Şimdi Ara

Shaco Jungle Sezon 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arp/Mr/Armor ve Arp Quintlerle en iyi jungle nasıl yapılır? Bu soruyu sormamın nedeni genelde 3lvl olmamın normale göre uzun sürmesi + bluedan sonra canımın az kalması.

Mobafire, solomid vs. hepsine baktım. Teodur diye bir adamın rotası vardı şu 2:18'de 3lvl olunan. Rede gelen +100hp sonucunda o artık işlemiyor ( en azından benim runelerimle ).

+ Mastery konusunda sıkıntı yaşıyorum o rotasyon ile. Exp runelerim olmadığı için mecburen en az 14 puanı utilitye veriyorum. 14/2/14 gibi saçma bir mastery tablosu karşıma çıkıyor bu sefer.

Sonuç olarak usta junglerların fikirlerine danışmak zorunda kaldım. Yorumlarınız için saolun

• Genel olarak özetliyim.Hangi championla yapıyorsan yap seni korusunlar ve pull yapsınlar.armor +5 pot ile başla.Blue > köpekler > 4 tane zımbrıtı > çiftli golem > kırmızı buff > 4 lü zımbırtı > gank ama shaco ile yapıyorsan pulla gerek yok hemen rush yap oyuncaklarını blue ya diz hemen ölüyor blue gerisinide dedigim rotasyondan devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 19 Aralık 2011; 19:21:57 >
  • Tüm yorumlardaki rotasyonu denerim yazmaktan çekinmeyin

Mastery olarak 21/0/9 mu yoksa 21/9/0 mı daha iyi olur? Her guilde farklı bir mastery tablosu içeriyor
  • 21/0/9 gank açısından daha iyi olucaktır.Buffların süresi uzuyor.
  • rune olarak 10 arp 10 ad mark-quint armor seal mr glyph kullanıyorum. bot+3pot başlayıp direk kırmızıya gidiyorum w verip 5 tane kutu koyuyorum(tam lizardın spawn yerine veya daha arkasına ki sadece lizarda vursun kutular) oraya nerdeyse 1:40 falan süre hemen blueya gidiyorum çıkmasına yetişiliyo pull alıyorum dönceği yeri hafif kestirerek oraya da bi kutu koyunca maviyi rahat alıyosun pot basmadan aldığım oldu pull iyi olunca. bu arada kırmızıdaki 5 kutu kırmızı çıkar çıkmaz kırmızıyı öldürüyo ve çok erken bi sürede double buff almış oluyosun. karşıdaki junglerın maviden başlayacağına oyun başladığında eminsen 5 kutuyu karşı kırmızıya koyabilirsin. eğer lane e gang gidiceksen 3 level olman gerekiyo kurtları da kesince 3 levela 1 exp eksik kalıyo(!) bi brushtan minion expi çalabilirsin bi seferlik 3 olunca q ya da verip laneleri turlayabilirsin. veya karşıda olaf gibi az hpyle gezen veya nocturne gibi ilk levellarda zayıf olan bi jungler varsa maviyi alır almaz karşı junglea gidip counter-jungle yapabilirsin ama udyr-leesin tarşı champlara karşı fazla tavsiye etmem. mastery olarak 21/0/9 kullanıyorum summoner spell olarak exhaust-smite. build ufak değişikliklerle birlikte bot+3pot-wriggles(sword-armor-scepter sıralamasıyla)-sheen-brutalizer oluyo core olarak. burdan sonra genelde wit's end alıp trinity force yapıyorum. eğer earlyde çok kill aldıysan infinity edge rush yapabilirsin ama wriggledan gelen lifesteal ve armor survival verirken minionlara true damage sayesinde 6dan itibaren çok rahat dragon alabilirsin bence esgeçilmemesi gereken bir item.
    not: shacoyu yakın zamanda aldım eksikler olabilir ama ana hatlarıyla böyledir

• Shaco ile bluedan sonra canının gitmesi bile anlamsız. En çabuk blue kesen karakterlerden biri. Diz 6 tane box. Blue doğar ve ölür.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 19 Aralık 2011; 20:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 ap runesine gerek yok.Red buffa 5 tane box koy.Sonra wolflara geç boxun cd süresi 2 saniye kala wolflara dal sonra box koy.Sonra blue buffa dalmaya başla arkasına bi box daha smite ile rahatca yaparsın.1 pot wolflarda kullan 1 pot blue buffda sonra gank atabilirsin.Bot ve 3 heal pot başla.Armor alma.2.9 kalıyor onun için exp veren rune alman lazım.Spell olarak smite ignite al.Ama yeniyim diyorsan shacoda flash smite alman daha iyi senin için.

Masteries'e gelince Shacoya critical dmg lazım olduğu için ben offense 24 veriyorm.3 pointde havoca.Diğer 6 point 6 magic resist 6 armor
  • Boots of speed + 3 potions başlıyorum.Red alıyorum direk 2 levelde ya da 3te illa ki first blood alıyorum.Shaconun deceive olmasa oynanmaz bu kadar açık net söylüyorum.21-0-9 oynuyorum buff süresi arttırmak işime yarıyor.Rankedda permaban zaten fakat 70 oyunumda sadece 2 kez shaco oynayabildim onları da kazandım shaco oyun gazandırır !!! Counter jungle da çok rahat yapabilirsin hatta ben karşıda mavi ile başlaması şart olan champlar olunca(fiddlesticks,udyr,noc,twitch) vb vs gidip karşıdaki redden başlıyorum benim rede de ward attırıyorum atıyorum içim rahat oluyor smite exhaust kullanıyorum exhuast yerine ignite ghost da kullanılabilir.6 olunca drake kesebilirsin gene tabii wriggle ile beraber.Daha ne yazayım bilader öf evet flash yoksa karşı red sakat olabilir azıcık.Ve shaco oynuyorsan redden başlıyorsan karşıdakiler sana büyük ihtimal gank atacaktırlardırlar.Veya bebeleri dizersin karşıdaki kocaman olan wraithe smite atarsın dönersin kendi redine(15 saniyede dönebilirsen) hem karşıdaki biraz yavaşlar hem sen hızlanırsın tak tuk gank atarsın moral bozarsın.Destan gibi oldu ama boşver iyidir oku işte okumak iyidir

• Videodaki olayı denedim.OP
  • nedense yukardaki rotaya bir türlü ısınamadım halbuki main champım
  • exp masterysine ihtiyaç yok ki.eskiden olduğu gibi exp masterysiz blue kesince 1,99 levelda kalmıyorsun direk 2 level oluyorsun.O yüzden direk 21-6 git,ayrıca 6 dmg return minion dmglerine öyle bi talent var onu al sana vuran minionlara 6 dmg baya hızlandırıyor junglei.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

exp masterysine ihtiyaç yok ki.eskiden olduğu gibi exp masterysiz blue kesince 1,99 levelda kalmıyorsun direk 2 level oluyorsun.O yüzden direk 21-6 git,ayrıca 6 dmg return minion dmglerine öyle bi talent var onu al sana vuran minionlara 6 dmg baya hızlandırıyor junglei.

buff duration op
  • Yukarıdaki rotayı exp mastery veya rune olmadan yapınca 2lvl %90 küsür expte kalıyoruz. Exp mastery verince başka sorunlar oluyor.

Neyse bazen de Wolflere dalarken kutu direk büyük wolfe dalmıyor bi birine bi ötekine yapıyor öyle olunca wolflerde zaten canımın çoğu gidiyor. Blue smite ile pek sorun olmuyor. Potların 3ünü de kullanınca anca canım yeterli oluyor ganke. Wolfler doğduktan sonra kutuyu nereye koymalıyım ki sadece büyük olana dalsın?? Yukarıda adam Wolfler doğmadan gidiyor koyuyor ama jitb büyük wolfun içine konulmuyor Bir ara normalde deneyeceğim bakalım...

Saolun yorumlar için sonuçları yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Yukarıdaki rotayı exp mastery veya rune olmadan yapınca 2lvl %90 küsür expte kalıyoruz. Exp mastery verince başka sorunlar oluyor.

Neyse bazen de Wolflere dalarken kutu direk büyük wolfe dalmıyor bi birine bi ötekine yapıyor öyle olunca wolflerde zaten canımın çoğu gidiyor. Blue smite ile pek sorun olmuyor. Potların 3ünü de kullanınca anca canım yeterli oluyor ganke. Wolfler doğduktan sonra kutuyu nereye koymalıyım ki sadece büyük olana dalsın?? Yukarıda adam Wolfler doğmadan gidiyor koyuyor ama jitb büyük wolfun içine konulmuyor Bir ara normalde deneyeceğim bakalım...

wolfleri pullamıycak şekilde koy kutuyu sonra büyük wolfe bir vur ol gelsin önce yada direk üstüne veya arkasına koy.

• quote:

Yukarıdaki rotayı exp mastery veya rune olmadan yapınca 2lvl %90 küsür expte kalıyoruz. Exp mastery verince başka sorunlar oluyor.

o tamamen şans.Fear yediği için nereye koştukları belli değil onun için büyüğe daldırmak için herhangi bir şey yapmana gerek yok.Çünkü wolflar birbirine çok yakın.

• quote:

%90küsür değil sadece 1 exp(!) eksik kalıyo özellikle ayarlanmış gibi gang yapcağın lane e gidip brushta bir minion expi bekleyip q verip gang yapmak mantıklı olcaktır bu durumda exp masterysi yerine. zaten counter jungle yapcaksan hiç wolflara bulaşma buffları al karşı junglea koş.wolf sadece şans arkadaşların dediği gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.