Bildirim
Sezon 1 ve daha eskiden beri oynayanlar grubu, İhtiyarlar (Imza Geldi !!!! ) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Resim gözükmüyosa buda linki http://tinypic.com/r/k4jns7/5
Bu arada beyler 15vs15 custom oyunları hatırlayanlar varmı aranızda :D odalar kurulurdu ama oyuna giriş yapılamazdı :D ne günlerdi ama :D Ama eski twisted fate haritasında 6vs6 yapılıyordu ve baya zevkliydi o zamanlar 30 level değildim 30 olamyanlarıda odaya almıyorlardı pek fazla o tarz maçlar atamıyodum o yüzden.
-
İmzalara FON'u da eklesene . -
-
Yaz beni de ss bulursam atarım -
Bende bu tayfadan olmak işterdim ama çooook geç ne yazık ki -
quote:
Orijinalden alıntı: exp16
İmzalara FON'u da eklesene .
O sezon 2'de mevcuttu hocam o yuzden cok eski degil. -
İki OP item Zhonyas Ring zamaninda yoktum ama OP
Edit: Tam tersi Innervating Locket zamaninda yoktum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 9 Mayıs 2013; 8:39:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
hemen atıyorum ss :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiosKid -- 9 Mayıs 2013; 9:20:08 > -
-
LOL Mesaj sayaci ile Citizen ugrasiyor :) Yeni gelen bir sistem oldugu icin henuz tam olarak oturmus degil. Surekli rakamlar sifirlaniyor veya normale donuyor. Yakinda kesin cozume kavusmasini bekliyoruz :)
@Citizen -
sezon 1 den beri oynuyorum ama kayle skini yok
lol free olduğundan bile haberim yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDrum -- 10 Mayıs 2013; 18:19:06 > -
Yaz benide kardeşim , Ne günlerdi be..
O zamanlar Tryndamare Crit olarak Nerf yememişti henüz.
Amumu Çimlerde gözükürdü , Bir patch yapamamıştı Riot..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 9 Mayıs 2013; 11:38:44 > -
http://quickfind.kassad.in/profile/euw/SFBenga/
burası skinleri de gösteriyormuş -
Listede neden adim yok ss de attim ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İmzalar iyi olmuş, resimler için düşünce güzel. Ben bu imzamı değiştirmem galiba ama bilin ben de sizdenim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X