Şimdi Ara

Shaman ve meslek hakkında bir şey danışacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Craft mesleği seçmeyecem zaten dediğin gibi bi anlamı yok pek. Gem bonus derken orayı anlamadım. Red socket falanmı onlar? Birde nedir o red/blue socket itemler?

@m@hfel
    Boş zamanlarda yapıyoruz mesleği can sıkılınca

Orijinalden alıntı: Archamanel

@gece şarkısı
    Craft mesleği seçmeyecem zaten dediğin gibi bi anlamı yok pek. Gem bonus derken orayı anlamadım. Red socket falanmı onlar? Birde nedir o red/blue socket itemler?

@m@hfel

Her mesleğin sana para yanında stat olarak bir getirisi oluyor. Tailoring attack power proclayan bir back enchantı veriyor sana özel. Blacksmith isen 2 tane extradan gem slotu ekliyorsun itemlerine.
    Gemler herkesin ulaşabileceği stat bonus veren itemler. Eşyalarına takıyorsun socket varsa eğer. Yani muhtemelen korktuğun gibi şeyler değiller öyle + basma falan :D red socket blue socket oraya hangi renk gemin girmesi gerektiğini gösteriyor. Ama her sockete meta hariç her gemi koyabilirsin yinede. Biliyorum kafan karıştı ama ben bu kadar açıklayabildim daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Once 90 ol sonra düsünürsün meslek felan. Ayrıca gorev itemleri leveling için hayet yeterli olacaktır arkadaşın üstünde agility olan herseyi kullanabliri. Ama üzerinde mutlaka agility olsun.

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

@gece şarkısı

@m@hfel

Her mesleğin sana para yanında stat olarak bir getirisi oluyor. Tailoring attack power proclayan bir back enchantı veriyor sana özel. Blacksmith isen 2 tane extradan gem slotu ekliyorsun itemlerine.
    Gemler herkesin ulaşabileceği stat bonus veren itemler. Eşyalarına takıyorsun socket varsa eğer. Yani muhtemelen korktuğun gibi şeyler değiller öyle + basma falan :D red socket blue socket oraya hangi renk gemin girmesi gerektiğini gösteriyor. Ama her sockete meta hariç her gemi koyabilirsin yinede. Biliyorum kafan karıştı ama ben bu kadar açıklayabildim daha basite nasıl indirgerim bilmiyorum

Ben biraz daha aciyim soyle: Item in uzerinde gordugun socket rengine sadik kalirsan socket bonus unu alirsin.

Ornek;

http://www.wowhead.com/item=105413

Bu itemda bir adet kirmizi bir adet mavi socket var. Direk bir kirmizi bir mavi gem takarsan socket bonusu olan 120 STR yi alirsin.
    Her socket ayni zamanda diger renk kombinasyonlari ile birlestiginde olusan rengide kabul eder. Yani ben kirmizi bir slot a kirmizi + sari --> Turuncu ; kirmizi + mavi --> Mor renkli gem de kullanabilirim ve bu socket bonusuna engel olmaz. Zaten turuncu bir gem in ustune geldiginde "matches red or yellow socket" yazisi , Mor gem in uzerinde " matches red or blue socket" yazisi gormende bu sebeptendir.

Ana gemler disindaki tum ara gemleri ( yesil, mor, turuncu) bu mantikla turetebilirsin. Ana renk olan kirmizi, sari ve mavi gemlerin hangi statlara karsilik geldigini bilirsen tum gemleri biliyorsun demektir.

Kirmizi --> Strength , Agility, Intellect, Parry, Expertise
    Mavi --> Stamina, Spirit, Hit, PvP Power
    Sari --> Mastery, Haste, Crit, PvP Resillence, Dodge

Turuncu bir gemde artik stamina olamayacagini anlasilmistir sanirim.

Bunlar disinda eger socket bonus u almak gibi bir derdin yoksa her gem her slot a takilir ( Kafalik daki Meta gen slot u haric)

• Suan 90 levelda elementalda enh shamanda gayet iyi durumda merak etmesin. Yinede 90 olana kadar karakteri daha iyi ögrenip daha cok sevmesi icin güclü hissetmesi gerekiyo anladıgım kadarıyla :D Eger elemental oynuyosa int veren MAIL itemlar enh oynuyosa agi veren MAIL itemlar giysin. Noxxic gibi bir kaç farklı site var dps rotasyonunu detaylı anlatan o siteleri okuyup hangi skilleri hangi öncelik ve sırayla kullanması gerektigine hangi yan statların onun icin daha yararlı olucagına baksın ( bu yan stat olayı 90 a kadar pek önemli degil aslında ama olsun)

sizi kıskanıyorum..hicbirzaman suan aldığımız zevki alamıcaksınız bu oyundan her anını yasayın derım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archamanel kullanıcısına yanıt
    tadını çıkar derim şuan:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.