Şimdi Ara

Sezon 1 -2 Metası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 1-2 maclarını ve turnuvalarını izliyorum jung dahil adc mid solo oyuna bot 5pot ile basliyor support desen 2totem 1 pembe totem peri tilsimi pot :D yahu tm oyun yeni meta yokta junga botla baslamak mantiksiz bunu nasil dusunemio sezon 1 sampiyonu fnatic jungleri ? Cok tuhafima gitti ayrica vayneye ilk hayalet dansci cikmis o zaman botrk yokmuydu?

Sezon 1-2 deki maclar cok acayip ya playz lari diyecek lafim yokta build cikmayi kimse bilmiyo tuhafima gittide varmi eskilerden bu durumu izah edicek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni basladimda meta bilmiodum bende tamam s3 playeriyim graves,ashe,nunu mid yapardim aatrox junga doranla baslardim tmm da hic bi zaman botla oyuna baslamadim simdi s3 tede botla basliyolardida sordugumde internetten gordugum gibi cikiyorum diyolardi ben asla botla baslamadim bunu bilincli olarak alip ole baslayan mantigini aciklayabilir mi? Merakimdan sordum?

• Junglea neyle başlasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kanka onlar low build falan bilmiyorlar internetteki rehberlere göre çıkıyorlar bakma sen fnatic falan ne ki

• İyide ozaman item statları farklıydı minyonlar 27 gold veriyordu zırh değrleri onlar bunlar birçok şey değişti
  • O zaman jung itemları olmadığı için ve heroların fazla gap closerı olmadığı için bot çıkıyor olabilirler mi sence?
    Ayrıca canavar kesmek çok daha kolay s1-2 zamanında

• Ilerde de derler haha lowlar suplara Yadigarla basliyorlar
    Jungun aldigi item ne kadar komik diye

• YA BİR SÜRÜ ŞEY YAZDIM YAZDIM SİLDİM BU NEYİN KAFASI ABİ? YÜRÜYEN UÇAH?
  • bende oyuna ilk başladığım zamanlarda adc oynarken inatla doran yerine long sword ile başlardım . doranı alıp daha sonra satmak saçma gelirdi. ki şuanki bazı core itemler o zaman yoktu. statik yerine benzeri başka bir item vardı mesela (%50 as 250hp veriyordu). her 4. vuruşta etraftakilere vuruyodu felan. bir kaç tane çok op item vardı kaldırıldı onlar. mesela banshee eskiden 200 ya da 300 mana veriyodu oda kaldırıldı. eskiden bu kadar teknik oynandıgınıda düşünmüyorum oyunun. şuan çok ciddi profesyonellik var takımlarda . takım kompozisyonları pickler banlar vs vs çok titiz çalışıyolar. en ufak yama notlarını bile hemen değerlendirip metaya yeni şampiyonlar giriyor. zaman geçtikçe riot oyunu yamalarla çok üst noktaya taşıdı. üzeirne birde dünya şampiyonası gibi 1m dolar ödüllü turnuvalar düzenleyince oyun oyunluktan çıkıp "spora" dönüştü.
  • ya meta ne ya ? ben 3.5 yıldır bu oyunu oynarım meta dıye şeyi buydan duyuyorum, yok yenı metada bunlar var "al" var ?? poppy oynarım abı ben topta senın meta meta dıye kudurdugun gnar olsun ryze olsun ağlatırım hepsini, takım oyunlarında alınan champleri burda yok meta bu dıye sallıyorsunuz yokyaa !! meta sana bana gore degıl o takımlara gore onların lıglerıne gore , yoksa gelmiş burda metada kha var metada şu var tamamenn traşşşşşşşş.

eroyorullamam bu kadar
  • Sezon 2'deki oyun ile şuanki oyun arasında dağlar kadar fark var.Hatta eski jungledan hiç birşey kalmadı.
  • Bana o dönem tamamıyla mobil olmayan o junglerların neyle başlaması gerektiğini açıkla nasil gank atmasi gerektiğini bot dışında bir şey alınca potsuz nasil ormani dönecekleri ni , recall atarlar diyeceksin geri kalacaklar level olarak bunu açıkla , söz hesabımı vericem sana .
    Ayrıca o dönem vayne neredeyse en mobil sampiyondu ezrealdan sonra , yani ani hasarın bir anlamı yoktu adamı yakaladığında öldürüyordun. Kim pd rushlarsa ve adam yakaladığında kaçmasına fırsat vermez ? Vayne. Biraz o döneme göre düşünün. Botrk 3. Sezonda geldi ayrıca yoktu o zaman.
    Her neyse amaç : sezon 1 oyuncusuyum

• Şuan da botla başlayan var. Karşında hard haras laner varsa 3 pot+bot başlarsın. Hiç mi akali oynamadiniz.

• s1'de oyundaki her şey şimdikinden farklıydı şu anki itemların ve championların yarısı o zaman yoktu. jungle neden cloth armor 5 pot başlamış demişsin çünkü başka item yoktu
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler .

--------

Yahu 10ca yorumdan 1 tanesi dedigimi anlamis gerisi boş yorum benim merak ettigim kisimda buydu birde adc nin doran yerine bot baslamasi tuhafima gitti ayni sekil mid inde ama sorunca ezikleniyoruz simdi diger adamlar dicek sen ne bilirsin s1 i yahu bilmedigim icin soruyorum bi dayak yemedim kaldi

• Bildiğim kadarı ile oyuna bot ve pot ile başlanırdı. Daha sonra şampiyonların hareket hızları artırılmış falan. Bu arada Vayne'i sormuşsun. Mahvolmuş yanılmıyorsam Sezon 3'te eklendi.

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Hmm tamam o zaman çünkü ilk item hayalet dansçı aldığında kafama takılmıştı niye mahvolmuş almadı diye cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Yeni basladimda meta bilmiodum bende tamam s3 playeriyim graves,ashe,nunu mid yapardim aatrox junga doranla baslardim tmm da hic bi zaman botla oyuna baslamadim simdi s3 tede botla basliyolardida sordugumde internetten gordugum gibi cikiyorum diyolardi ben asla botla baslamadim bunu bilincli olarak alip ole baslayan mantigini aciklayabilir mi? Merakimdan sordum?

S3'te zaten jungle Aatrox'a (hatta birçok junglera) Doran'la başlanıp normal build gidilirdi.

• 2-3 patch sonrası bile nasıl büyük değişiklikler olabilirken koskoca sezonlardan bahsediyoruz, sezon 2 ile şimdinin tek benzerliği oyunun hala MOBA olması. Değişen tonlarca şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Tesekkurler .

--------

Yahu 10ca yorumdan 1 tanesi dedigimi anlamis gerisi boş yorum benim merak ettigim kisimda buydu birde adc nin doran yerine bot baslamasi tuhafima gitti ayni sekil mid inde ama sorunca ezikleniyoruz simdi diger adamlar dicek sen ne bilirsin s1 i yahu bilmedigim icin soruyorum bi dayak yemedim kaldi

o zamanlar bot başlanıyordu çünkü bot şimdikinin 2 katı hız veriyordu. bot alan adam bot almayana karşı çok üstün oluyordu bu yüzden. o zamanlar doran blade nasıldı onu tam hatırlamıyorum ama sanırım 475 golddu, bu yüzden doranla beraber pot alınmıyordu. mahvolmuş olayı da aynı şekilde mahvolmuş oyuna sezon 3'te geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Şubat 2015; 2:16:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.