Şimdi Ara

Shaman ve meslek hakkında bir şey danışacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 56 level paladinim. Arkadaşda 56 level shaman. İkimiz görev falan yapıyoruz da, shaman ne dmg olarak skilleri ne de totemleri vurma vuruyor. Ben maks. 3-4 skilde alırken yaratıkları o çok az vuruyor. Benim 1000 vurduğum yerde 300 vuruyor totemler hak getire. Elemental denedik yok, enchanta geçtik şimdi(Zygor guide öyle önerdiği için PvE de). Arkadaş diyor bu az vuruyo bi işe yaramıyorum ben gönlünü alıyorum boşver sen shamansın amacın farklı senin diye fakat bu sefer benimde canımı sıkmaya başladı hani çözemedim bi türlü. Dungeonda veya quest yolunda ne shamanlar görüyorum çatır çatır dövüyorlar bizimkisinde iş yok Bana kalırsa tek işe yarar görevi ayda yılda bir ölürsem beni reslemek ve water walking. Biz mi bi yanlış yapıyoruz? İtemleride özel diktim runecloth, enchantlada ne var ne yok bastım. Silahlar giysiler intelectten spiritten kırılıyor sizin fikirleriniz nedir?
    Gelelim 2. sorunuma. Ben tailoring(275) mesleğindeyim. Yan meslek enchant(375). Az önce araştırıyordum shamanları üstteki konu hakkında lvl 45+ mail giyebiliyormuş. Şimdi Tailor mesleğinde çanta muabbetine başlamıştım fakat fiyatlar yerlerde gidiyor. Gelgelelim arkadaşın meslekleri maden ve herb. Para kasa kasa aldık hepimiz netherweave çanta 20~40(yada 160)golda Ben arkadaşa giysi falan yaptım fakat mail giyebiliyorsa bozdurup mail yapan (blacksmithti sanırm) onamı yönelsem? Hem benim işimede yarar. Bozmalımı devammı etmeliyim?

• Eğer arkadaşın senin yaptıklarını kullanıyorsa en büyük hatasını orada yapıyor demektir. Dungeondan düşenleri kullanması daha mantıklı, zaten genellikle daha iyi stat verir. Eksik olanlarıda quest itemleriyle vs. kapatır.

Ben 60 a kadar elemental, 60 - 80 enhancement, sonrasını elemental olarak kastım ki bana en rahat bu şekilde gelmişti. Enhancement deneyebilir oda senin gibi yakın menzilde savaşır. Enhancement için agility birincil stattır, ayrıca elemental için spiritin hiçbir numarası yoktur o levelde. Enhancement için iki tane tek el silah kullanması gerekir. 40 levelden sonra mail giymezse zararınadır çünkü hepsini mail giyince birincil stata %5 verir ki bu senin içinde geçeril, paladinlerde plate giymelidir.

Blacksmith ile plate yapabilirsin. Mail için leatherworking gereklidir ama o mesleklerden yaptığınız itemler, dungeondan gelen itemlere göre çok kullanışsızdır. Boştan yere para kaybı olur.

• Shaman zaten düşük levelda pek vuramaz ve büyük ihtimal itemleri falan da hep yanlıştır arkadaşının.Armory linki at istersen bir bakalım
  • Yorumlar için teşekkürler. Dungeondan gelen item varsa zaten onu kullanıyoruz. İtemlerini Cloth olarak dizdim. Sanırım hatam burada. Onun dışında verilen statlar intelect ağırlıklı spell power veya +8 statlar. Şuan 1H axe ve shield kullanmakta. Bende mail giymekteyim. Plate neden giyeyim peki? Mail daha iyi armor vermezmi?
    Nasıl atacağım ?

Orijinalden alıntı: Archamanel

Nasıl atacağım ?

arkadaşının nickiniwww.wow-europe.com sitesine girip, sağ yukarda arattır.Arkadaşını bulup tıkla, çıkan sayfanın linkini buraya at.

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Nasıl atacağım ?

arkadaşının nickiniwww.wow-europe.com sitesine girip, sağ yukarda arattır.Arkadaşını bulup tıkla, çıkan sayfanın linkini buraya at.

Tesekkür ederim.

Teşekkür ederim yorumlar için
  • Arkadaşın tamamen cloth giymiş. Itemlerin hepsinin mail olması gerekiyor, yoksa %5 bonusu alamaz. Ayrıca enhancement olduğu halde intellect kullanıyor, agility kullanması gerekli. Intellect resto ve elemental içindir. Enhancement olarak iki tane one handed kullanması gerekiyor. Öncelikli olarak axe, mace ve fist weapon a yönelmeli, eğer bulamazsa dagger kullanabilir ama pek tercih edilmez. Tabi ona görede hangi spelleri kullanmalı vs. ona bakmanız gerekiyor, elementaldaki spelleri alıp kullanmaya çalışırsa olmaz, enhancement ve elemental çok farklıdır.

