< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (143. sayfa)

-
-
Kucuk olsun demedim ki hocam, 27 litrelik itx bir kasa da çok işlevsiz o kadar boyutu kabul ediyorsaniz en az atx desteği olmali, yarin bir gun kart aramakla ekran karti boyutlariyla ugrasmamalisiniz bence, ayrica ekstra para vereceksiniz itx kartlara, tercih sizin tabii ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onun git gelini yaşıyorum hocam ama atx ya da mAtx olarakta düzgün bir kasa bulamadım maalesef. Air 540 var seçeneklerde ama onunda tek fanı var ve yan tarafı akrilik panel maalesef. 2022 yılında da akrilik bir panel kullanmak istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam,
Ben zamanında CM NR200P almadan önce aşağıdaki modelleri araştırmıştım ama Türkiyede maalesef yoktu.
Bulabilseydim muhtemelen Q500 modelini alacaktım.
İkisi arasındaki fark Q300 modelinde PSU altta olduğu için mATX ve ITX anakartları destekliyor ancak Q500 modelinde ITX kasalarda olduğu gibi PSU ön tarafta olduğu için ATX anakartları da destekliyor.
Bu modellere de bakabilirsiniz.
https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/masterbox-q500l//
https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mini-tower/masterbox-q300l/
-
-
@Omara link paylaştı aklımı çeldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam mükemmel görünüyor ellerinize sağlık ben standoff mod yaparak kullanacağım hocam sanırım. bir de z590’a işlemci alamadım daha
i7 6700’lü olanı takıp sök çıkar yapmak istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 12900k aldım bekliyor. Asus rog 690i düşünüyorum birde 6000mhz üstü ddr5 ram. Şimdilik z490i ve 10900kf ile devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CrazyTechLabyoutube
Checking out the new @Phanteks Evolv Shift XT - brand new mini-ITX case from Phanteks for 2022. It's expandable to allow for super-small builds or fans and radiators in the roof, RGB lighting, PCIe 4.0 riser cable included, USB 3.2 Type-C and SFX PSUs. More info and full review soon!https://www.youtube.com/watch?v=0tiUPYsqens -
Güzel olmuş eline sağlık @MALİ MÜŞAVİR
Edit: güç kaynağının fanı neden Mash tarafa bakmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 6 Ocak 2022; 11:19:22 > -
gzüel fiyat @foton3
-
Nakite sıkıştığımdan hızlı satış yapmam gerekiyor. PS5 takas olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foton3 -- 7 Ocak 2022; 17:3:2 > -
ben de z590-i anakartıma işlemci alamadan amd anakart aldım. ilgilenenler dükkanımda konuya ulaşabilirler.
gaming gecesindeki asus x570i 1498 tl gerçek miydi ? :D
-
ben onu aldım o yüzden z590-i’yi satıyorum hocam
hayırlı olsun hocam görsem 2. kasama b450 nin yerine ben de çekerdim, aslında gördüm indirimde olduğunu fakat fiyatını takip etmedim, açıkcası o kadar düşeceğini sanmıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 8 Ocak 2022; 0:50:6 > -
-
İlanlar cıkmıstır bile 3500TL ye satılık X570i diye...
1 tane uygun fiyatlı urun,sistem gercekten garibanın,ihtiyacı olanın eline gecmiyor,yar olmuyor.
-
hocam geçen 5600x 3300'e düştü millet 2-3lü aldı.. hızlı olan parası olan kapıyor.
-
Kızdıgım su neden 3 lu, 5 li 10 lu alınıyor.Herkes stokla vurgunculuk pesinde, gercekten ihtiyacı olana 1 tane cöp bırakmıyorlar.Kızdıgım nokta o, Asus X570I kullanmaya alınmıyor.Adam ertesi gun 3500 e buraya ilan koymaya alıyor.Ama gercekten ihtiyacı olan alamıyor.
13 bine Modart ın sattıgı sistemi sadece Ekran kartını 16 ya satıyorlar.Bu konu da dahil,Nvidia AMD konuları da dahil tamamen stokculuk uzerine adamlar gunde 5 tane ayda 1500 tane urun alıyor Amazon,Newegg den yetmiyor Ulkede ne kadar uygun fiyatlı Hazır Sistem varsa 50 tane,100 tane eve dizmis satılık diyor.
Dedigin dogru ama bir eksikle Hızlı Olan,Parası Olan Stoklayıp 2-3-5 katına ilana koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 8 Ocak 2022; 16:3:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X