Şimdi Ara

SGt.Enigma Top 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • :D oğlum benim videoyu yayınlamış video işini birakıcam diyodum :D burdan yürür giderim lan artık @MirlivaVII

www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
  • 0ptimusPrime 0 kullanıcısına yanıt
    Oha lan sgt enigma bi de Sen mi yolladın videoyu nasıl haberdar olmuş? Ayrıca adını yanlış söylemiş mal
    Origin ID: _zKn_ BattleField 4 BattleField 3 BattleField Bad Company 2
    Katılım Zamanı: 7 Mart 2007
  • Helal olsun

Repungo oynuyor sanıyor heralde videoyu yanlış anlamadıysam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 3 Ocak 2014; 12:41:33 >
  • bizim squadda bir tek repungo diye bir herif var farkli o sanmiş :D sonradan düzelttirdim kanka bu enigma işte objective plays diye seri yapmaya başladi bende ilk bölüm sonrasi göndermiştim videoyu :D dün yatarken baktim video yayinlamiş bir izliyim dedim :D şimdi izliyorum isim repungo :D ama benim klibim ilkten dedim ki acaba :D videomumu arakladilar noluyor falan sonra baktim kanal linkini doğru yazmiş benim :D dedim haci düzelt hemen orayi
    www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
    Ts'ye çağırda beraber oynayalım keratayla kanka

• oğlum başka bir yere daha göndermiştim ordanda top 5 e almişlar 10 k abonesi :D var mih mih
    @MirlivaVII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimusPrime -- 5 Ocak 2014; 2:42:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sylass Jungle 22/0/7 Kda
    geçen ay açıldı
    Creep sezon 2
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    ooo iyi kanka Hazard Cinemaya falan yolla. Büyük takipçisi olan kanallara yolla
  • hmm iyi olmuş sen videoyu 2-3 dakika şeklindemi yolladın sonra o kendi montaj felanmı attı yoksa montajlayıpdamı yolladın ama iyi olmuş 5.sin ama genede iyi bence assault alsan daha iyi giderdin heralde :) Bide ünlü birimi bu enigma anlamadım abonesi az gibi top 5 de eğer iyi bir video yakalarsan chaboyy a yolla derim kanalının ismini funny battlefield 4 diye değiştirdi gerçi ama aboneside 500 bin sayılır 480 mi 470 küsürmü ne top 5 videolarını izle orda yolla bu arada chaboyy un kanalındaki top5 leri izleyin derim adamlar nasıl oynuyor görseniz birsürü örnek var arkadan jet adamı kovalıyor kendi jetini yani adam jet ile vurmak varken e ye basıp atlıyor havada rpgyi çakıyor sonra tekrar uçağa biniyor bunlada kalmıyor bir 10-15 kişiyi vuruyor halada ölmüyor daha birüsür var arkadaki jete c4 atıyor adam felan birsürü var bence ona yolla daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 5 Ocak 2014; 19:47:30 >

• optimusprime ti ar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 6 Ocak 2014; 15:33:48 >
    Battlefield 1-3-4 - CS:GO - GTA V - COD:AW - ETS2 - PUBG - NFS
  • Baya iyi sahneler olaylar olgular herşey var i like this

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Helal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.