Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
69
Favori
95.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e-mail yollandı.
  • SHURE SE846 Yakında bizlerle (Ağustos 2013) ;)
    Merak edenler için,
    Amerika fiyatı: 1000$
    Quad High-Definition MicroDrivers with True Subwoofer,
    Two included cable lengths (114 cm and 162 cm)
    Sensitivity (1 kHz): 114 dB SPL/mW
    Impedance (1kHz): 9Ω
  • Ben Sennheiser cx300 kullanıyordum fakat geçen gün sol kulaklığın bozulması üzerine yeni bir kulaklık almaya karar verdim. "Sony MH650c" kulaklığı çok övüyorlar sizce bu kulaklık şu an kullandığım cx300 den iyi mi? Bir de "Audio Technica ATH-CK313i" bu kulaklığın kalitesini merak ediyorum. Alacağım kulaklığın cx300 den daha iyi olmasını istiyorum.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apsolit7

    Ben Sennheiser cx300 kullanıyordum fakat geçen gün sol kulaklığın bozulması üzerine yeni bir kulaklık almaya karar verdim. "Sony MH650c" kulaklığı çok övüyorlar sizce bu kulaklık şu an kullandığım cx300 den iyi mi? Bir de "Audio Technica ATH-CK313i" bu kulaklığın kalitesini merak ediyorum. Alacağım kulaklığın cx300 den daha iyi olmasını istiyorum.Teşekkürler.

    Merhabalar, ben size oneride bulunabilirim tabii isterseniz; tercihizin T-jays modeli yada At cks77 modeli gibi urunler size daha uygun olacaktir. Cx300'den daha iyi bir kulaklik oldugu soylenemez Sony mh650c modelinin. Benim oneride bulundugum modeller size eski kulakliginizi aratmayacak urunler diyebilirim.
  • Mail atıldı.
  • S3lcuk beyden cok oncede sansa ve shure 215 almistm...simdi de GR07 aldm kendisine ve bu sicak kanli yaklasimdan dolayi tekrardan t3sekkurler...boyle ilgili durust satici oldgu sur3ce kendisinden devamli alisvers yapmaya devm ediyorum...teşekkürler selcuk bey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

    Arkadaşlar Rock-it R50 ve Shure SE215 kullananlardan yorum alabilir miyim?
    İkisini karşılaştırmak gerekirse, görüşleriniz nedir?

    Ben de sağolsun Selçuk beyden bir Rock-it R50 aldım ve şu an R50'yi dinlediğim kadarıyla ve Shure SE215'i arkadaştan öğrendiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim Shure SE215'in basları daha fazla, Pop,RnB tarzı bir müzikte R50'den istediğinizi alamazsınız. R50 bence tam rock müzik için ve gayet hoş.
  • fastfalcon kullanıcısına yanıt










    Uzun bir aradan sonar tekrar merhabalar , Fiio E07K Andes ürünü hakkında güncel bilgiler aktarayım sizlere ☺ Fiio E07K Andes modeli tam anlamıyla fiyat/performans ürünü diyebiliriz.
    Fiio ürün gamında orta sınıf Amfi/Dac olarak kabul görmekte , Amfi ve Dac ürünleri arasında Fiio Markalı ürünler giriş seviyesi olarak yer bulmaktadır kendilerine. Her ne kadar giriş seviyesi olsa da iyi bir kulaklık ve player kullanan birinin fazlasıyla işini göreceğini düşünüyorum , Amfilerin ortak noktası ses seviyesini yükseltmesidir , bunun yanı sıra playerlarda ki ayarları farklı noktalara taşımamıza izin verirler.

    Fiio E07K Andes modelini 3 aydır hergün günde 2-3 saat kullanmaktayım ve şarjı tam dolumdan sonra yüksek ses seviyelerinde ortalama 10 saat gitmektedir. Ürün amfi olmasının yanı sıra başarılı Dac özelliğiyle de göz doldurmaktadır. Benim genel olarak sıkıntım playerlerin yeterli derecede kulaklıklarımı beslememesi ve ses basınç değerinin bana az gelmesi. Fiio E07K Andes bu konuda oldukça başarılı diyebilirim Bass ve Tizi uç noktalara çıkarmadığınız sürece herhangi bir bozulma yaşamıyorsunuz ses algısında, Özellikle bass seven bireyler için iyi bir başlangıç amfisi olacaktır.

    Ürünün kutu içeriği zengin , Ekran koruyucu film , koruma kılıfı , üzerine geçen cinsten kılıf, usb kablo , aux kablo ile gelmektedir. Ürün ne kadar giriş seviyesi olsada iyi bir Line Out Kablosuyla yaşadığınız deneyimi daha iyi noktalara çıkarabilirsiniz, Bazı kişilerin seveceği bazalarınsa pek hoşlanmayacağı ufak bir perde uyguluyor diyebilirim Tiz ve Bass Düzgün ayarlanmadığı takdirde bunun dışanda Tınıların geride kaldığı yada solistin duyulmadığı gibi şeyler pek yaşamadım , yaşamıyorum .

    Kasa metal alaşımdan oluşuyor , tuşlar yeterli büyüklükte kolay basılıyor. Amfi almak isteyipte fiyatlarından dolayı alamayanlar için çok iyi bir f/p ürünü diyebilirim. Ürün bir çok kulaklığı iyi bir şekilde sürebiliyor , tabii ki üründen çok üst düzey beklentileriniz varsa farklı markalara bakmanızı öneririm.

