Şimdi Ara

Shaco buff istiyor açık ve net... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

zorla şakacı şako rehberi istemişssin
  • Jung donmesini bilmiyorum fakat gankleri %80 kill cikarir iyi shaco cok tehlikeli mide babysit yapmisti 4 pink ward falan engellemiyor adami cizmisti beni shaco op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengeli bence flash atıp görünmez olan j4 düşünsene.Onun tarzıda bu beceremeyen oynamasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin champion tanklasın mı ne bekliyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

gizemli kutudan 2 shaco skini çıktı bende oynama ihtiyacı hissettim ziyan olmasın diye güzel bi shaco rehberi varsa link atında faydalanak kekeler şakacı shaco olmasında

şako oynamak sanattır kutuları 0.56da yerleştirmeye başla önemli bi trick bu

onları biliyorumda oyun uzayınca ne yapacağımı bilemiyorum shacoyla mesela late gamede ne yapıyosun sürekli split push mu ? malum trde eksik meksik demeden adamları gördükleri gibi tf giriyolar haliyle 5v4 olunca ölüyolar benim splitim bir işe yaramıyor

split push yapanı avlıyorum split pushtan çok

• Flash ignite alıyorum ama bu seferde ignite aldığımı görünce redi blueyu falan güzelce totemliyorlar Shacoyu o kadar iyi oynayamıyorum,ultiyi iyi kullanamıyorum. Enemy Team Shaco diye bi eleman var diamond şuan sanırım o iyi oynuyor shacoyu. Bu arada banada kutudan workshop shaco çıktı shaco konusunda kendimi geliştirmem lazım.

Edit : Flash değil smite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 2 Şubat 2015; 0:11:19 >
  • bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

Early Game i aşırı güçlü late game de güçten düşmüyor ama aşırı riskli.Yaptığınız bir hareket karşı takımın kazanmasına neden olabilir.

shaco latede düşmüyorsa kim düşüyor latede?

Renekton, shaco late game de yine bir suikastçı olarak kullanılıp adc apc teklenebilir.
  • Sen oynayanıyorsun diye heroya buff gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Sen oynayanıyorsun diye heroya buff gerekmiyor.

Dostum iyi oynayamıyorum zaten, ama diğer ormancılar çok rahat bir oynayışa sahipken shaco hem riskli hem bu riske değecek ekstra bir artısı yok..
  • ad shaco da ap shaco da lated adc tekler devamını getiremez. bruiser çıksan az biraz takımın önünde durabilirsin ama bi jarvandan udyrden dayak yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Dostum iyi oynayamıyorum zaten, ama diğer ormancılar çok rahat bir oynayışa sahipken shaco hem riskli hem bu riske değecek ekstra bir artısı yok..

Valla ben çok oynamasam da bi aralar çok sarmıştım ve gidip skinini de almıştım. Early'de terör estiriyordum. Late'de tek kimi görürsem gidip tek atma keyfini yaşıyordum ve karşıdan küfür yiyordum bu da öyle bir anım.
  • quote:

quote:

Shacoyu shaco yapan da bu değil mi zaten. Oynaması zor bi champ herkes beceremez.
  • quote:

quote:

Diğer junglerler latede tank olurken shaco assasin oluyor farkı bu. Takımda tank eksikliği varsa ve shaco alırsan tabii takım çok squsihy olur ve oyun uzadıkça hepiniz tek yemeye başlarsınız. Takım tank olarak dengeliyse shaco latede adc-apcyi aradan çıkarır ama diğer junglerler bunu doğrudan yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

quote:

quote:

Shacoyu shaco yapan da bu değil mi zaten. Oynaması zor bi champ herkes beceremez.

Ben becermek istiyorum

• Shaco'yla yaptığım level 2-3-4 gangları başka hiçbir şampiyonla o kadar rahat yapamıyorum bence dengeli.
  • buff tan önce bi visual upgrade yapsalar daha iyi olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

quote:

quote:

Ben becermek istiyorum

Korkutma beni qnq

• Shoco karşı takıma gelince seçim ekranından çıkıyorum.

Hiç unutmam 3 tane vurdu bana.

• Shaco alırca oyunu asla uzatmamak gerekir. Çok kırılgan.Tamam sevdiğim bir hero saygım olan bir hero ama Jarvan IV gibi takıma daha yararlı herolar varken ne yazıkki pek oynanmıyor.Dengeli değil biraz buff ve skill yenilemesi gelmeli yakında da geliceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.