Şimdi Ara

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arcanumda biraz sabretmek gerkiyor ilk aşamalar zor ama sonradan çok kolay oluyor .tabi hiç silahşör ya da crafta girmedim ben össye hazırlanırken her gun yarım saat izin verirdim kendime oynardım her gun o yarım saati gelmesini beklerdim bitmesini istemezdim o yüzden bende farkl ıbi yere sahiptir :D steampunk rpg de tek heralde baska oyle bisey oynamadım en azından onun kadar buyuk caplı . bi de orda kopek companionı vardı galiba yetisirsen sahibinin uzlmunden kurtarınca senin oluyordu onla devam edince sahibinden nasıl zulum gordugunu anlamamıstım bildigin oyunun seyrini degistiriyordu :D onu bul bence :D
  • Oynarım Arcanum'u, XP alma sistemi dışında çok severek oynadığım bir oyun. Ama communtiy patchler ile oynamak en mantıklısı.
    Ben patchsiz tamamen Tech üzerine kurulu bir Dwarf ile bitirmiştim, kuvvetli patlayıcı ve adam gibi bir tüfek yapana kadar iyi zorlamıştı, molotof kokteylleri kurtardı hep hayatımı.
    Şu an büyücü/savaşı arası paladin tadında bir karater ile gidiyorum, Techten tamamen nefret eden bir yapıya sahibim :) (Şu cümleden sonra yeni RPGlerin ne kadar sığ olduğu çıkıyor ortaya)


    Neyse konu dışına çıkmadan Shadowrun propagandası da yapalım

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.




  • Leveling sistemi çok kötü. Öldürmeyen ama süründüren skill/silahlar daha çok xp veriyor, çünkü oyuna göre birini öldürmek değil ona atak yapmak xp veriyor. Yani büyü ile oyunda ilerlemek çok çok kolay oluyor böylelikle.

    Tech çok çalışmama rağmen beceremedim, bir yere kadar oynayabildim.

    Shadowrun'ın grafiklerine abanıp da konuyu boşlamazlarsa bu oyun benim hayatımın oyunu olabilir. Belki Baldur's Gate, Fallout ve Planescape Torment'ten sonra.
  • Shadowrun Returns/Wasteland 2 gibi oyunların grafikleri ön placan çıkaracağını sanmıyorum ben. O konuda endişem yok. Wasteland 2 nin zaten Fallout 1-2 stili 3B olacağını açıkladılar.
    SR de o şekilde gelir bence, taktiksel savaşı en güzel yansıtan kuş bakışı görünüş gene bence :)
  • Her hafta yeni bir Shadowrun hikayesi yayınlayacaklar. Hikayelerin oyunla ilgisi yok ama oyunun havasını, ortamını anlamak için birebir.
    İlk hikaye "Fluff and Smoke"

    http://fluffandsmoke.tumblr.com/

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Haziran 2012; 10:26:58 >
  • Bu oyun kötü olursa çok kızarım.
  • Yeni konsept çizimleri geldi :)

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


    Bir de yapımcıların sorulamarımızı yanıtladığı bir video, neleri nasıl yapabileceklerini ve sınırlarını gayet samimi ve dürüst anlatıyorlar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Temmuz 2012; 9:37:20 >




  • Gamescomdan oyun içi yapılmak istenen grafik stili/şeklinin ön çalışması geldi, bu bir screenshot değil sadece hedefleri dile getiren bir çizim şu an için. Bu şekilde gelirse çoheyi gerçi;


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.





    Mekanlar 2Boyutlu el çizimleri olacakmış, karakterlerde tamamen 3 boyutlu olacakmış. 2B arka plan çizimleri bu şekilde atmosferik olursa, tadında yenmez oyun. Ama karaterleri biraz daha az "çizgi filmvari" yapabilirlerdi. Forumlarında genel olarak bu tarza karşı insanlar, vahşi ork istiyoruz diyorlar, Team Fortress orku değil


    Eklenti: Gerçi clubber Dwarfumuz pek hoş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Ağustos 2012; 11:00:27 >




  • konsept çizimleri ağzımın suyunu aktırdı.. eğer bu oyun iyi çıkmazsa en yakın ülkü ocağına emekçi sloganlarla dalacam.
  • İlk gördüğümde ekranı yaladım o kadar diyim sana, şu kickstarter olmasa oyun göremeyecekmişiz harbiden.
    Shadowrun Returns, Wasteland 2, Banner Saga, Grim Dawn ve Dead State bizi bir 10-15 sene daha oyalar herhalde.

