Şimdi Ara

Shadows of The Damned (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Estheim

Oyun çok güzel bir şekilde bitti. Kesin devamı gelir.

Ayrıca Gamespot'tan 8.5 almış
    Toplam 11 sitenin not ortalaması 7.9 Ben demiştim 7.5'dan aşağı almaz diye. Aslında 8 diyecektim ama ign yine gıcıklık yapıp düşük not verir diye söylemedim.Yine de 7 vermişler.

IGN son zamanlarda çok dengesiz. Eskiden olmadık oyunlara bol keseden puanlar verirlerdi artık aşırı puan kırmaya başladı. Bazı oyunları ise bitirmeden bile inceler hale geldiler...
  • Oyun cok ilginc ya bi bayonetta havasi sezddim grafiklerde ama oynanis cok farkli tabi :)
  • oynayıp oynamamak konusunda çok kararsızım , red faction armageddon çıktığında videolarına bi göz atmıştım hiç hoşuma gitmemişti , ama yorumlar olumlu olunca dedim "güzeldir kesin herkes beğenmiş baksana" demiştim bununda videolarına baktığımda bi türlü ısınamadım oyuna . ama red factionda olduğu gibi bundada yorumlar hep pozitif . aynı kefeye konulcak oyunlar değiller ama , sizce oyunda resident evil-devil may cry(ortamdan bahsediyorum) havası varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

oynayıp oynamamak konusunda çok kararsızım , red faction armageddon çıktığında videolarına bi göz atmıştım hiç hoşuma gitmemişti , ama yorumlar olumlu olunca dedim "güzeldir kesin herkes beğenmiş baksana" demiştim bununda videolarına baktığımda bi türlü ısınamadım oyuna . ama red factionda olduğu gibi bundada yorumlar hep pozitif . aynı kefeye konulcak oyunlar değiller ama , sizce oyunda resident evil-devil may cry(ortamdan bahsediyorum) havası varmı ?

aslında oyuna değişik bir hava katmak istemişler. eğer silent hill resident evil seviyorsan bu oyunuda seversin....

• harbi unreal engine 3'ten gına geldi artık öğüee oluyorum artık o grafik motorunu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

harbi unreal engine 3'ten gına geldi artık öğüee oluyorum artık o grafik motorunu görünce

hakkaten ya azcık paraya kıysınlar cry engine kullansınlar ayağa düştü unreal önüne gelen kullanıyor
  • hakkinda son bir haftadir hicbir sey yazilmamasina bakarak diyorum ki, bu senenin en "underrated" oyunu olmaya aday.

Gecen sene "darksiders"ti, bence bu sene de "shadows of the damned".

Oyunu oynanis olarak Resident Evil 4 ve Dead Space'e benziyor. Hatta Dead Space'deki gibi demon'larin uzuvlarina ya da kafasina calisiyorsunuz. Atmosfer olarak bi oyuna benzetmek pek mumkun degil. Gerecekten kendine has bi mizansen yakalamis. 80'li yillarin furyasi B sinifi korku filmelerinden (evil dead, hellraiser) ilham alan bi atmosfer olusturmuslar. Bi cehennem tasviri ama bilerek biraz da renkli. Yani dante's inferno'daki gibi karanlik kotucul bi atmosfer degil. Hatta oyunu oynarken aklima hep -biraz muziklerin de etkisiyle galiba- yuzunu siyahlara boyayip sahneye cikan 90'li yillarin heavy metal gruplari geldi.

Grafikler bu jenerasyon icin ortalama. Grafik fetisistleri bu oyundan uzak dursun. Cunku grafiklere takilirlarsa, oyunun atmosferinden, yaratiklarin orjinalliginden falan da zevk alamazlar.

Dedigim gibi, bana bu oyun bu sene en cok hakki yenecek oyunlardan olacak gibi geliyor. Shadows of the damned icinde hafif esprili bi tat da olan bir korku macera oyunu olarak beni bu sene en cok sasirtan oyun oldu.

Dedigim gibi grafiklerle kafayi bozanlardan degilseniz zevkle oynarsiniz.

• Eğer dikkat ettiyseniz iyi olup pek duyulmayan oyunlar genellikle taklit oyunlardır , geçen sene darksiders devil may cry-god of war çakması diye tutulmadı , çıkış tarihi hatırlamıyorum ama dantes inferno da god of war çakması deyip çoğu insan oynamadı , buda resident evil çakması gerek yok deyip oynanmadı . sanki "çakma" oyun olunca birşey oluyor , oynayın işte yav onu biz değilde god of war ın yapımcısı desin "aynı benim yaptığım oyun lan" diye .

not:örnek verdim bu oyunun god of war la alakası olmadığını biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

dl dvd yakmaya değer mi

• En zor seviyedemi oynuyosunuz ?
  • Oyun bence çok kolaydı. Hardcore'da bitirdim, sadece 1-2 boss dövüşü zorladı.
    Upgrade olayını ihmal etmeyin. Silahlar güçlendikçe oyun kolaylaşıyor.
  • arkadaşlar şu son boss ne kadar zormuş, iki gündür uğraşıyorum geçemedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: abem32

