Şimdi Ara

Sezon 2 Dünya Şampiyonası Final Şampiyon ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
8
Favori
76.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSM !
  • reserved
  • Moscow FiVe Bastır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 30 Eylül 2012; 22:56:36 >
  • Bana göre ilk 3 girmesi süpriz olan takımlar: SK, Saigon Jokers, Frost
    Ne yapacağı hiç belli olmayıp, ya süper ya da rezil oynayacak olanlar: CLG.NA, Dignitas, invitus, Taipei Assasins
    Şu an itibari ile final oynaması en büyük ihtimal olarak gördüğüm takımlar: M5, CLG.eu

Diğerleri ise ortalarda gezer diye düşünüyorum. Tabi bunlar kuralar ile baya değişebilecek şeyler ama olsun.

Edit: Benim gönlüm CLG.NA kazansın ister, ancak yine de ilk tur elenip giderlerse pek şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 30 Eylül 2012; 21:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Bana göre ilk 3 girmesi süpriz olan takımlar: SK, Saigon Jokers, Frost
    Ne yapacağı hiç belli olmayıp, ya süper ya da rezil oynayacak olanlar: CLG.NA, Dignitas, invitus, Taipei Assasins
    Şu an itibari ile final oynaması en büyük ihtimal olarak gördüğüm takımlar: M5, CLG.eu

Diğerleri ise ortalarda gezer diye düşünüyorum. Tabi bunlar kuralar ile baya değişebilecek şeyler ama olsun.

Edit: Benim gönlüm CLG.NA kazansın ister, ancak yine de ilk tur elenip giderlerse pek şaşırmam.

TSM? bence oldukça iyiler hatta final m5 vs tsm bile olabilir.

Tabi biz burda tahmin yapıyoruz belki hiç kimsenin beklemediği bir takım kazanabilir turnuvayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gönlüm TSM den yana inşallah final oynarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Tabi biz burda tahmin yapıyoruz belki hiç kimsenin beklemediği bir takım kazanabilir turnuvayı

Eğer ki gruplarda garip işler olmazsa TSM gruplardan gelen herangi bir takıma yenilir gibi geliyor bana. Sonuçta TSM'in ne yapcağı belli, öyle farklı şeyleri yok yani.

Azubu Blaze TSM maçları hala örnek olarak duruyor mesela, ki o maçlar Blaze için öyle ciddiye alınan, kazanılması gereken maçlar değildi. Belki TSM için de değildir bir şey diyemem, ama benim düşüncem ortalarda rasgele gezineceği konusunda TSM'in. WE de aynı şekilde olur diye düşünüyorum, yine de onların süpriz yapma ihtimali var, TSM'de o da yok. -Olursa da çok büyük süpriz olur herkes için zannedersem.-

Edit: Bu arada, ordaki tüm takımların baya maçlarını izledim, önemli önemsiz oynadıkları oyunları biliyorum yani aşağı yukarı, ona dayanarak yazdım. Eskisi gibi Asyalı takımları hiç görmeden karşılamıyoruz yani, ancak TSM gelir de OGN üzerinden hazırlanmaya çalışırsa -Reginald Curse röportajında böyle bir şeylerden bahsetti- asyalı takımlar çok rahat kazanır onlara karşı diye düşünüyorum. -Sonuçta OGN'i de CLG.eu domine etmişti, finalde saçmalayana kadar.-

Ufak Not: Hiç bir takım karşısındaki oyunu boşa sallamadan kazanamaz. Bu ister level 1 de yapılan bir hata olsun, ister 80. dk da yapılan bir hata olsun, isterse tüm oyuna dağılan anlaşmazlık olsun. Bir takım kaybediyorsa o her zaman kaybeden takım kötü oynadığı içindir. :) Bazen bu hataların dönüşü vardır, karşınızdakinin hata yapmasını beklemek işe yarar, bazen geri dönüşü olmaz o duruma göre değişir. Ancak her iki durum için de kendi hatanız yenilmenize sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 30 Eylül 2012; 21:42:30 >

• Vay çin takım ig varmış daha geçen dota 2 de the internationalda 1 milyon dolar aldılar.Bundada alsınlar bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Eğer ki gruplarda garip işler olmazsa TSM gruplardan gelen herangi bir takıma yenilir gibi geliyor bana. Sonuçta TSM'in ne yapcağı belli, öyle farklı şeyleri yok yani.