Seninle ilgili pek sıkıntı yok, hepsini plate giymeye ve çift el silah kullanmaya çalış. Mümkün olduğunca strenth itemlerine yoğunlaş.
  • Level aşamasında PvE falan düşünmeyin, hangisi kolayına geliyosa onunla takılın. Ben enhancement oynamadığım için bilmiyorum ama elemental fena değil raidlerde.
  • Tahmin ettiğim gibi itemler tamamen yanlışYeni başlayan shamanlarda genelde bu hata çok oluyor.Healer olmayacaksa arkadaşın encha shaman olsun en azından 85e kadar falan.Çünkü elemental harbiden sıkıcı level kasarken.İkinci lighting boltu vuramadan yanımdaki arkadaşım mobu kesince bayağı soğuyordum oyundan.Arkadaşının Enchanment olduğunu varsayarsak;

Agility içeren mail itemler toplaması
    Kalkan yerine yine agility içeren 2 tane silah kullanması gerek.Bir itemde agi yerine int varsa bucak bucak kaçacaksın ondan.

Level 90 için ise favorim elemental.Dual talent bile açmadım elementalden başka bir şey oynamayacağım için.

http://www.noxxic.com/wow/pve/shaman/enhancement

Şuraya da bir bakmanızı öneririm kullanmanız gereken skiller için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 13 Nisan 2014; 21:30:02 >

• Evet arkadaşın tepeden tırnağa yanlış item kullanıyor, olması gerekeni yukarıda açıklamış arkadaşlar.

Bu arada sende de int ve spiritli itemlar gördüm.Bunları en kısa zaman str+stamina ağırlıklı itemlarla değiştirmen gerekiyor.
  • Stamina spirit itemler var bende çünkü elime o ayarda itemler geliyor. Mesela kolluk var +5 str 100 armor +8sta - mobdan düşüyor yada görevden geliyor 200 armor 10 stamina :D şimdi 200 armor olanı takıyorum ben basıyorum str vs onlara. Güncelde değil pek o build ama hemen hemen onlar. Teşekkür ederim Çok yardımcı oldunuz

Stamina spirit itemler var bende çünkü elime o ayarda itemler geliyor. Mesela kolluk var +5 str 100 armor +8sta - mobdan düşüyor yada görevden geliyor 200 armor 10 stamina :D şimdi 200 armor olanı takıyorum ben basıyorum str vs onlara. Güncelde değil pek o build ama hemen hemen onlar. Teşekkür ederim Çok yardımcı oldunuz

Arkadaşlar anlatmış fakat öncelikli ne yapılması gerekiyorsa kısa bir cümle ile söyleyeceğim.

Hiçbirşeyi kurcalamadan oyuna girin ve agility>stamina olan leather, mail veya cloth ne varsa çantasından üstüne giysin yoksa çıktıkça takın ve p tuşuna basıp çıkan sayfanın sağ üst köşesinden enhacement olanı seçerek spelleri 1-2-3-4-5-6 koysun o kadar herşey düzelir. Eğer agility yok ama mail kalsın cloth nedir ya demeyin öncelik şu şekilde.

Agilty>stamina>mail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek olayına ne dersiniz? Tailor bozayımmı?

Meslek olayına ne dersiniz? Tailor bozayımmı?

Paladine tailoring iyi bir seçim değil yaptığın şeyi kullanamazsın çünkü. Ama zaten crafted itenler pek kullanılmıyor. O yüzden pek takma. 90 da min max yapacak kadar iyi oynadığında Blacksmith dön. Gem bonustan dolayı.

Arkadaşının gearı tamamen yanlış bütün forum ahalisinin söylediği gibi. O levelde illa mail giymek zorunda değilsin %5 agility pek fark etmez düşük levelde. Arkadaşın herşeyini agility olarak düzeltmeli yoksa gıďıklar düşmanları. Veya hali hazırda int geari varsa elemental dönsün burada anlatıldığı kadar sıkıcı değildir tek atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birde kimse soylememis ama leveliniza gore ozellikle arkadasinin ustundeki itemlar cok dusuk. Sadece gorev yerine biraz daha dungeon girin derim zira dusuk levellarda quest itemlari MoP daki gibi basarili degil fazla.

Meslek olayına ne dersiniz? Tailor bozayımmı?

Buna da ben olsam once level kasmayi bitirir sonra meslek ile ugrasirdim. Zira meslek ile zaman kaybediyorsunuz gibime geldi. Heleki arkadasin toplayici meslekleri secmis cok zaman kaybettirir. Level 90 olunca ucarak cok daha hizli olur malzeme toplamasi vs.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.