    Tiz , Bass ayarı yapabileyim , taşınabilir olsun , ses yüksekliğine faydası olsun , playerime katkıda bulunsun , fiyatı yüksek olmasın diyorsanız Fiio E07K Andes size gore…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayhankardas -- 1 Ağustos 2013; 0:52:10 >




  • 06/08/2013 ve 25/08/2013 tarihleri arasında izinli olacağımdan ötürü kargolar 1-2 gün aksayabilir. İlgili arkadaşların dikkatine duyurulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastfalcon -- 4 Ağustos 2013; 13:34:30 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Nokia N8 telefon kullanıyorum ve değiştirmeyi bu yıllarda düşünmüyorum. Bu telefona uygun kullaklık almak için yardım istiyorum, arkadaşlar.
    Dinlediğim müzik tarzları, electro-dance, house müzik, club havasında bass remixler ve türkçe pop müzikler.
    Kararsız kaldığım iki model var, Selcuk Bey'den almak istediğim biri Shure SE215 ve diğer CKS77.

    Shure SE215'te dikkatimi çeken özellik kablosunun değiştirebilir olması. Aklımdaki soru ise, başlıklar kolaylıkla çıkıyor mu? Kaybolması :D

    İki kulaklık modelinde de eğer kullanan var ise kulakta kullanım için hangisi daha rahattır.

    Yapacağınız her yorum için teşekkür ederim. Düşünceleriniz klavye ile aktığı elleriniz dert görmesin.
  • nefret1905 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Cks 77 Bass anlamında bir kademe Se215'ten önde diyebilirim, SE215 sesler daha doğal cks77 daha hareketli bir kulaklıktır, bunlar aslında çok fazla kıyaslanacak ürünler değildir diye bilirim, 215'in kablosu çıkabiliyor öyle düşme kaybolma riski pek yok baya bi tutup çekerek çıkarıyorsunuz , malzeme olarak 215 açık ara önde, bu cks77'nin kötü olduğu anlamına gelmiyor tabii ki o da çok başaralı bir kulaklık , tercih biraz daha bütçeniz ile alakalı olmalı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nefret1905

    Nokia N8 telefon kullanıyorum ve değiştirmeyi bu yıllarda düşünmüyorum. Bu telefona uygun kullaklık almak için yardım istiyorum, arkadaşlar.
    Dinlediğim müzik tarzları, electro-dance, house müzik, club havasında bass remixler ve türkçe pop müzikler.
    Kararsız kaldığım iki model var, Selcuk Bey'den almak istediğim biri Shure SE215 ve diğer CKS77.

    Shure SE215'te dikkatimi çeken özellik kablosunun değiştirebilir olması. Aklımdaki soru ise, başlıklar kolaylıkla çıkıyor mu? Kaybolması :D

    İki kulaklık modelinde de eğer kullanan var ise kulakta kullanım için hangisi daha rahattır.

    Yapacağınız her yorum için teşekkür ederim. Düşünceleriniz klavye ile aktığı elleriniz dert görmesin.

    Not: Bu düzeyde alacağınız kulaklıklar N8 ile uyumlu olucaktır. 215 ile ilgili incelemeler bulabilirsiniz biraz araştırırsanız, cks77 için de muhtemelen kısa da olsa inceleme yapılmıştır.




  • Selçuk abiden 3. alışverişimi yaptım saolsun yine kendisi çok yardımcı oldu cks77 satın aldım kulaklıga gelecek olursak cks90 dan daha alımlı daha hoş ve kulağa daha iyi oturma hissi veriyor burn-in yapmadan bile güzel performans aldım.
    Kendisine teşekkür ediyorum hayırlı işler diliyorum tekrar
  • Bugün itibari ile CKS77 siparişi verdim.Kendisi gerçekten ilgili ve yardımsever bir satıcı,ürününün de aynı derecede kaliteli ve iyi olacağına inanıyorum 1-2 güne elime geçer muhtemelen,elime geçincede ürün hakkında yorumumu bildireceğim.Teşekkürler Selçuk Bey.
  • Audio Technica ATH-CKS77BRD normal cks77 den farklımıdır?
    BRd neyi temsil ediyor anlamadım..
  • Sanırım boşuna araştırıyorum galaxy note ile dinleyeceğim flac paraçaları çalıyor ama kulaklık (cks 77) için sanırım yatersiz kalacak.Bu ayarda bir kulaklığı samsung akıllı telefonlarla test edebilenler oldumu??
  • Selçuk Bey'den T-Jays Three satın aldım. Kulaklık bugün geldi. Gerçekten çok iyi kulaklık, tavsiye ederim. Selçuk Bey'e de teşekkürler.
  • S.A. ben Metal müzik ağırlıklı sahnesi geniş ve sesi doğal bi kulak içi kulaklık arıyorum. Bass sesi fazla baskın olmayacak maks. 270 lira bütçem var. shure Se 215 ,Rock it sounds r-50 ve vsonic gro6 arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz bana bu konu da yardımcı olabilirmsiniz acaba ?
  • Elinizde shure -215 Limited Edit. var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    Sanırım boşuna araştırıyorum galaxy note ile dinleyeceğim flac paraçaları çalıyor ama kulaklık (cks 77) için sanırım yatersiz kalacak.Bu ayarda bir kulaklığı samsung akıllı telefonlarla test edebilenler oldumu??

    Ben CKS90'ı uzun süredir S3'de kullanıyorum. Elimde iPhone 4'de var. Yani kıyaslama
    şansım da oldu. Galaxy S3'ü root ettikten sonra ses seviyesi ve kalitesi ile oynatmaya imkan
    veren bir patch var, onu yaptıktan sonra CKS 90 ve S3 ile dinlediğim müzik keyfini başka bir
    cihazda tatmadım hâlâ.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.