Bildirim
sezon sonu tek transfer yapılmalı bence.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forvet lazım takıma -
dediğim bölgeye yapılan iyi bir takviyele ofansif sorunumuz çözülür bence. -
evet tek transfer lazım...yıldırım demirörenin gidip herhangi birinin gelmesi... -
yıldırım demirören ve ekibi gitmeli
+ bi de sol bek alınmalı -
quote:
Orjinalden alıntı: Kud
delgado ve yusufn yerine bir yıldız alınırsa bu iş biter bence.son yıllarda futbolun en gözde mevkii olan forvet arkasına yani.siz neler düşünüyosnuz ?
Bence yanılıyorsun.
Eskidendi o. -
Delgado ve ibo gitsin. Onların yerine iyi adamlar almak lazım. Gerisi güzel. -
Geçen sene sürekli defansımız eleştiriliyordu ama en az gol yiyen 3. takımdık kimse farkında değildi. Birde attığımız gollere baktığımız zaman fark ortaya çıkıyordu.. Şamp. için yarışan bütün takımlardan az gol atmıştık ama bu sene bütün takviyeler orta saha ve defansa yapıldı hiç forvet almadık.. Bizim sorunumuz gol atamamak -
Ben Beşiktaşı dün çok beğendim, özellikle ilk yarı. Delgado ve Yusuf yoktu, takım 10 numarasız oynadı. Keşke hep böyle olsa, 10 numara olayı bitti artık. -
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
evet tek transfer lazım...yıldırım demirörenin gidip herhangi birinin gelmesi...
Ben de konunun basligini okudugumda ilk bunu düsünmüstüm... -
Gs li olarak sizin skora göre yorum yaptığınızı düşünüyorum. Bence sezon sonu en az 5 tane iyi oyuncu almalısınız.
1- Takır takır gol atan bir forvet yani golcü
2- Sağ kanada iyi bir kanat adamı
3- Sol bek
4- Orta sahaya iki yönlü oynayan biri
5- Her pozisyonda oynayabilen joker oyuncu hücum ağırlıklı özelliği olması -
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
Gs li olarak sizin skora göre yorum yaptığınızı düşünüyorum. Bence sezon sonu en az 5 tane iyi oyuncu almalısınız.
3- Sol bek
5- Her pozisyonda oynayabilen joker oyuncu hücum ağırlıklı özelliği olması
Bence hepsi dogru tespit amaaa... bizim yönetim bunlari bulacagina gelecek sezon diger 6 mevkiiyi de batirir... Bu yüzden bence TEK transfer bize yeterli simdilik. Zaten transfer kelimesini duydukca uyuz oluyorum artik. Bu kadar transfere hangi taraftar katlansin? Her sezon basi, her sezon ortasi Transfer Sampiyonu Besiktas... ÖÖÖÖööö... Anlatabiliyor muyum?
-
Bence Beşiktaşa İyi bir Forvet Ve İyi bir Defans Adamı Alınması Lazım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
3- Sol bek
5- Her pozisyonda oynayabilen joker oyuncu hücum ağırlıklı özelliği olması
1. Seneye forvetimiz en kötü ihtimalle Bobo-Batuhan-Holosko olacak, Türkiyenin (ve muhtemelen a milli takımın) wonderkidini mi keseceğiz yoksa Bobo gibi öyle ya da böylew Brezilya milli oyuncu havuzuna girmeyi başarmış, en kötü oynadığı 2 maçtan birinde gol atan kaliteli bir ismi mi?
2. Holosko burada kullanılabilir, performanslarına göre S. Özkan, Erkan Zengin, Ekrem Dağ da Tr için oldukça yeterli oyuncular, hedef avrupada yüksek yerlerse ve uygun şartlarda yıldız bir oyuncu bulunabilirse alınabilir, Türkiyede oraya düşünülebilecek sadece 2 oyuncu var ama Özer Hurmacı da M. Topuz da gene el yakacaklardır.
3. Sol bek kesin lazım, defansif yönüyle Çağlar Birinci düşünülebilir. ümit milli takımda banko oynayan Emre Özkan da artı olarak takıma geri çağrılmalı.
4. Böyle bir oyuncu da lazım çünkü Cisse de ayrılıyor ama bence yabancı olmamalı. Gaziantepin ümit milli oyuncusu ve iyi bir Beşiktaşlı olan Murat Ceylan ilk adayım.
5. Kaptan Delgado ve Tello hücumda her bölgede görev alabilirler, Aydın da Tellonun soldaki alternatifi olacak, bence başka transfere lüzum yok hücumda.
rüştü, toraman, zapo, sivok, ernst, delgado, tello, bobo, batuhan seneye ilk 11'i oluşturan isimler olmalılar, ki zaten yedekteki holosko ile beraber 7 yabancı ediyor. a. karabulut, s. kurtuluş, emre özkan, s. özkan gibi ümit milli takım oyuncuları üzerine ekrem dağ, erkan zengin, uğur inceman, g. zan, hakan arıkan gibi kariyerinde milli takım görmüş tecrübeli ama yaşlı olmayan isimleri de eklersek çok da eksikli bir kadromuz olacağını sanmıyorum. Kadro bu sene için bile gayet yeterlidir. Ama olur da sene de şampiyon olamazsak bunun sebebi M. Denizlinin abuk sistemi yüzünden olur, sakatlıklar yüzünden olur, yönetimin abuklukları veya hakemler yüzünden olur ama oyuncuarın yetersizliğinden olacağını sanmıyorum.
Son not: Yukarıdaki isimlerin üzerine illa yıldız bir yabancı alacaklarsa taraftarın ilgisini çekmek için yabancı bir sol bek alsınlar.
-
Sivasspor un tüm teknik heyetini aşçısına kadar transfer edelim Onun dışında forvet demeyin nolur haksızlık ediyorsunuz.Bobo oynasa gol sorunumuz kalmayacak ama..Onun dışında solbek sağ açık yeterli.Her dönem transfer transfer iyice kafam şişti
-
Sağlam bi defans ve takımı ateşlicek , ayağına top geldiği zaman rahat ediceğimiz , güzel frikik ve duran top kullanan bi eleman lazım . D'alessandro gelse fena olmaz aslında :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X