstaribim. Benim bu işe girmemdeki sebep, bana da sahte kulaklık satılmasından dolayıdır. Ben 100 adetin üzerinde cks90 verdim. ve verdiğim ürünleri , daha önceden kutulu olarak almış arkadaşlara da karşılaştırmaları için rica ettim. Ve karşılaştırıp doğruladılar. Bu yüzden orjinallik konusunda bir şüpheniz olmasın. Kutusuz gelmesi de fabrikasından kutulatmadan çıkmasından ötürüdür. Dolayısı ile bu yüzden kutusuz olarak alabiliyoruz. Ve dolayısı ile posta ücretleri de uygun olmaktadır.
    Saygılarımla...


    Fabrikasından kutusuz olarak aldığı ürün nasıl açılmamış orijinal kutusunda müşterinin eline ulaşıyor anlayamadım. Açıklarsa ve aklımdaki şüpheleri giderirse sevinirim.

    Merhabalar;
    Sizle defalarca yazışmama rağmen, halen bazı şeyleri anlamadığınızı görüyorum. Size PM olarak açıkladım. Fakat siz yazının bir tarafından kopyalayıp buraya yapıştırmışsınız. Sattığım ürünler arasında kutusuz ve kutulu ürünler var. Siz CKS serisi ile ilgileniyordunuz. Audio technica ürünleri kutusuz geliyor. Sizin örnek verdiğiniz ürünler ise Shure ürünleri . Shure, westone, Phonak ürünlerinin hepsi kutuludur. Ama nedense vakit ayırıp ilk sayfadaki linkleri tıklayıp açıklamaları okuma zahmetinde bulunmuyorsunuz.

    Saygılarımla

    Defalarca değil 2 defa. Hepsini olduğu gibi yapıştırdım, bir tarafını ,ilgisiz olsa bile, silmedim. Cevap vermekle lütfettiğiniz mesajlar için de ayrıca teşekkür ederim. Böylelikle öğrenmiş oldum. Amacım suçlamak veya itham etmek değildi. Yanlış anlaşılmalar için kusura bakmayın. Mesajımı siliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivb

    cks-70 ve cks-90 kullandıktan sonra birde cks-77 denemek lazım. Tarafımdan bir adet cks-77 alınmıştr. Şuana kadar olan ilgisi için teşekkür ederim. Pazartesi ürün elime geçtiğimde umarım memnun kalırım

    Bir süre sonra CKS-90 ile CKS-77 arasındaki farkları tecrübenize göre yorumlarsanız çok sevinirim.
  • cx-300II kullanıyordum , şuan samsung galaxy s3 kulaklığına talim olunca sıkıcı geliyor, hangi ürünü tavsiye ederseniz onu alayım. Bilgilendirirseniz memnun olurum.

    Her tür müzik dinlerim.
  • Pazar gunu yanına gidip bir kaç tane kulaklığı deneyerek cks77 almaya karar verdim ve aldım. Selçuk bey ilgili bir satıcı. Kulaklık zaten 10 numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • pm ve mail attim :) buradan da yazayim. Telefonunuzu verebilir misiniz bana :) o.m yada mail ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk Bey'den CKS-77 modeli kulaklık aldım gerçekten ilgili her sorunuza yanıt veren elinde geldiğince yardımcı olmaya çalışan bir kişidir.İnanın burda olan fiyatları başka yerde bulamazsınız.Kargo olarak sipariş verdiğiniz gün akşam kargoluyor.Ortalama ürünün elinize geçmesi en fazla 2 gün sürer.Kendisine çok teşekkür ediyorum gerçekten iyi bir satıcı.
  • Bir cks77 de ben aldım sorunsuz güzel bir alışveriş oldu
  • VSONIC GR06 kulaklıklar gelmiştir.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Merhaba. Konunuzu gördüğüme çok memnun oldum. Alışverişin dışında yorumlara baktığımda, sizin gibi bir insanı tanıdığıma çok seviniyorum.
    http://www.sanalpazar.com/Ath-cks77brd-Cks77-100-Orj.solidbass-Kulakici-Kulaklik__isp6399884

    Bu ürünü sipariş verdim. 1. Sayfada CKS 77 için 115 TL diyor, linke tıklandığında tükenmiştir yazıyor.
    Aynı sayfada sizin ürünlerinizi görüyorum satışı devam eden, ancak fiyatı 119 TL görünüyor.
    Acaba bu 119 TL önceki kampanyanın bittiği anlamına mı geliyor, yoksa sanalpazar komisyon
    katkısı mı fiyatın içinde, yoksa kargo parası mı eklenmiş?

