Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
61
Favori
185.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Ben Steve gibi bir karakterin diziye girip sırtlamasını beklerken bunlar adam eksiltmeye başladı. Tamam dizi her türlü kendini izlettiriyorda birkaç farklı olay ekleyin artık. Sığ konularda dönüp duruyorlar. Maalesef yeniler eskilerin tadını veremiyor.

Orijinalden alıntı: OxBlue

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Ne alaka abi? 3 ay erken niye başlatıyorlar ki diziyi? Neyse çok sorgulamamak lazım güzel haber. Imdb'den baktım da hala January 2017 diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bölüm sayısı falan artsa neyse de o da aynı, niye değişti ki

Normalde her sene Homeland dizisi Ekim ayında başlardı.

Yeni sezon öncesi senaristleri ek süre istemişler, bu yüzden Homeland Ocak ayına kaydırıldı, Shameless da Homeland'in yerine Ekim ayına geçirildi.

Erken gelmesi güzel haber ama bu tip erken gelmelerde alışılanın aksine fazla vakit olmadığından genelde vasat senaryo, düşük oyuncu performansı ve kötü sezon oluyor, umarım Shameless da aynı şeyi yaşamaz.

Yukarıdaki mesajım 1 Haziran'dan ve malesef beklediğim şey oldu.

Erken gelen yeni sezon yüzünden 7.sezon en vasat sezon olmuş.

Sırf geçiştirmek adına yapılmış. Sıradan senaryo ile öylesine çekmişler yeni sezonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Kasım 2016; 18:58:42 >

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hocalar, shameless çok bozdu geyiği yapmak istemiyorum fakat cidden izletmiyor kendini sanki.Birkaç çıkarımım var benimde ama kısa kesip çok göze batanları yazacağım.

Dizi artık ilk 3 sezondaki çizgiden tamamen çıktı, 4-5 drama üzerinden gitti bence güzeldi de, 6 da kopma oldu 7de tamamen bocaladı.6. sezonu yanlış hatırlamıyorsam 6-11 arasındaki bölümleri yükseltmişti.Bu sezonda da aynısı olmazsa final görecek.

Birde şu Lip'in potansiyelim var konusu iğrençleşti iyice, debbie ergeninden farksız şu an Lip.Biraderim sezon 1'den beridir aynı terane, senarist bariz tıkandı Lip karakterinde.Lip karakterini keşke üniversitede bıraksalardı.Hayatını düzeltsin diye değil, üniversitede sürünüp aşırılıkları orada yapsaydı çok renkli devam edebilirdi, kendi ayağına sıktı bu konuda dizi ekibi.

Bir şahsi yorum daha ekleyeyim, dizinin 6 ve 7. sezonları görmesinin yegane sebebi Kevin ve Carl karakterlerinin ilk sezonda yansıttığı potansiyeli tamamen açığa çıkartmasıdır.Kesinlikle bu iki karakterin bayrağı alıp muazzam şekilde taşıması sayesinde son 2 sezon geldi.

Eyyorlamam şimdilik bu kadar.

Kev'i oynayan adam gerçekten döktürüyor iki sezondur.

Bence dizinin en güzel sezonu ikinci sezondu, dizi içindeki atmosfer vs her şey çok güzeldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Frank dostum bizde anlamıyoruz artık seni sevelim mi yoksa yine bozarsın deyip aldanmayalım mı bu bakışlarına?

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Debbie Debbie Debbie

Artık yeter bu kızı gerçekte görürsem gördüğüm yerde tokatlarım o kadar gıcık bir karakter.... neyseki babasının annesi aldı çocuğu umarım alıp götürür meksikayada birdaha görmeyiz genel olarak durgun bir bölümdü lip bu sefer tamamen koptu hayattan umarım ilerleyen bölümlerde daha ilginç şeyler olur

Bu arada son dakikalarda lip ile çalmaya başlayan şarkı Hard On Myself belki arayan olur

• Üzdün Lip reis.
    Frank de yavaştan tekrar aile içine giriyor gibi.

• debbie'nin çocuğuna bir şey yapacakları çok belliydi nasıl anlamadı hayret. lip'in olayları dışında bir şey olmadı bölümde. ona da şaşırdım iyi gidiyordu halbuki

bu svetlana olayı da nasıl sonuclanıcak merak ediyorum gercekten

frank de tam anlamıyla shameless

ilk sezonlarda iyilik.melegi gibi olan cocuk hatta franke sadece o iyi davraniyodu filan simdi nefret ettirdi kendinden

bakalim daha neler gorucez yani izlerken benim sinirlerim bozuluyor o derece

• Lip'in üniversiteye dönmesi herkes tarafından beklenen bir şeydi. Neden yalan ettiler anlamadım, saçma oldu. Yakında Etta ölür, mirasını Fiona'ya bırakır.

• lipin üniversiteyi takmazken geri alınmayışına bu tepkiyi vermesi çok saçmaydı

Debbie bıktırdı cidden ya.

Kevin adamdır en sevdiğim karakter. Svet gitsede rahatlasak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Son sezonlarda lip sürekli 4 ayak üstüne düşüyordu. Biraz ezdiler bu sezon.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Arkadaslar dizinin ilk 5 sezonu bayila bayila izledim actim bidaha izledim her bolmu izledikten sonra hersahneyi yasadim dusundum uzerinde empati yaptim dizinin hissettirdiklerini hissettim guldum eglendim agladim uzuldum ama son iki sezon rezalet iyi bi dizi izleyicisi oldugumu dusunuyorum o yuzden rezalet deme hakkini kendimde buldum bu diziyi izlemeye devam edicem ama bu dizinin bir daha cikisa gecmesi icin tek sans steve/jack geri donmesi olur

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.