Şimdi Ara

Shadow Of The Beast (Ps4 EX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1989 Yılında Reflections Interactive tarafından geliştirilen Shadow Of The Beast yeniden yapımı ile günümüz konsollarından ps4 geliyor. Ps4 exclusives olacak oyun çıkış tarihi 2014 yılının sonunda bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 20 Ağustos 2013; 22:18:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel oyuna benziyor başta oynanması gereken oyunlar(bf4,kz,watcdog,skyrim online) gibi oyunları oynadıktan sonra oynayabilirim anca yani
  • Pek ilgimi çekmedi.
  • Keşke platform türünde yapmasalar da, şöyle GOW gibi oynayıp, çatır çatur kessek.
  •  Shadow Of The Beast (Ps4 EX)

Oyunun Wallpaper. Fena durmuyor en azından eskiden dayım sayesinde oynadığım için az çok hatırlarım aynı havada yaparlarsa güzel olacaktır.
  • Bir an aklıma Shadow of the Colossus
    geldi.
    Zaten gelmemsi mümkün mü?:

Shadow of the ...
    Shadow of the ...

Colossus - Devasa yaratıklar.
    Beast - Canavar / iri hayvan.

Videodaki dev yaratık
    , kara kapkara ruhlar...

Neyse, isminin hakkını vererek hoş bir oyun olması dileklerimle.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    Hacım sekin bininci mesajın uğurlu olsun.

Bu arada ilgimi çeken bir kaç oyundan birisi... Bence güzel bir oyun olacak.. Atmosferi hoşuma gitti nedense.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bu arada ilgimi çeken bir kaç oyundan birisi... Bence güzel bir oyun olacak.. Atmosferi hoşuma gitti nedense.

Şimdilik erken ama bana pek özel bir oyun gibi gelmedi

Bu arada orjinal oyunu baya sevilmiş umarım bu da o kalitede bir oyun olur

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hacım daha erken.. Ama o çöl atmosferi hoşuma gitti.
  • quote:

Aa. 8000 mesaj mı atmışım? Tam da şuan -sekiz sıfır sıfır sıfır = 8000- Valla hiç farkında değildim, dedin fark ettim.

Uğurlu olsun.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Aa. 8000 mesaj mı atmışım? Tam da şuan -sekiz sıfır sıfır sıfır = 8000- Valla hiç farkında değildim, dedin fark ettim.

Uğurlu olsun.
    />

ICO kaç yıldır üyesin bu forumda ya, benim 7 yıl ama mesaj sayım seninki nin yarısı kadar bile değil...

Bu arada bu tarz hiçbir oyun bana çekici gelmedi ya ama yinede dediğimiz gibi konuşmak için çok erken

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

ICO kaç yıldır üyesin bu forumda ya, benim 7 yıl ama mesaj sayım seninki nin yarısı kadar bile değil...

Bu arada bu tarz hiçbir oyun bana çekici gelmedi ya ama yinede dediğimiz gibi konuşmak için çok erken

4 yıldan fazladır üyeyim. Sence ben küflü ve tozlu muyum?

Acaba sade renksiz mi yazmaya başlasam? Bilemedim ki şimdi. Bazen diyorum "Aga bu mor nedir?
    />
    "

quote:

Shadow of the Colossus'u oynarken ahanda böyle "
    />
    " olmadın mı Hacidas?

• quote:

quote:

4 yıldan fazladır üyeyim. Sence ben küflü ve tozlu muyum?

Acaba sade renksiz mi yazmaya başlasam? Bilemedim ki şimdi. Bazen diyorum "Aga bu mor nedir?
    />
    "

quote:

Shadow of the Colossus'u oynarken ahanda böyle "
    />
    " olmadın mı Hacidas?

Yazılarının pembe olmasındansa mor olmasını tercih ederim, yerinde olsam bir süre de turuncuyu denerdim

Bu arada bu oyun sotc a pek benzemiyor ya, rise olsa kabulüm ama bu oyunun pek alakası yok gibi duruyor

Son olarak iyi post kasmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 21 Ağustos 2013; 4:23:59 >

• Şöyle mi?

Zaten sembolik olarak benziyor. Oyunun adı, oyundaki ögeler, karakter ırkları gibi.

Valla hiç post kasma gibi bir derdim olmadı Addidas hacı. Damlamış damlamış 80 günde devr-i forum olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 21 Ağustos 2013; 5:08:23 >

• quote:

Şöyle mi?

Zaten sembolik olarak benziyor. Oyunun adı, oyundaki ögeler, karakter ırkları gibi.

Valla hiç post kasma gibi bir derdim olmadı Addidas hacı. Damlamış damlamış 80 günde devr-i forum olmuş.
    />

Sen turuncuyu kullan hele
    İsim ise cidden benzer, önceki mesajımda yazarken özellikle dikkatimi çekti

• Koskoca PS4'e sadece iki adet AAA exclusive duyruldu. Hayır anlamıyorum. SSM veya Naughty Dog yeni oyun üzerinde çalışıyorlar belli. En azından bir teaser ile falan belli et di mi biz böyle bir oyun geliştiriyoruz diye. İki konferanstır Ubisoft sanki Sony'yi sahiplenmiş gibi uğraşıp didiniyor. Sony'nin tek yaptığı garip garip herifleri çıkartıp karşı panoya yerleştirdikleri prompterdeki yazıları vurgulu bir biçimde okumak.

Ben bu konsolu indie oyunlar için almayacağım. Onları açar PC'de cep telefonunda falan da oynarım. Madem sen böyle donanımsal özelliklere sahip bir alet üretiyorsun o zaman o konsolun hakkını verecek konuya ve içeriğe sahip oyunları piyasaya çıkartmak zorundasın. Ps1de indie yoktu. Ps2 ve Ps3te de gayet kaliteli yapımlar geldi. Sırf oyun az diye yelpazeyi geniş tutmak adına şu oyunları bize next gen diye tanıtmaları utanç verici. Çıkart iki sene de, bir buçuk sene de bir GOW çıkart, Uncharted çıkart. Millet bayıla bayıla oynayacak. "Off çok bozdu yhaaa" diyenlerin yarısı da oynayacak. Bunları alıp devlet sırrı gibi saklamanın anlamı yok.

• Fragman etkileyici
  • quote:

Turuncu çok açık, vazgeçtim.

Aslında "Shadow of the ..." pek sık kullanılan bir isim.

• quote:

quote:

Turuncu çok açık, vazgeçtim.

Aslında "Shadow of the ..." pek sık kullanılan bir isim.

Colossus çok başkadır. Adını almadan önce besmele bile çekmek lazım.

• Oyun büyük ihtimalle sidescrooller olacak, yani yana ilerlemeli. Aslında Amiga dönemlerinden klasik bir oyunun yeniden PS4'te hayat bulmasına şahit olacağız. 3D platformer'da olsa, sidescrooler'da olsa her türlü gideri var bu oyunun. Merakla beklediğim oyunlar listesine şimdiden eklendi, bir de Rime var tabii.

Çıkmamış bir konsol için oyun duyurusu konusunda sabırsız olmamak lazım. 2006'lardan Motorstorm'lar, Resistance'lardan nerelere geldiğimizi, neleri oynadığımıza bir bakın. Bu oyunlar PS3'ün çıkış oyunlarından çok daha sağlam oyunlar. Killzone SF, Drive Club gibi oyunlarla harika bir lineup'a sahip PS4. Bize de çıktıktan sonra alıp oynamak düşer.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.