Hızlarını alamazlarsa buradan lucifer dizisine kadar giderler... :D:D |
|
Sen kendi yazdığın mağdur edebiyatına inanıyor musun? Seninki tipik islamcı mağdur edebiyatı. Bunu yıllarca çok duyduk. Yok küfür ediliyormuş yok bilmem neymiş. Özala, demirele, erbakana neler yapıldı bunlar mağdur olmadı ya. Diyelim ki ben etmediğim halde küfür ettim siz sürekli başkalarına küfür ettiniz ya. Seçim zamanı oy vermeyenler terörist oldu. Akşenere karaşener demişin. İstanbul seçimleri öncesi trabzonlular rum tohumu diyen sizdiniz ya. Akşenerin fetonun ablası olduğu nereden çıktı? Besleme medyada üretilen şeylere mi inandıracaksın? Sen şimdi dürüstlük arıyormuş gibi yapıyorsun da hikaye. Oraya yazmışın milletvekillerinin dirsek teması var diye aklınca sıradanlaştıracaksın. Erdoğan çok safmışım kandırılmışım diye özür dilemedi mi? Ne istediğiniz de vermedim demedi mi? Yapılan hataların bedeli ödetilsin mesela makam mevki partisine bakmadan tüm hepsi yargılansın desem. Madem fetonun anası akşenermiş yargılasanıza? Savcılar iddianame yazamıyor mu? Mesela kılıçdar, akşener, erdoğan kim olursa olsun sen evet diyecek misin? Zor. Yok muhalif semtte oturuyormuş 2001'den beri sızıntı dergisi bırakılıyormuş. Sen böyle deyince inandım. Tabi tüm muhalifler gizli fetocu zaten. Yersen tabi. Yıllarca dinsiz dediğiniz kesim gizli fetocuymuş. Nedense hep akpyi desteklediler. Mezardan ölüleriniz çıksın oy versin dediler. Mutlaka sende de vardır o abonelikten. Belkide birisi 5-10 abonelik almıştır senin kapına atıyorlardır. O semtlerde bazı feto evleri olurdu onlara gelirdi abonelikler. Birde zaman gazetesi aboneliği vardı birisi 10 tane alır dağıttırırdı. Esnafta apartmanlarda zaman gazetesi dolardı. Ergen değilim ben o devri de akp öncesini de gördüm. Ben bu forumdaki feto trollerini çok gördüm. Sende o hava var. Eski üyelik, sivri dil, resimlerle çoğu fotoşoplu bunlarla cevap vermek iyi bilirim. 15 temmuz sonrası hepsi erdoğancı oluverdi paçayı kurtarmak için milleti fetoculukla suçladılar. Buraya gönderilen kıytırık kiralık eğitimsiz bir parti trolü olsan takmazdım bile. Zaten parti kapısından beslenenin en sevdiği çocuğu anası farketmez gebersin. Etini satmaktan beter aşağılık bir iş. |
Tekrarım yok iyi seyirler
|
1995 siz kimdiniz🤔 1994 kimdiniz. 2022 de kim oldunuz, Biraz detay verirmisiniz, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda yıllardır cemaat aleyhine tek bir cümle yazmadıysan geçecen o işleri çakma DJ kılıklı yalancı cemaatçi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Ocak 2022; 8:11:54 > |
Herkesin durumu bazen bozulabilir yardımlaşmayla düzelir, bazılarımızın yardıma ihtiyacı var..Yardım için lüften bağış yapın...www.ihh.org.tr
|
Tekini öğrendik,diğer hemcinslerini say😁😁 Not kurt olarak kastettiği sedef kabas < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 23 Ocak 2022; 15:31:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 23 Ocak 2022; 20:44:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi o zaman. Ebu Cehil'e de sizler cahil diyemezsiniz. Sonuçta Allah demiş, sana ne oluyor? Ayrıca Ebu Cehil son derece akıllı ve dürüst bir adamdır. Uydurma dine inanmadı diye cahil yaptınız, sizin uydurma dininize göre Cennet'ten kovulan ilk insana!!! ne denmesini istersiniz? |
Ben beni bildim bieli, Adem ile Havvayla dalga geçilir. Hadi mitolojik kahramanlar olduklarını, uyduruk dinlere göre ilk insanlar olmalarını geçtim. Şu karikatürlere bir kere bile laf edildiğini duydunuz mu? 5 sene önceki şarkıda cahil demişmiş. E okumamış adama cahil denilir. Ne denilsin? ![]() |
|