Şimdi Ara

shadow of the colossus gizli video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar menüde ÜÇGENE basılı tutun 1 dk ve birtane video çıkıyor bilmiyorum biliryormusunuz

• O beklediğinde kendiliğinden gelen video mu yoksa farklı bir video mu çıkıyo? Youtube versiyonu varsa koyabilir misin?
  • ya ben üçgene basılı tuttum bizim agronun işte gezisi ar böyle sadece agra geziniyo.
    ha birde oyunda agro yu nasıl şahlandıracam.
    12. colossus dayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya ben üçgene basılı tuttum bizim agronun işte gezisi ar böyle sadece agra geziniyo.
    ha birde oyunda agro yu nasıl şahlandıracam.
    12. colossus dayım

Onun üçgene basmanla ne lakası var hiç bişeye basmadan bekle yine aynı video gelir. Bu arada 4 Colossus'un kalmış. Oyunun en zor Colossusuna gelmen için daha 3 tane var.
  • evet en zoru 15 miş bakalım çokheyecanlıyım youtubedende izlemiyom ama 13. colossus süpermiş.
  • Bende 11.colossus taydoö Cd Bozuldu

12 . COLOSSUS NASIL ACABA BIDE BI COLOSSUS VARMIS OLDURMEGE KIYAMIYOMUSUN COK GUZELMIS HIC SALDIRMIOMUS NASOL BISEY FOTO SUNU KOYARSANIZ SEVINIRIM

• 15. yanılmıyorsam en iri olanıKöprüden omuzuna atladığımız.Çok zordu evet ve avucunun içinde 2.zayıf noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazımtuncer -- 28 Ağustos 2007; 22:18:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

Bende 11.colossus taydoö Cd Bozuldu

12 . COLOSSUS NASIL ACABA BIDE BI COLOSSUS VARMIS OLDURMEGE KIYAMIYOMUSUN COK GUZELMIS HIC SALDIRMIOMUS NASOL BISEY FOTO SUNU KOYARSANIZ SEVINIRIM

12. Collosus, bunu kim öldürür ?

• Asıl buna kıyamaz insan
  • Off şu oyunun ikincisi çıksa artık.. Yalnız bunda sürekli indirilebilir içerik çıkarsınlar PSN'den.. Yeni Colossus'lar çıksın her hafta, çekiverelim 3-5 dolardan. Öyle yıllarca yeni oyun beklemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 28 Ağustos 2007; 22:28:00 >
  •  shadow of the colossus gizli video
  • Bana şu adamın resmini getirtmeyin ama.

• OTACON içlerinde en iyisi buydu gerçekten
  • Ya şu meşhur gizli 17. colossus'a nasıl geliyoruz? Hala bulamadım da
  • Nette Colosuslarin yerini gösteren Map var
  • shadow hayatimin oyunlarindandir, muziklerini hala dinlaerim. gelmedi boyle oyun ps e
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ya şu meşhur gizli 17. colossus'a nasıl geliyoruz? Hala bulamadım da

Valla tüm devleri öldürdükten sonra kızın uyuduğu kulenin tepesinde diye duymuştum. Kuleye tırmanırken müzik geliyo, altta yazılar yazmaya başlıyo falan ama bitürlü yukarda dev falan bulamadım ben. Sarı bi meyve var yediğin zaman pembe can seviyen azalıyo. :S
  • İşte gizli colossuslar::)

• Merak ettigim bişi var oyunun son kısmında karakterimiz canavara dönüşünce acaba yerli kabileli insanları yenemiyormuyuz yani alternatif son yokmu mecburmuyuz yenimeye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.