Geçen açtığım konuda tam olarak neye ihityacım olduğunu anladım. 3 GB Ramla beraber bilgisayarımın özellikleri HpCompaqrp5700 Sorularım şunlar : Shader en az 3.0 destekli power Supply kısmı linkleki verilere uygun (Çünkü tam hangisi anlamadım o kısmı) bir ekran kartına ihtiyacım var. En az DDR3 almam lazım sanırım ama hangisi sorunsuz uyumlu çıkar bilmiyorum. Ekran kartının ram kapasitesi vs. kaç olmalıdır en az? Windows 7 ultimate 64bit kullanıcısıyım. en fazla 150 taş çatlasın 200 olan bir ekran kartı önerebilirmisiniz. Yüksek bir oyun performansı falan istemiyorum. En fazla 2 sene idare edicek bişi olsun yeter bana. Şimdiden teşekkürler.
Garipimus
kullanıcısına yanıt
SM 3.0 e. kartı çook eskilerde leadtek 6600GT aldığım'da içinden çıkan splinter cell diye 1 oyun hatırladım şimdi, oyunda sm2.0 ve 3.0 seçenkelri ayarlarındaydı.
Herneyse bu shader modelleme 1 yönden'de Dx desteğini simgeliyor, sm 4 ve 4.1 directx 10'u simgeler, şimdiki kartlar dx 11 olduğuna göre sm 5.0 destekler'ler.
Full HD çözünürlük için 1gb ramli modeller yeterlidir, zaty ucuz ve yüksek oyun performansı veremiycek kartlar için aslında bu bellek bile çok, çünkü bu çözünürlükte yüksek detay oyun zaty oynatamıycaklardır.
Ancak system bilgisin'de genişleme slotları kısmı sanki extra 1 VGA kullanımı için elverişli değilmiş gibi : Expansion Slot : 2 full-height PCI, 1 low-profile PCI Express x1 and 1 SDVO/ADD2 connector.
Kısacası 1 kart önerirrsem çalışırmı tam emin değilim.
Anakartın bumudur ? :
R7 250 gddr5 alabilirsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o kasanin guc kaynagi 240w imis yani pek fazla secenegin yok.gt630 64 bit ya da amd 240 alabilirsin.