Şimdi Ara

SGK ve ikiz doğum hakkında bilgisi olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tek doğum hakları dışında ikiz bebekler için ayrıca bir sosyal hak varmıdır. Yani doğum parası, süt izni bunların dışında işte ne bileyim çocuk bezi yardımı mama yardımı gibi varsa nasıl mürecaat etmeliyim. ayrıca 2 çocuğum daha var toplam 4 çocuk oluyor sıkıntıdayım ekonomik olarak. :(((( Varmı bana yardım edecek bilgisi olan...

• Bildiğim kadarıyla yok ama yine de Sgk nın 170 miydi neydi arayın isterseniz.Allah kolaylık versin valla zor.
  • allah bağışlasın hocam millet çocuğum olmuyo diye üzülür siz çok var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

allah bağışlasın hocam millet çocuğum olmuyo diye üzülür siz çok var diye

Allah olmayana da versin üstad üzülmüyorum çucuğum çoktu aksine çok mutluyum ama onlara iyi bir gelecek hazırlayamam diye endişeliyim.
  • Benim ikizlerim var 4,5 aylıklar. Açıkçası pek bir yardım yok devletten. Eşiniz çalışıyorsa SGK 'dan doğum izninde olduğu dönemin parasını alabiliyor toplu olarak. Süt parası var aylık çocuk başına 90 küsür lira. Birde Asgari geçim indirimine ek olan çocuk parası var ama o da çok cüzi bir rakan 20-30 tl diye biliyorum.

Senin asıl avantajın çocuk sayının 3'ten fazla olması. Devlet 3 ve 3'ten fazla çocuğa para yardımı yapıyor diye biliyorum. Bunu mutlaka araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Benim ikizlerim var 4,5 aylıklar. Açıkçası pek bir yardım yok devletten. Eşiniz çalışıyorsa SGK 'dan doğum izninde olduğu dönemin parasını alabiliyor toplu olarak. Süt parası var aylık çocuk başına 90 küsür lira. Birde Asgari geçim indirimine ek olan çocuk parası var ama o da çok cüzi bir rakan 20-30 tl diye biliyorum.

Senin asıl avantajın çocuk sayının 3'ten fazla olması. Devlet 3 ve 3'ten fazla çocuğa para yardımı yapıyor diye biliyorum. Bunu mutlaka araştır.

tamamdır usta eyvallah benim 14 ve 7 yaşında iki çocuğum var ikizlerle 4 olucak dediğin durumu araştırayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.