    Büyük umudum var bunlardan, 2-3 tanesi kofti çıkarsa bende seninle gelirim Wildlove ocağa...
  • Şahane. Fallout kadar severim ben bunu, ki en sevdiğim oyundur kendisi, gelince senelik izin alayım da oynayayım.
  • Hastası oldum.Gelsin oynayalım.
  • benim yaşım yetmedi bu oyunlara ama benim de mesajım bulunsun. takipçisiyim.
  • Çıkmadıysa mesaj atmayın, üzüyorsunuz beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Çıkmadıysa mesaj atmayın, üzüyorsunuz beni.

    Çıkmadı ama yeni bilgiler geldi, idare ediver :)
    Karakter tasarımları ve bilgileri geldi;

    http://kotaku.com/5939858/a-first-look-at-the-characters-and-cityscapes-of-shadowrun-returns/gallery/1

    Özetlemek gerekirse:
    Irklar içinde 10a yakın değişik tip olacak, ten rengini değiştirebileceğiz ve seçtiğimiz sınıfa göre kıyafetlerde değişecek. Ayrıca görev için gittiğimiz mekanlara uygun kıyafetimizi değiştirebilecekmişiz ya da sadece "cool" görünmek için değiştirebilecekmişiz. Oyun içinde gece-gündüz döngüsü olmayacakmış ama görevler günün değişik zamanlarında olacakmış.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.


     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Eylül 2012; 11:12:24 >




  • İlk oyundaki zaman döngüsünü hatırlamıyorum ama saat döngüsü vardı sanırım. Bir de konuyla ilgisiz ama imzayı görünce sorayım dedim, şimdi uzun uzadıya tartışmadan, sizce Diablo 3'e başlamalı mıyım? Diablo 2'yi çılgınlar gibi oynamışlığım, bu tarzı da sevmişliğim var. Yakın arkadaşlarım da oynuyor ama ben artık oyunlardan eskisi kadar zevk almıyorum, kötü bir oyuncuyum artık, başladığım oyunu bitiremiyorum, sıkılıyorum. Diablo 3 benim kırılma noktam olur mu sizce?
  • D3 çerez niyetine bir oyun, yazın başında sırf oynayacak oyunum yok diye aldım desem yeridir :) Önceki oyunlardan aldığım zevki alamadım.
    2. oyuna göre çok daha kolay ve daha kısa, AH odaklı ve biraz daha sığ ama genede Diablo işte. Vur-kır-parçala-lootla mantığı hapsedebiliyor ama 2. oyun kadar bağlamadı beni, üstelik sürekli serverlara bağlı olma zorunluluğu gibi komik bir olay var...

    Şu an bir kısmını ücretsiz deneyebilirsin oyunu, ilk 13-14 seviye yanlış hatırlamıyorsam. En temizi dene gör derim.
  • Deneyeyim o halde ben bir, belki de beğenirim. Öyle çok marjinal zevklerim yoktur, genel olarak eski kafalı RPG'ciler ile aynı zevklere sahibim. Yine de bir ihtimal işte. Ben hâlâ Borderlands oynuyorum, Fallout New Vegas'ta geziniyorum, yeniliklere hızlı alışamam.
  • @siberarmi: Oyuniçi görüntüler fantastik görünüyor, her ne kadar karikatürize işleri oyunlarda sevmesem de ismi için mutlaka deneyeceğim.
  • En son paylaştığım ekran görüntüsü biraz daha elden geçmiş hali, karikatürizeden biraz uzaklaşıyor o. İlk görüntü zaten konspet çizimiydi. Ama dediğin gibi çok karikatüristikti karakter çizimleri.
    Bundan baya bir kişi şikayetçi olunca(ama herkesin dibi düştü mekan tasarımlarına) firma biraz daha geliştirdi dizaynları. İlk baştaki kadar sırıtmıyor artık.

    Karakterler biraz daha "tehditkâr" oldu artık ve tam Cyberpunkvariler şu an. Elfleri emo yapmak da çok yakışmış Ama en çok Ogre ve Dwarfu beğendim. Tüm grubu dwarf yapacağım hatta ilk seferde.



    @Nicholai Hel: İlk oyunda da gece gündüz yoktu ama görevlerin(runs) çoğu süreliydi. Belli bir zaman diliminde halletmen gerekiyordu. Bunda da aynı olur herhalde.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.