Şimdi Ara

Sezon 1 den beri oynayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu oyunu 1 senedir oynuyorum 2 unranked 1 plat hesabım var. Oyun ciddi derecede sıkmış durumda beni. Bir kere bırakıyorum oyunu dedim ama sonra bir arkadasım basladı diye tekrar baslayıp smurf kastım. Yani inanılmaz sıktı beni 1 senedir oynamama rağmen. Sizi hiç sıkmadı mı bu oyun ? Sıkılmamak için trollediğiniz oldu mu hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sezon 1 öncesi arkadaş keşfetti oynadık bir süre o zamandan beri oynarım haftada 2 3 oyun o kadar hiç sıkmadı 4 senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

sezon 1 öncesi arkadaş keşfetti oynadık bir süre o zamandan beri oynarım haftada 2 3 oyun o kadar hiç sıkmadı 4 senedir

Haftada 3-4 oyun oynamak sıkmaz tabi :)

• Betadan beri oynuyorum ama competitive olarak 1. sezonun sonlarinda basladim.Her sezonu diamond olarak bitirdim hala diamond olunca birakiyorum solo duo yu sadece takim train isleri.Haftada 4 gun falan oynuyorum hala daha sıkmadi beni acikcasi

• sıktı tek rankedlar heyecan veriyodu oda tr serverına geçtikten sonra heyecanı kayboldu klasikleşti maçlar.Sıkılmamak için aralara yeni oyunlar ekle mesela s3 te wow a dönmüştüm 5 ay sarmıştı wowda.Şuanlarda yulgang 2 deniyorum D&D ı denemeyi düşünüyorum.Archeage incelemeni öneririm o oyununda çıkmasını bekliyorumBirde eğer başka oyunlar oynardan decay olayını unutma s3 te plat5 e kadar düşmüştüm wowa takılınca 5 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

sıktı tek rankedlar heyecan veriyodu oda tr serverına geçtikten sonra heyecanı kayboldu klasikleşti maçlar.Sıkılmamak için aralara yeni oyunlar ekle mesela s3 te wow a dönmüştüm 5 ay sarmıştı wowda.Şuanlarda yulgang 2 deniyorum D&D ı denemeyi düşünüyorum.Archeage incelemeni öneririm o oyununda çıkmasını bekliyorumBirde eğer başka oyunlar oynardan decay olayını unutma s3 te plat5 e kadar düşmüştüm wowa takılınca 5 ay

Yulgang2 trde çıkacaktı çıktımı

• quote:

sıktı tek rankedlar heyecan veriyodu oda tr serverına geçtikten sonra heyecanı kayboldu klasikleşti maçlar.Sıkılmamak için aralara yeni oyunlar ekle mesela s3 te wow a dönmüştüm 5 ay sarmıştı wowda.Şuanlarda yulgang 2 deniyorum D&D ı denemeyi düşünüyorum.Archeage incelemeni öneririm o oyununda çıkmasını bekliyorumBirde eğer başka oyunlar oynardan decay olayını unutma s3 te plat5 e kadar düşmüştüm wowa takılınca 5 ay

Lol başladığımdan beri sadece LoL oynadım. Doğru söylüyorsun. LoL bırakmak istemiyorum çünkü bir yandan da baya popülerleşti o yüzden. Dediğin oyunlara bir bakmak lazım moba mı tüm saydıkların ? Moba harici baska oyun da oynayabilirim. Cs go indirmeyi düşünüyorum. Arada oynayıp sıkılmamak için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sezon 1den beri oynuyorum ama sadece yazları hardcore sabah akşam takıldığım için sıkmıyor toplam maç sayım 2000civarı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: smashx

quote:

Lol başladığımdan beri sadece LoL oynadım. Doğru söylüyorsun. LoL bırakmak istemiyorum çünkü bir yandan da baya popülerleşti o yüzden. Dediğin oyunlara bir bakmak lazım moba mı tüm saydıkların ? Moba harici baska oyun da oynayabilirim. Cs go indirmeyi düşünüyorum. Arada oynayıp sıkılmamak için

Saydıklarım mmorpg.Gerçi D&D winter ı denemedim çok incelemedim ama oda öyle diye hatırlıyorum.Cs go oynuyordum indirdim tekrardan oyuna ranked sistemi vs gelmiş skinler felan.İlk çıktığı zamanlar oynardım yoktu bunlar diye hatırlıyorum oda ayrı bi heyecan katıyor.Lole ayrı bi heyecan katmak istersen 5vs5 3vs3 takımları kurup arklarınla skypedan ranked kasabilirsiniz mesela.

@Abinos41

Haziran ayında çıkacak diyorlarda belki uzar.Ben şuan SEA sunucusunda oynuyorum yabancılarla anlaşamıyorsan bile türkler var şuan oyunun sistemini çözüp target sistemine alışmaya çalışıyorum.PVP sistemini açıkcası çok beğendim loldeki skillshot olayı gibi yeteneğe bağlı skiller çoğunlukta.İtemlar pvp i etkiliyor mu onu tam anlayamadım arena pvp sini yani.Şuanlık denememe göre itemların arena pvpsini etkilemediğini düşünüyorum ama event savaşları pvp açık haritalarda itemlerin önemi ortaya çıkıyor.Oyun solo oynamak için zor bi oyun eğer melee class seçerseniz (ben asas seçtim diğerleri gibi seri kasamıyorsun solo).Blade and soula benzetiyorum oyunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.