Yıllardır oyun oynarım. Oynadığım en zor üç oyun içine bu oyun rahatlıkla girer. Bazı yerleri tekrar tekrar oynamaktan
    kumandayı TV ye fırlatasım geldi. Sinir krizleri geçire geçire son final bölümüne geldim. Bakalım bu bölümü kaç günde
    geçip oyunu bitirecem.

hocam, hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz? ben orta seviyede basladim. 4. chapter'a kadar daha pek zorlanmadim. hatta kendi turu icindeki diger oyunlara kiyasla bana daha kolay gibi geldi.

genelde her yaratigin kucuk bi numarasi oluyor, onu cozdukten sonra gecmek kolay. zombi gibi olan cerez demon'lari silahla oldurmek yerine isik atarak oldurmenizi oneririm. Isik atin, bayginlasinca yanina gidip X'e basarak oldurucu vurusu yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 1 Temmuz 2011; 3:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abem32

Normal zorluk seviyesinde oynadım. Ancak oyunun en zor tarafı hedefleme sistemi. Yaratığın üstüne getirene kadar bayaa bir zorlandım..
    sonra bazı bölümler var mesela bizi kovalayıp öpüp öldüren kızdan kaçtığımız sahneler, tepesinde kırmızı hedef yeri olan dev yaratıklar var,
    o kırmızı noktayı denkgetirene kadar bayaa bir uğraştım sonra makineli tüfeği geliştirince burası da kolay oldu. Buna benzer yerleri birkaç defa
    oynayınca kızıyor insan.. Ancak dün itibari ile oyunu bitirdim.. Güzel oyundu.. Sanırım 2. side çıkacak sonunda böyle bir mesaj vermişler..

oyun o kadar zorsa esay de falan mı oynasak
    bu arada bu oyunu e3 te duyurulduğundan beri bekliyorum yorumlarıda okudum süper bi oyun olmuş yalnız benzetilen oyunların çoğunu sevmem ama hayırlısı bakalım

• Beğenemedim bilmiyorum ya ben nedense böyle oyunları baştan çocuk oyunu diyip önemsemiyorum. Biliyorum bu tarzın beğeneni çok ama kimsede kalkıp kızmasın çocuk oyunu dedik diye, benim görüşüm. resident evil ile bağdaştıranlarıda anlamıyorum hiçbir alakası yok 2 oyunun. Ne oynanabilirlik nede senaryo. Açıkcası Mikami'den böyle bir oyun beklemezdim.

EDIT: Grafiklerden bahsetmemişim. Kötü değil ancak daha iyi olabilirdi. Renkler ve ışıklandırma gayet güzel olduğundan o açığı kapatyıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 6 Temmuz 2011; 0:04:03 >
  • Paradise bölümünde gülerek ve sarsılarak oyhşş

Müthiş bir bölümdü
  • Hort.

Ben bu oyunun bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum beyler. Dün akşam bitirdim. Bu oyun nasıl bu kadar arka planda kaldı, Nasıl kimse pek umursamadı hayret doğrusu. Oynanış zevkli, atmosfer on numara, hikaye ölümüne klişe ama çok komik. Zaten şu johnson oyunu tek başına götürür. O ne güzel bir şeytandır öyle. Bende bir tane istiyorum Sürekli yeni bir şeyler görüyorsunuz oyunda. Hep aynı şeyi yaptırmaktan zevk alan oyun yapımcılarına ders olmuş bence. Mesela normalde bir boss a geldiğinizde canınız sıkılır önce terlersiniz, defalarda ölürsünüz falan. Ya bunda bosslar inanılmaz zevkli. Öyle yormuyor, Mesela boss u yenme yöntemini öğrendikten sonra senden diğer oyunlardaki gibi defalarca onlarca kez aynı şeyi yapmanı istemiyor. yöntemi öğrendiysen 3 4 kere de geçiyorsun boss u. Sıkmayan yormayan bir yapısı var.

Oynayın beyler. oynamayan kalmasın gerçekten on numara. İnanılmaz zevkli bir oyun.

• Benim de beğendiğim bir oyundu zaten çıkar çıkmaz btirmiştim, gayet uzundur da ayrıca, heleki o paradise bölümünde göreceksin o şeytanın dalgayı dehşet bölümdür.

Mikami daha sonra lollipop chainsaw diye yine absürd bir oyun yaptı sırf bu oyun hatrına onu da bitirdim fakat iyi değildi, killer is dead'i de bitireceğim bakalım o da bu oyun kadar tutmadı diyorlar.
  • Cidden bu oyun muhteşemdi bana göre de.
    Çok underrated kaldı gerçekten.

2ncisi falan çıkar umarım da bi solukta da onu bitiririz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.