    Bunu merak ediyorum.




  • Selçuk hocam, cks99 ne zaman gelir? Merak ediyorum bu kulaklığı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CKS 77 kulaklığım 1 gecede geldi. Ben Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde oturuyorum.
    İstanbuldan aldığım tüm ürünler 2 gün sonra elimde olurdu, bu yüzden kendimi Çarşamba gününe hazırlamıştım.
    Bu gün öylesine kargom nerede diye bakayım derken Siverek Şubesinde olduğunu görünce şok oldum. 14 saat gibi kısa bir sürede gelmiş.
    Uçakla geldiğini söylediler. Selçuk Bey anlaşmalı kargo ile gönderdiğinden 3 TL kargo masrafı tuttu sadece.

    Yüzlerce online alışveriş yapmışımdır, bu en memnun olduğum alışverişlerimden biri oldu.
  • Ben de Selçuk beyden alacağım se215'in siparişini bugün verdim. Salı günü elimde olur aksilik çıkmazsa. Şimdiye kadar gayet ilgili davrandı ve yardımcı olmaya çalıştı. Telefonda da görüştüm kendisiyle. Zaten yorumlardan dolayı hiç tereddütüm yoktu. Bakalım umarım bir aksaklık çıkmaz. Çıksa da beni mağdur etmeyeceğinden eminim. Kulaklık gelince de izlenimlerimi paylaşırım burda. Şimdilik beklemedeyim.
  • Rock it Sounds r-50'yi yurtdışından almıştım. Fiyatınız çok uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginize teşekkürler..
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Evet beklediğim kulaklık SE215 az önce elime geçti. Öncelikle Selçuk beye teşekkür ediyorum. Gayet düzgün bir insan. Yaptığım en rahat alışverişlerden bir tanesi oldu. Kulaklığa gelince. Büyük bir hevesle kutusunu açıp hemen farklı kaynaklarda denedim. iPod Touch, Nano ve Shuffle ile denedim. Elimde iPod dışında bir player yok malesef. Sonra bilgisayardan loseless formatlarla denemeye başladım. Vokaller tam anlamıyla süper. Söylendiği gibi basslar yeterli ama midler ve tizlerin biraz altında kalıyor. Fakat son derece yeterli bir bass performansı var. Distortion son seste bile gerçekten çok az. Fazla da uzatmak istemiyorum ilerde inceleme yayınlarım belki. Son olarak kulaklık kesinlikle lossless formatları hak ediyor. Düşük kaliteli müziklerin hepsini siliyorum şimdi.




  • AUDIO TECHNICA CKS77LTD aldım. 20 saat gibi bir sürede yok denecek kadar az bir ücretle kapıma kadar geldi. Kulaklığa gelecek olursak özellikle orjinalliğinden şüpheniz olmasın, aradığım bütün özellikleri bu kulaklıkta buldum diyebilirim. En başından sonuna kadar ilgili bir satıcı. Çok çok teşekkürler Selçuk bey.
  • Ben de Selçuk Beyden hem kendime hem bir arkadaşıma mh650c aldım.Almadan önce konuştuk SkullCandy daha iyi ise onu alayım dedim. Başka satıcı olsa pahalısını satmak için yalan söyleyebilirdi kendisi 650c yi tavsiye etti sağolsun...
    Gerçekten de f/p olarak müthiş bir kulaklık..
    Güvenli,çok hızlı bir satıcı..
    Başka alışverişte görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.