Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.436
Cevap
154
Favori
225.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam normal sisteme dönmüştüm z590 ace almıştım. Şimdi kasa alınca sanırım z490i unify i satıştan kaldıracağım bana lazım olacak çünkü😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt

Hocam onu bir arkadaşım için sordum ama bir şans belki siyah olmaz diye sordum, sonra geri dönüş yapmayı unuttum size de yoğunluktan. Kusuruma bakmayın. :)

Halihazırda zaten Ghost S1 var, steck'le aynılar nerdeyse.

Bu kasayı da aldım ama kullanır mıyım bilmiyorum, Ncase M1 bile büyük geldi sattım :)

• https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1-c.w4004-23403778573.29.356f1bfaPLfwqr&id=648332284872#

Daha önce paylaştığım AKLLA A6 hakkında detaylar gelmiş, benim son kasam bu olacak gibi duruyor, şu ekonomide itx kasa için bütçe ayıramayacağımı anladım, elimdeki a4 pro yu satar satmaz a6 ya geçeceğim bence uyumluluk olarak AKLLA yine çok iyi iş çıkarmış, benim eski 50 55 litrelik kasaya sığdırdığım her şey sığıyor, yaklaşık 20 litre, keşke ön tarafa da 140*2 den fan ekleyip ızgaralı yapsalarmış muazzam olurmuş, kasanın montaj durumuna göre ileride belki kendim modifiye ederim o kısmı

en küçük matx kasa değil belki ama uyumluluk olarak en mantıklı matx kasa bu bence,matx arayan çok kişi vardı ve güncel bilgiler olduğu için tekrardan paylaşıyorum

yorumlarımı hava soğutmaya göre yaptım sıvı soğutma açısından nasıldır oranlar uyumluluklar hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 25 Aralık 2021; 21:29:58 >

• Benim kargo geldi.
    SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    hocam bu ne hız benimkş gelmedi daha :) güle güle kullanın hocam. ilk izlenimleriniz nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı geldi evet. İşyerime geldi fazla bakamadım ama malzeme kalitesi güzel ben beğendim. Nzxt z63 ü bekliyorum gelince kuruluma başlayacağım.

• çok şükür benim kasa da geldi

Güle güle kullanın hocam.

Sizce soğutucuyu nasıl kurmalıyım.
    Fanlar içeden sıcak havayı dışarımı atsın(optimum tech de öyle kullanmışlar)
    Fanlar dışarıdan temiz hava çekerek kasa içerisine atsın.

push egzoz yapıcam hocam ben. soğutucu

İnelemelere bakıyorum intake daha iyi gibi.

Lian Li ye geçmiştiniz diye hatırlıyorum :) bu ne hız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9800TL

PİYASA FİYATI 25.333 TL

Bilgisayarı almadan önce tüm termal ve akış analizlerini kendim yaptım

Bilgisayarın giç bir yerinde ucuza kaçılmamıştır

İstanbul içi gelip yerinde görebilirsiniz.

Parçalar birbiriyle tam uyumlu olup, kasa içi kablo rotalaması yapılmıştır.

Parçalar Kasım 2020 de alındı. Fatura garanti mevcut.

HardDisk SSD - Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GBX1 =1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7S500BW) X 1

1526 TL

HardDisk SSD - Samsung 840 SSD 500gb X 1

1099 TL

Kasa Fanı Üst - Arctic P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A) X 2

227X2=454TL

Ram - Patriot PVS416G440C9K Viper Steel 8GBX2=16 GB DDR4 4400 MHz CL19 Ram X 2

3234TL

İşlemci Soğutucu NOCTUA NH-L12S + 1ad NF-A12x15

1223TL

Kasa Fanı Alt - NOCTUA NF-A12x15 PWM 120mm 1850-450rpm, 55.44cfm max, 23.9db max Krem-Bordo Kasa fanı X 2

589X2=1178TL

Kasa - Cooler Master NR200 Beyaz Kasa

2514TL

Anakart - Gigabyte B550ı-aorus-pro-ax Mab Amd B550ı Am4 Ddr4 5300mhz

4304TL

İşlemci - Amd Ryzen 5 5600X 3.7ghz 35MB Cache Soket Am4 Işlemci

5300TL

Güç Kaynağı -FSP Dagger PRO 650W 650W SFX 80+ GOLD tak çıkar kablolu SDA2-650 Güç kaynağı

2301TL

a

• Arkadaşlar merhaba, ilk defa itx bir kasa alacağım ama şu anda kullandığım anakartım 190x170 boyutunda normal itx anakartlardan biraz daha büyük. H210i alacağım kasa olarak, internetten baktığımda Mini Dtx anakart kullanan şahıslar gördüm 203mm × 170mm boyutunda anakartları. Sizce anakartım uyar mı sistem? Resimde normal itx anakart takılmış hali mevcut, mavi alan kadar bir boşluk kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gehinnomm -- 3 Ocak 2022; 23:37:47 >

• Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    hocam bence nr200’e benzeyen matx kasaları inceleyin.

Hocam fiyat olarak çok uyguna buldum o yüzden bu kasayı alacağım büyük ihtimalle, sıfır kapalı kutu olarak 500 TL'ye buldum.

https://pcpartpicker.com/products/motherboard/?compatible_with=x7hmP6

Anakartınız bu listede yoksa kasada kullanamazsınız.

Alacağınız kasanın model numarasını kontrol ediniz. Eski versiyon olduğu için ucuz olma ihtimali yüksek.

• Listeyi kontrol ettim hocam, anakartım listede mevcut. Eski ile yeni versiyonu nasıl ayırt edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gehinnomm -- 4 Ocak 2022; 7:54:9 >

Yeni modelde tip C bağlantısı var.

• Fotoğraflardan baktım hocam kutunun üstünde type-c portu gözüküyor kutunun üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gehinnomm -- 4 Ocak 2022; 8:45:36 >

27 litrelik, desteği berbat bir kasa olduğu için ucuz olmasın hocam? 27 litreye atx destekli kasa bulunur, matxi geçtim bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.