< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russwell -- 8 Şubat 2020; 10:56:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russwell -- 8 Şubat 2020; 10:56:23 > |
Satıcı ve ya kavurucu madem bizi çok düşünüyor, sıcak fırsatları çok seviyor, 150grlık paket yapar ( 1kg fiyatının 150 gram için 0,15 katına fiyat belirler ) bizde alır deneriz. Benim görüşüm bilmediğiniz kahve çekirdeğini asla 1 kg almayın, sonra verdiğiniz paraya kıyamadığınızdan sevmediğiniz kahveyi geberene kadar içmek zorunda kalırsınız. Sonra ortada kahve keyfi bile kalmaz, geriye kalan sadece kahve eziyeti olur. evde 5-6 yıldır hemen hemen hergün güzel latte yapan kıladamın tavsiyesidir. Bu kahve 40tl/kg olsa yine gidip almayın. Madem kahvene güveniyorsun, tanıtım amaçlı 150gr lık kahveyi 12,75 TL den satarsın, beğenen zaten geri gelir. Birde isim başarısız olmuş, sanki ucuz çin kahvesi ismi gibi, made in china havası hissettiriyor. Sezy Yang ne abi ! |
Niye az güldün, bol bol gül
sıkıntı yok ![]() Bence sen reklamını farklı yerde yap. her 80TL/kg kahve satan adamın fırsat konusu açılsa buralar kahve fırsatıyla dolar. Ha diyorsun ki, iyi kahveyi önermek istiyorum, o zaman yeri burası değil sizi şuraya alalım : https://forum.donanimhaber.com/gercek-kahve-keyfi--52382437 Ben öyle kolay kolay alınmam, sadece bu konu reklam kokuyor :-D |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 8 Şubat 2020; 11:9:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 8 Şubat 2020; 11:30:33 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
|
|
Başkan gözünün yağına iki yumurta kırayım. Sezy yang filter tadında bana kahve öner malum kahve fiyatları belimizi büktü bu kahvenin bir muadili olsun. Bu arada başka tedarikçi de olur. Özelden yaz mesaj at dumanla yolla lütfen bana bir kaç muadil öner. Sayende iki senedir bu kahve dışında ne kahve içebiliyorum ne de başka içecek. |