Azubu Blaze TSM maçları hala örnek olarak duruyor mesela, ki o maçlar Blaze için öyle ciddiye alınan, kazanılması gereken maçlar değildi. Belki TSM için de değildir bir şey diyemem, ama benim düşüncem ortalarda rasgele gezineceği konusunda TSM'in. WE de aynı şekilde olur diye düşünüyorum, yine de onların süpriz yapma ihtimali var, TSM'de o da yok. -Olursa da çok büyük süpriz olur herkes için zannedersem.-

Edit: Bu arada, ordaki tüm takımların baya maçlarını izledim, önemli önemsiz oynadıkları oyunları biliyorum yani aşağı yukarı, ona dayanarak yazdım. Eskisi gibi Asyalı takımları hiç görmeden karşılamıyoruz yani, ancak TSM gelir de OGN üzerinden hazırlanmaya çalışırsa -Reginald Curse röportajında böyle bir şeylerden bahsetti- asyalı takımlar çok rahat kazanır onlara karşı diye düşünüyorum. -Sonuçta OGN'i de CLG.eu domine etmişti, finalde saçmalayana kadar.-

Ufak Not: Hiç bir takım karşısındaki oyunu boşa sallamadan kazanamaz. Bu ister level 1 de yapılan bir hata olsun, ister 80. dk da yapılan bir hata olsun, isterse tüm oyuna dağılan anlaşmazlık olsun. Bir takım kaybediyorsa o her zaman kaybeden takım kötü oynadığı içindir. :) Bazen bu hataların dönüşü vardır, karşınızdakinin hata yapmasını beklemek işe yarar, bazen geri dönüşü olmaz o duruma göre değişir. Ancak her iki durum için de kendi hatanız yenilmenize sebep olur.

+1 B-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa takımları m5 için kolay ama tanımadığımız takımlar sürpriz yapabilir onun dışında çok zorlanmazlar
  • benim gözler bozuk ya hayırsever biri yer verse arkadan göremem
  • ulan telefon bozuldu zannettim 1m nedir

• Bakalım kimler süpriz yapıcak
  • quote:

Kore turnuvası 1.sinin ilk 3'e girmesinin sürpriz olacağını söylemek..Komikmiş kardeş.
  • Bu para online oyun dünyasında çığır açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty
    Kore turnuvası 1.sinin ilk 3'e girmesinin sürpriz olacağını söylemek..Komikmiş kardeş.

Maçları izledin mi? Blind pick maçlar ile 1. oldu Frost. Hem yarı final, hem finali 5. maçta blind pick üzerinden kazandılar yani. Her ikisi de gayet karşılarındaki takımın bariz kötü oyunları yüzündendi. -Özellikle Blaze maçında Blaze baya saçma hatalar yaptı. CLG serisinde ise, pek yorum yapmaya gerek yok. Herkes biliyor zaten 2 oyun dağıttıktan sonra oyun disiplinini kaybetti CLG, sonra blind pick maça toplayamadılar.-

Najin Sword, Frost'dan kesinlikle daha iyi ve komple bir takım bu arada. -Özellikle Blaze yerine gelmelerini sağlayan turnuvayı izlediysen daha iyi anlarsın demek istediğimi.-

Edit: Onu da geçtim, Diğer takımlar da kendi ülkelerindeki turnuvalarda 1.lik alarak geliyor buraya, ilk 3 giremez demek kötü bir takım demek değil. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 30 Eylül 2012; 23:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

quote:

OGN finalinde o kadar iyi oynamadılar ki tamam 2-0dan çevirdiler ama tamamen clgnin hatalarından verdiler oyunu bir kaç örnek vermek gerekirse hatırladığım kadarıyla snoopeh kırmızıdan başladı smiteı 900 hp varken attı ve frostun ad carrysine kaptırdı.5. ve son maçtaysa blind pickti o maç clg sırf diana açık diye seçti froggen daha önce hiç takımla beraber oynamadığını söylemişti diana ile.

Ama clg.eunun finale kalabiliceğini sanmıyorum ben m5,clg.na,tsm sıralamam

• arkadaşlarım azubuyu çok ama çok övdü çok pis ezicekler dedi.. Ama ne olursa olsun şampiyon Clg olsun bizim olsun prime, eu farketmez

• ödüller bence aşırı yüksek.1 milyon dolar ne demek bir takım için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.