Şimdi Ara

Sezgin Tanrıkulu CHP'de Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

tencerenin düdüklüsü de var. yalnız düdük sesi tencereye mi yoksa kapağa mı ait acaba?  

Düdük falan bilmem. Kendi aralarında ne yapıyorlarsa yapsınlar . Millete ve ülkeye bulaşmasınlar da...

• Kılavuzu karga olanın...

Devamını yazınca CHPli kardeşler şikayet ediyor HDPli moderasyona. Sonra uyarı alıyoruz.

Atatürk'ü siyasal islamla 30 yıldır silemeyenler yeni bir yol deniyor. Direkt Atatürkçüleri Atatürk nefreti güdenlerin şemsiyesi altına soktular Erdoğan nefretini kullanarak.

Erdoğan'dan nefret etmek her Atatürkçü için vazifedir, ama keşke düşmana saldırırken mevzileri terk etmeseydik. Şimdi mevzileri HDP kaptı. İsteseniz bile geri dönemiyorsunuz. Önünüzde siyasal islam arkanızda Kürt-Ermeni faşizmi var artık. Emin olun ikisi de Atatürk'ü kesinlikle sevmiyor. Zaten uzun yıllar kankalık yapmışlıkları biliniyor.

• Hani en çok ben şuyum buyum diyenler aslında onun tam tersidir ya işte Chp Atatürkçülüğü de aynı. İçindeki sayılı adamların gidecek düzgün bir parti olmadığından en kötünün iyisi yöntemi ile burada zorunlu olarak kaldığı ve Türkiye deki parti ayırmaksızın çoğu seçmen kitlesinin fanatikliğinden dolayı görevine tutunamama korkusu olması üzüyor gerçekten ama ben inanıyorum ki Mansur ve Ekrem başkan ayrı parti kursa Türkiye de ki bu sorunu adeta sonlandırır ama şimdi yüksek hizmet gücü hazır ele geçmişken aksiyona ne yazıkki gerek yok gülü seven dikenine katlanır durumun olmak zorunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedense her konuya girip onlarca mesaj atanlar bu konuya gelmemiş 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Bu mesaj silindi.

Asıl ekonomi kötü diye ne olduklarını çok belli eden ve sakınmayan heriflere oy vermek nedir? CHP neredeyse bana oy vermeyin diye yalvarıyor.

• Desene akp yine iktidar.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylar İYİ Partiye lütfen 🙏

• Herkesi ak trollükle suçlayan sol troller nerede?

• Chpden muhtesem taktik, eger chp sezginin dediginin tersini yaparsa muhtesem bir yonetim ortaya koyar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soran olursa Atatürkçüyüz dersiniz. Oyna, devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Chp yi sosyal demokrat ya da kemalist zanneden milyonlar var

akapeyi de müslüman ve islam dostu sanan milyonlar var. onu napıcaz??

• Çevremden gördüğüm kadarı ile CHP ve MHP tabanını kaybediyor. İyi parti önümüzdeki seçim oy patlaması yapabilir. Artık herkes değişim istiyor.

• YETER istifa edin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

akapeyi de müslüman ve islam dostu sanan milyonlar var. onu napıcaz??

Alıntıları Göster

Bu dediğine inanıyorsan ne diyim sana, Ak parti sayesinde Türkiye'de müslümanlar altın çağını yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Bu dediğine inanıyorsan ne diyim sana, Ak parti sayesinde Türkiye'de müslümanlar altın çağını yaşıyor.

Alıntıları Göster

doğru sapıklıkta hırsızlıkta altın çağını yaşatıyor akape.

• En son Deniz Baykal zamanında Chpli biri olarak zaten gerçek Chpliler için şuanki Chpkk dır Chp değil.Ama hala şu dersimli kemal e oy verirler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.