Bildirim
Sezon 2 Dünya Şampiyonası Final Şampiyon ... (146. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Netherdrake
Bu maç tpa nın.
Ben dedim tpa alır diye şuan baya öndeler
_____________________________ Lenovo Z500.i7 3632QM GT645M 6 GB Ram 1 TB HDD Anti Glare HD ekran Işıklı Klavye
Asus Zenfone Selfie 32 GB
iPad Mini Retina 64 gb -
-
Hobaaa :D _____________________________ -
Zuhaha surrender
_____________________________ -
Şaka gibi ya azubu frost dökülüyor bugün. Hayır taipei iyi oynuyor tamam da çoğunlukla azubu frostun hatalarından veya gereksiz agresifliklerinden dolayı eziyorlar.
Ama bu taipei de birşey var maknoon da bunlara karşı aşırı etkisiz kalmıştı hiçbirşey yapamamıştı. Özellikle gank leri çok etkili genelde kill almadan dönmüyorlar gankden._____________________________ -
oha surrender @20 oldu
_____________________________ -
quote:
quote:
Bu maç tpa nın.
Ben dedim tpa alır diye şuan baya öndeler
haha surrender çektiler Tpa Tpa Tpa
_____________________________ Lenovo Z500.i7 3632QM GT645M 6 GB Ram 1 TB HDD Anti Glare HD ekran Işıklı Klavye
iPad Mini Retina 64 gb
-
final maçında neden surrender verilir ki ya. _____________________________ -
baronu bedava verdiklerini görünce gururlarına yediremediler
Şaka gibi ya azubu frost dökülüyor bugün. Hayır taipei iyi oynuyor tamam da çoğunlukla azubu frostun hatalarından veya gereksiz agresifliklerinden dolayı eziyorlar.
Ama bu taipei de birşey var maknoon da bunlara karşı aşırı etkisiz kalmıştı hiçbirşey yapamamıştı. Özellikle gank leri çok etkili genelde kill almadan dönmüyorlar gankden.
Monitor olmayinca oynayamiyorlar :)_____________________________ -
team fight degil resmen assassinating yaptılar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler
final maçında neden surrender verilir ki ya.
Final maçı değil. 5 maçlık seri bile olabilir._____________________________ Lenovo Z500.i7 3632QM GT645M 6 GB Ram 1 TB HDD Anti Glare HD ekran Işıklı Klavye
iPad Mini Retina 64 gb -
quote:
Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler
final maçında neden surrender verilir ki ya.
asyalıların saygı sembolüdür o . onlar japon değil ama japon samuraylarda dövüşürken yenileceklerini anladıklarında kendilerini öldürürler. onunu gibi birşey. yani karşı tarafı tebrik etmek maksatlı surrender verdiler ;)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WhisperOfBloody
quote:
Orijinalden alıntı: sahinsel
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BaizeN
quote:
Azubu'nun pickler daha etkili gibi geldi bana....
+1
bu maç azubu'nun
Buyur ? :)
hayırdır?
Hayırdır?
buyur falan ne ayak diye hayırdır dedim
Yazdıgım arkadaş sevgilin mi? (sözüm meclisden dışarı)
ne alaka?
benim yorumum da içinde olunca merak ettim ne demek istedin diye yazdım
adam gibi konuş terbiyeni takın
şu forumda şu ana kadar bir sorun yaşamadım yaşatma istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 14 Ekim 2012; 8:00:58 >_____________________________ ''Amumu ağlarken herşey kötü gidiyor, ama o kızdığında herşey daha da kötü oluyor.''
--Ezreal--
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miayke
Ama bu taipei de birşey var maknoon da bunlara karşı aşırı etkisiz kalmıştı hiçbirşey yapamamıştı. Özellikle gank leri çok etkili genelde kill almadan dönmüyorlar gankden.
StanleY oyundaki en iyi top lanerlardan birisi aslında, o yüzden MakNooN biraz geri kaldı. Azubu ise kötü oynamıyor aslında. Sadece önceki maçlar gerçekten şaşırtacak derecede iyi oynuyorlardı.
Shy önceki turlardaki performansını sergileyebilirse yine kazanma ihtimalleri var. Ancak Shy ilk kez Stanley kadar geniş champ poolu olan ve iyi olan bir top lane ile oynuyor. -Wickd ne yazık ki Irelia ve Jayce dışında pek karakter ile gelmemiş turnuvaya. 2si de ban yedi zaten.-
RapidStar Toyz eşleşmesinin kimin tarafına gittiğini ise açıklamam gerekmiyor sanırım. Karthus-Anivia oyunlarından sonra belli oldu o lane'in kaderi.
Bu arada, hatalar inkar edilemez zaten.. Ancak şu bir gerçek ki, lanelerin 1v1 tutamaması direk olarak oyuncu seviyesi ile alakalı bence ve son iki oyundur azubu frost ne zaman bir şey yapmak istese TPA cevap verebildi. :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 14 Ekim 2012; 8:05:48 >_____________________________
-
bu arada kodu kaçırdım alabilen var mı? :D _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BaizeN
quote:
Azubu'nun pickler daha etkili gibi geldi bana....
+1
bu maç azubu'nun
Buyur ? :)
hayırdır?
Hayırdır?
buyur falan ne ayak diye hayırdır dedim
Yazdıgım arkadaş sevgilin mi? (sözüm meclisden dışarı)
ne alaka?
benim yorumum da içinde olunca merak ettim ne demek istedin diye yazdım
adam gibi konuş terbiyeni takın
şu forumda şu ana kadar bir sorun yaşamadım yaşatma istersen
Dostum bende kimseyle sıkıntı yasamadım soru sorucagın zaman atarlı atarlı hayırdır demek yerıne daha olumlu sorarsan sıkıntı yasamayız . Neyse uzatmayalım milletin göz zevki bozulmasın iyi forumlar._____________________________
-
Arkadaşlar kod verdiler ama Redeem at dedikleri adresi almayı unuttum. Nerde kullanacağım bu kodu? _____________________________ Siyah8 - TR
Ruhu troll, kendisi güzel insan..
Kefine takılan, kendi halinde cangılır & sapırt & ÇAPUL'IR!..
Engelle,engelle.. Bi bitmediniz!
-
site açılsa kodu yazıcam da... _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki